Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
De értsd már meg, hogy aki lotust akar venni, annak hiába magyarázod, hogy márpedig az szar, és vegyél jastrat, mert kiröhög. :) Tudod, vehetsz jó durranós mercit, vagy egy új swiftet. Tippelj mondjuk én melyikbe ülnék inkább? :D Nem összehasonlítható a két autó. Máshogy 4m az egyik és másik...

nem is összehasonlítani akartam a kettőt, csak az jutott előszőr eszembe 4 milkáért. Tehát ha veszel egy vasdarabot amire rá van írva hogy lotus de még rá kell költeni kb még egyszer annyit akkor az jó vétel?Vagy veszel egyet ami jó állapotban van 6 ért.

Elküldve
nem is összehasonlítani akartam a kettőt, csak az jutott előszőr eszembe 4 milkáért. Tehát ha veszel egy vasdarabot amire rá van írva hogy lotus de még rá kell költeni kb még egyszer annyit akkor az jó vétel?Vagy veszel egyet ami jó állapotban van 6 ért.

Összehoztad őket, hogy inkább ez. Valami oka csak volt. Nyilván kell vmi összehasonlítás, hogy kimond, márpedig én jastrat szeretnék. :)

Inkább az utóbbi. :D

Elküldve
igen :)

ez minden viszonyítás kérdése...

minek nekem gastra ,mennyi skoda 120l-t lehetne venni az árából :D

Ez mondjuk pont nem jó példa a lotusomega vs jastra kérdéskörben. <_<

Elküldve
Ez mondjuk pont nem jó példa a lotusomega vs jastra kérdéskörben. :)

próbáltam terelni a témát... <_<

mert már lassan ölre mentek.

jastra-t mindenkinek :D

Elküldve

Jah, olvastam, hogy nagyot buktak. A kocsi elég laposnak tűnt a képeken.

És igen, szeretem elrontani a dolgokat. :)

Amúgy nem, felőlem ettől még örülhet a májad, de inkább hízlalni kéne, mert így sose fog kelleni kivenni a fél tűdődet, hogy legyen neki elég hely.

Elküldve
Amúgy nem, felőlem ettől még örülhet a májad, de inkább hízlalni kéne, mert így sose fog kelleni kivenni a fél tűdődet, hogy legyen neki elég hely.

Humorrépa volt reggelire? :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.