Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Az a számlap is odavág... Hasonlót akarok csináltatni majd énis. :lol:

Ezt max venni mert Plazma készen vannak ezek a cuccok szamlapok.hu asszem :lol:

Elküldve
Ezt max venni mert Plazma készen vannak ezek a cuccok szamlapok.hu asszem :lol:

Tom hogy számlapok.hu, de készíthetsz egyedi design-t is amit megcsinálnak. :lol:

Elküldve
Asszem demó mondta hogy ne astrához kérjem hanem Calihoz az talán olcsóbb de ugyan az... hameg nem jutok dülőre legyártom magamnak üvegszálból meg van faxa nagytáblában 3mm plexim :)

jaja ezt én mondtam ,mert egyszer akart venni egy srác astrához és elég drága árat mondtak neki. Aztán felmerült a calié hogy az u.a. és lám olcsóbb volt :lol: hát ennyi. De tényleg nem drága újonnan, és akkor már érdemes is újat, nem szép a használt besárgult xar. De azért megnézem van e és milyen. Mert ha szép viágos akkor nekem is jó lesz :lol:

Elküldve
Tom hogy számlapok.hu, de készíthetsz egyedi design-t is amit megcsinálnak. :lol:

Jólvan Miszter... nekem nyóc mitnézel mikor összetolsz megen 3 kocsit :P :lol: :lol: :) (ehh köcsög az ÍKSZRÉJ) :P

Elküldve
jaja ezt én mondtam ,mert egyszer akart venni egy srác astrához és elég drága árat mondtak neki. Aztán felmerült a calié hogy az u.a. és lám olcsóbb volt :lol: hát ennyi. De tényleg nem drága újonnan, és akkor már érdemes is újat, nem szép a használt besárgult xar. De azért megnézem van e és milyen. Mert ha szép viágos akkor nekem is jó lesz :lol:

Nem a négyes golfnak van olyan egész hosszu rendszámtáblavilágítása?

Tudom, hogy az lefelé világít de a fény hülye, neki mindegy, hogy merre tartod :) :P

Elküldve
Én is mert Lissabonba kell vinnem almát az Euro trackben :P :lol: :lol: :lol: :)

pfú az nagyon gáz gém...

én 10percig bírtam normálisan közlekedni... aztán elkezdtem drifteltetni a kamiont autópályán... a közlekedők se örültek meg a pót is leesett állandóan... Utánna Exit és letöröltem. :P

Elküldve

na ja csak arra kell figyelni hogy ne vectra tankszintjelzős legyen :lol: rengeteg astrában láttam már a 60 lityis tankjelzőt. Ha ebayen rendelsz pl, akkor tuti olyat kapsz. Plazmánál főleg.

Elküldve

Most nehogy már megtartsd nem kell az neked :lol: :) :P :P

Elküldve
Mindig ezt csinálod.

Odamarsz, oszt mehetsz sündörögni :P :lol: :lol: :)

Tudod emberből vagyok én is , nemakarom hogy tiltsatok a sokk offért így néha meg is köll hunyászkodni! :P

Elküldve
Mindig ezt csinálod.

Odamarsz, oszt mehetsz sündörögni :lol: :lol: :lol: :)

Egyébként meg tudod... NOTEBOOK? Amit dumáztunk??? Isteniek a képek... stb :P :P küld majd el már valamikor lécci!

Elküldve

amúgy nekem is nagyon tetszenek a plazma számlapok, csak nem tudom hogy valaki megcsinálná e nekem így hogy 3 féléből van összerakva a műszer :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.