Pehi Csabi Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 De ez nem Kadett, itt elég kettő is <_< :wacko: :(
Albert Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Hamár a fogyasztásnál tartunk. Dinnye hazahozta a donorautómat, 5,4-et evett 100on és 800km-t jött vele 1 tank benyával. GPS szerint 240et megy az óra 250nél leakadt. Alig várom hogy kész legyen és mennyek már vele. Szegény Bocimár megint kint figyel a szar időben így több mint 1 hónapja, ráadásul egy csomó mindent csinálni kéne rajta karosszériailag. :( Lehet addig visszaadom Balázskának :wacko: . Tegnap vettem észre, hogy már nem csak a ball hanem a jobb ködlámpa is kapott kavicsot. A különbség csak annyi, hogy így a jobból hiányzik egy 3 centis darab. <_< Az nem hangzik rosszul ami a donort illeti. Viszont ami Bocit az igen. Ha nagyon nem tudod megoldani a tárolást sokáig akkor bedughatod hozzánk a kisház melletti gaárzsba, csak ki kell pakolni előtte, plusz az nem olyan hogy naponta ötször ki-be mész mert Teve a másodiknál leharapja a kis fütyikédet. És valóban nem fogom forgatni. Pont azért van nagyblokkos kocsim hogy ne kelljen.
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 És valóban nem fogom forgatni. Pont azért van nagyblokkos kocsim hogy ne kelljen. Ezt majd ha v6 min. akkor <_< :wacko:
Kisfarkas Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Üdvözletem A segítségeteket szeretném kérni. Két hete vettem meg életem első autóját az avataromon is látható drágaságot (C20XE) <_<.Gyorsan el is kezdtem rajta az ilyenkor szokásos procedúrát vezérlés,szűrők,olaj csere stb... Nos amiben a segítségetek kéne, keresek egy megbízható kipufogóst mivel a most rajta lévő hátsó univ. sport dob előtt elrohadt a cső és kezd nagyon brutális hangja lenni. Segítségeteket előre is köszönöm
Zsoltee Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Kisfarkas: szép autó ( legalább is így kis képről, annak tűnik :wacko: ) Más: Ötvenessel megdöglesz és milyen igaz ez... <_<
Lacee Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Kikérem magamnak a "kis" blokkos 4 hengeres 2.2-esek nevében :( Ezt majd ha v6 min. akkor <_< :wacko:
uhuhu Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 És valóban nem fogom forgatni. Pont azért van nagyblokkos kocsim hogy ne kelljen. ááá, ez már nem az a világ amire gondolsz... ma forgatni kell rendesen, és ha rászoksz, akkor még tetszewni is fog az autó neked <_<
coupe Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Kisfarkas: szép autó ( legalább is így kis képről, annak tűnik :wacko: ) Más: Ötvenessel megdöglesz és milyen igaz ez... <_< Csökkent a nagymotoros balesetek száma,viszont nőt a segédmotoros balesetek száma
Pehi Csabi Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Az nem hangzik rosszul ami a donort illeti. Viszont ami Bocit az igen. Ha nagyon nem tudod megoldani a tárolást sokáig akkor bedughatod hozzánk a kisház melletti gaárzsba, csak ki kell pakolni előtte, plusz az nem olyan hogy naponta ötször ki-be mész mert Teve a másodiknál leharapja a kis fütyikédet. Köszönöm, de van egy garázs neki a fogarasi tecsónál havi 7 ropiért. Végre találtam ennyiért kb 3 hónapja. A baj az, hogy amig nincs kész az astra addig a kadettal járok dolgozni, de mivel 30 perc oda 30 vissza a garázs gyaolg így kint áll esténként már több mint 1 hónapja. Ma este viszont bevittem már végre mert nálam az astra <_< Majd csinálok róla fényképet is.
