kiskecso Elküldve Január10, 2010 Elküldve Január10, 2010 áááá, negatívok vagytok... én már háromnegyed éve használom a "drága" autómat, és nem akarták ellopni, és nem húzták meg, sérülésmentes, még egy ajtórányitás sincs... megfelelően megválogatott parkolóhely a titka, és a megfelelő védelem. bár a védelem az ellopást csak picit megneheziti, ellophatatlan úgysincs... nomeg egy adag szerencse is kell hozzá... remélem most kihúztam a gyufát :lol: ha kiveszem a kormányt csak nem viszik el??!!
J0hnny Elküldve Január10, 2010 Elküldve Január10, 2010 Erről jut eszembe, hogy van itthon rendes álcaháló... rádobom a bubura... :lol: Meg sem merem kérdezni minek van neked olyan! :lol:
coupe Elküldve Január10, 2010 Elküldve Január10, 2010 áááá, negatívok vagytok... én már háromnegyed éve használom a "drága" autómat, és nem akarták ellopni, és nem húzták meg, sérülésmentes, még egy ajtórányitás sincs... megfelelően megválogatott parkolóhely a titka, és a megfelelő védelem. bár a védelem az ellopást csak picit megneheziti, ellophatatlan úgysincs... nomeg egy adag szerencse is kell hozzá... remélem most kihúztam a gyufát :lol: Ha hetekig nem használnánk a kocsit,a mienk is hibátlan lenne :P :lol:
J0hnny Elküldve Január10, 2010 Elküldve Január10, 2010 Ha hetekig nem használnánk a kocsit,a mienk is hibátlan lenne :P :lol: :lol:
Laci4 Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 áááá, negatívok vagytok... én már háromnegyed éve használom a "drága" autómat, és nem akarták ellopni, és nem húzták meg, sérülésmentes, még egy ajtórányitás sincs... megfelelően megválogatott parkolóhely a titka, és a megfelelő védelem. bár a védelem az ellopást csak picit megneheziti, ellophatatlan úgysincs... nomeg egy adag szerencse is kell hozzá... remélem most kihúztam a gyufát :lol: Igen... sőőt.. végig is húztad a doboz oldalán :P ha kiveszem a kormányt csak nem viszik el??!! Felemeli az elejét, aztá már viszi is mint foxi a lábtörlőt..(igaz, nem saját lábán...) Amúgy meg üdv. All! Buék és egyebek.. :lol: kicsit el voltam, vagyok tünve.. nem kicsit sűrűek a napjaim.. :lol: Kari óta pár napja jutottem el odáig, hogy elolvassam amit irtatok
Gelko Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 Kari óta pár napja jutottem el odáig, hogy elolvassam amit irtatok sztem ne olvass vissza :lol:
Albert Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 Lanti Vktr, fél nyolckor láttátok az eksönt a víztorony tövében? Vmi fehér tunying 5ajtós fastra állt az út közepén meg volt két pék + egy mentő...
Lanti Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 Lanti Vktr, fél nyolckor láttátok az eksönt a víztorony tövében? Vmi fehér tunying 5ajtós fastra állt az út közepén meg volt két pék + egy mentő... hát f8kor én biztosan nem :lol:
Atommanó Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 Lanti Vktr, fél nyolckor láttátok az eksönt a víztorony tövében? Vmi fehér tunying 5ajtós fastra állt az út közepén meg volt két pék + egy mentő... Melyik csatornán ment? :lol:
Albert Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 Melyik csatornán ment? :lol: MSN? vagy küldjek PÜt mee kőne vmi :lol:
Lanti Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 Ken Block Fordban néhány gomb van az indito mellett :lol:
Lanti Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 valamiért 7.1et fogyasztott a passat.... éredekes :lol: 56ezret fizettem a benya kúton :lol: :P
Atommanó Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 Ken Block Fordban Most már majd Istvántól várjuk a linkeket... :lol: :lol:
Laci4 Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 sztem ne olvass vissza :lol: Már késő... hülyére röhögtem magam... (egyik estém csak ezzel telt el..) valamiért 7.1et fogyasztott a passat.... éredekes :lol: 56ezret fizettem a benya kúton :lol: :lol: Uhh bazz.. mekkora tank van abba a verdába?! :P Viktor: Linkelted előrébb valahol az F astra lámpát.. megnéztem az oldalt.. tök olcsón van index rajta... 1xxxft. Ez ilyen olcsó? (nálatok is?) Nekem lepottyant az egyik búrája.. köne vennem egyet :lol:
Albert Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 56ezret fizettem a benya kúton :lol: :P lejt? :lol:
Lanti Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 megint mérnek nálunk a víztoronynál.. skoda roomster-böl, fehér és bkv matrica van az oldalán.. bent állnak egészen a torony alatt..... :lol: :lol:
Lanti Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 megint mérnek nálunk a víztoronynál.. skoda roomster-böl, fehér és bkv matrica van az oldalán.. bent állnak egészen a torony alatt..... :lol: :lol: és a listán sincsen rajta :P
J0hnny Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 Most már majd Istvántól várjuk a linkeket... :lol: :lol: De ez fiesta,nem kókusz! :P
Lanti Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 De ez fiesta,nem kókusz! :lol: az kokusz csak felé fijeszta van írva
J0hnny Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 az kokusz csak felé fijeszta van írva Csodálkoztam is,hogy a Ford WRC-ben indít fiestát... :lol: Na majd meglátjuk mit tud a trükkös csávó élesben egy 2009-es WRD-vel! :lol:
Gelko Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 Most már majd Istvántól várjuk a linkeket... :P :lol: van már jobb dolga is :lol: :lol:
Vktr Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 és a listán sincsen rajta :lol: Me akko az a Buszt méri csak ha bkvs.
coupe Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 Ma délután 1 kor megszületett kislányom,Réka..... Sajnos nagyon sokan voltak ma a szülőszobán,elég nagy volt a fejetlenség...emiatt nem nagyon tudtam fényképezni...... Detti is,és agyerek is jól van....3kiló 40deka,és 51 centi.Kicsit hamarabb jött mint vártuk :lol:
Recommended Posts