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Köszönöm, de van egy garázs neki a fogarasi tecsónál havi 7 ropiért. Végre találtam ennyiért kb 3 hónapja. A baj az, hogy amig nincs kész az astra addig a kadettal járok dolgozni, de mivel 30 perc oda 30 vissza a garázs gyaolg így kint áll esténként már több mint 1 hónapja. Ma este viszont bevittem már végre mert nálam az astra <_< Majd csinálok róla fényképet is. Már alig várom,hogy láthassam mit is sikerűlt venni. :wacko:
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Kikérem magamnak a "kis" blokkos 4 hengeres 2.2-esek nevében :( Határeset-határeset. Jó. Aki van olyan bátor és bevállalja a 2.2est az lehet nagyblokkos <_< :wacko:
spzoli Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Köszönöm, de van egy garázs neki a fogarasi tecsónál havi 7 ropiért. Végre találtam ennyiért kb 3 hónapja. A baj az, hogy amig nincs kész az astra addig a kadettal járok dolgozni, de mivel 30 perc oda 30 vissza a garázs gyaolg így kint áll esténként már több mint 1 hónapja. Ma este viszont bevittem már végre mert nálam az astra <_< Majd csinálok róla fényképet is. Küldjek? :wacko: Már alig várom,hogy láthassam mit is sikerűlt venni. :( ;)
Albert Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Köszönöm, de van egy garázs neki a fogarasi tecsónál havi 7 ropiért. Végre találtam ennyiért kb 3 hónapja. A baj az, hogy amig nincs kész az astra addig a kadettal járok dolgozni, de mivel 30 perc oda 30 vissza a garázs gyaolg így kint áll esténként már több mint 1 hónapja. Ma este viszont bevittem már végre mert nálam az astra <_< Majd csinálok róla fényképet is. azért az sincs közel. mi lett azzal ami ott volt melletted?
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Üdvözletem A segítségeteket szeretném kérni. Két hete vettem meg életem első autóját az avataromon is látható drágaságot (C20XE) <_<.Gyorsan el is kezdtem rajta az ilyenkor szokásos procedúrát vezérlés,szűrők,olaj csere stb... Nos amiben a segítségetek kéne, keresek egy megbízható kipufogóst mivel a most rajta lévő hátsó univ. sport dob előtt elrohadt a cső és kezd nagyon brutális hangja lenni. Segítségeteket előre is köszönöm Szia, 150 le a kezdésnek ? Nem rossz :wacko: Mondjuk ha tudnánk, hogy honnan írsz, akkor talán írnánk is valakit :(
Pehi Csabi Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 azért az sincs közel. mi lett azzal ami ott volt melletted? hát a saját garázs jó dolog de nem havi 21ért. Ez teremgarázs ahova 8 autó fér be de 7ért.
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 hát a saját garázs jó dolog de nem havi 21ért. Ez teremgarázs ahova 8 autó fér be de 7ért. Te figyelj máááá. Összeszámoltad már, hogy mennyit költöttél el parkolásra ? <_< Csütörtökön tudnál hozni multimétert ?
Pehi Csabi Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Te figyelj máááá. Összeszámoltad már, hogy mennyit költöttél el parkolásra ? :wacko: Csütörtökön tudnál hozni multimétert ? inkább nem számolom össze de havi 7ért fedett helyen lenni ahov nem fúj be a szél csak ha kinyitod az ajtót szerintem jó dolog. Sajna 13 alatt nincs teremgarázs sem a környéken. Ez csak egy véletlen 7ért mert nincs tisztában az árakkal és 2 év után találtam. Cabrió gyári tetőt meg nem találsz minden sarkon, hogy ne legyen fedő a feje felett. Ráadásul az egy dolog hogy megveszi az ember, de rá is kell rakni, stb. A kasztniról nem is beszélve, hogy mennyivel tovább bírja ha nem az utcán áll. Ezek után vigyek? Hát... :( Na jó meggyőztél <_<
Albert Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 ... Láttalak <_< Nem is tudtam hogy mi lett a korza helyett. nemrossz :wacko:
Lanti Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Láttalak <_< Nem is tudtam hogy mi lett a korza helyett. nemrossz :wacko: hol láttál? asszony kocsijával voltuk...
Albert Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 hol láttál? asszony kocsijával voltuk... biztos jó az neked ha megmondom? :wacko: (gondolom van tipped) Mér a Korza az a tiéd volt? <_<
Zsoltee Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Szia, 150 le a kezdésnek ? Nem rossz <_< Mondjuk ha tudnánk, hogy honnan írsz, akkor talán írnánk is valakit :wacko: Budapest van a profiljában. :(
Gelko Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Budapest van a profiljában. ;) -admin -budapest szekció vezetője - rendszergazda <_< :wacko: :(
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Budapest van a profiljában. <_< Na látod, ezt nem tettem. De én legalább reagáltam valamit a hozzászólására, nem volt nagy tolakodás :( Ez most nem neked szólt :wacko:
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 -admin -budapest szekció vezetője - rendszergazda <_< :wacko: :( Szerintem nézd meg a máv menetrendet a budapest-kecskemét, kecskemét-budapest viszonylatba ;) ;)
Recommended Posts