Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Mikor megvettem az enyémet 6 éve,nekem se tetszett.De sajnos ez volt olyan állapotban,amit érdemes volt megvenni.Nem bántam meg,sőt.Belefér a gyerek,az összes cuccával együtt,és még a mai napig is vannak érdekes arcok,ha racsingra kerül sor :lol: :)

Arról nem beszélve,hogy a fiatalok nem szeretik,így sokkal jobb állapotban vannak,mint az "igazi" GSi-k :lol:

kukk: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry730462

Elküldve
a fehér a debreceni blitzen van lefényképezve. Képről lehet a fehéret venném meg én de csak a fék és futómű miatt.

A bordó /vagy milyen/ az Subinak vmi ismerőse asszem. A fehéret meg MZ és Muha faragták... :lol:

Elküldve
A bordó /vagy milyen/ az Subinak vmi ismerőse asszem. A fehéret meg MZ és Muha faragták... :lol:

Eddig jól hangzik, de nekem ez nem sokat mond.Pl. MZ, és Muha jól faragnak...?

elég jól

Elküldve

Anti,

megvettem én is követ, de mivel panelba nem tudok flexelni.. így a gipszes cuccra maradt a sor... baumaxba 4890/m2 volt... tök jól lehet szikével alakítani...

etkez_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

etkez_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve
anno ti a régi fotó út mellől rendeltétek a követ, ami nem lett jó?

Na király lett!

Ahol mi nem vettük meg az a Ring autósmozival szemben van, már kint a Ring bejárata mellett. Ott 3000 volt a soxorrostált betonból öntött. de lukacsos volt, a kötésgyorsító miatt. Így mi a Bauhausban vettük 8000/nm-ért, de szép, és változatos, alig vannak benne egyforma darabok. Vettem rá impregnálót is, nem látszik semmi ha le van kezelve, csak nem szívja a port és vizet utána.

Majd teszek fel róla képet!

Elküldve
Mit csinál Racee a sasoddal?

elviszi a nevelőapját

szárnyaid kinőttek??? :lol: :lol: :)

eddig is voltak, Nálad is (pontosabban a SárgaZoli-Diny-PehiCsabi háromszögben) nem kevés cuccom van a mai napig. Majd ha egyszer megszorulok visszakérem :D

Elküldve
Lesz ma próba Pakson...szóval senki ne ijedjen meg a környéken nem Xray feküdt rá a gombokra álmában... :lol:

próbarobbantás :lol:

Amúgy nemtom ki olvasta UTV-n a "zöld sós" hírt. Küldtem nekik egy mélt és már jött is a válasz.

A Zöld só alapvetően kétféle kiszerelésben kapható:

10 kg 680 Ft+Áfa

25 kg 1680 Ft+Áfa

Átvehető, fizetés ellenében:

Magyar Plasztiroute Kft telephelyén:

Szigetszentmiklós-Lakihegy, Gát utca 4-10.

(Közvetlenül az M0 halásztelki lehajtójánál)

Ha a vásárlásnál bemondja az UTV nevét; 5% kedvezmény illeti!

Elküldve
bubu próba? :lol:

Pénteken majdnem elvitték... elvittük átnézetni is, tetszett a srácnak is, majd a végén benyögi a 3.5-re hirdetett autóra, hogy 3.2-ja lenne rá mit gondolok???

Mondtam neki, hogy annyit hogy szépen visszaállok vele a kertbe... :lol: 3.3-ért még odaadtam volna, de nálam most itt a lélektani határ...

Kicsit bosszant, hogy odajön, tetszik neki, elvitet, a szerelővel átnézette, az azt mondta, hogy ő ennyiért megvenné, ez bennem azért pozitív benyomást keltett, ha lefikázta volna akkor lehet oda is adom 3.2-ért... erre visszamegyünk haza, mert ő otthagyta az autóját, és közli, hogy 3.2... kicsit morcos voltam... mondta, hogy de hát lehet csak fél év múlva fogom tudni eladni...Erre meg csak mosolyogtam, és mondtam neki, hogy lehet, de addig is én élvezem a bubuzást... :)

Szóval maradt...

Elküldve
Pénteken majdnem elvitték... elvittük átnézetni is, tetszett a srácnak is, majd a végén benyögi a 3.5-re hirdetett autóra, hogy 3.2-ja lenne rá mit gondolok???

Mondtam neki, hogy annyit hogy szépen visszaállok vele a kertbe... :lol: 3.3-ért még odaadtam volna, de nálam most itt a lélektani határ...

Kicsit bosszant, hogy odajön, tetszik neki, elvitet, a szerelővel átnézette, az azt mondta, hogy ő ennyiért megvenné, ez bennem azért pozitív benyomást keltett, ha lefikázta volna akkor lehet oda is adom 3.2-ért... erre visszamegyünk haza, mert ő otthagyta az autóját, és közli, hogy 3.2... kicsit morcos voltam... mondta, hogy de hát lehet csak fél év múlva fogom tudni eladni...Erre meg csak mosolyogtam, és mondtam neki, hogy lehet, de addig is én élvezem a bubuzást... :lol:

Szóval maradt...

És mondtad neki a 3.3-at ? :) :D :D :D

Elküldve
eddig is voltak, Nálad is (pontosabban a SárgaZoli-Diny-PehiCsabi háromszögben) nem kevés cuccom van a mai napig. Majd ha egyszer megszorulok visszakérem :lol:

Behehehehe :) :D :D :D

Nos nagyszájúak mi a válasz ? :D

ui: Hajós ? :lol:

Elküldve
Mondtam igen!

Ellenben én már engedtem akkor neki 200-at...szóval nem 100.000.- :lol:

csak érdekességképpen kérdezem - ha nem túl indiszkrét - hogy hány Ft-os CHF árfolyamon buksz ugyanennyit a kocsin a 7végi 211-es árfolyamhoz képest?

Elküldve
csak érdekességképpen kérdezem - ha nem túl indiszkrét - hogy hány Ft-os CHF árfolyamon buksz ugyanennyit a kocsin a 7végi 211-es árfolyamhoz képest?

Mai árfolyamon tudtam volna befizetni... szóval pont semekkorát még... ellenben a másfél héttel ezelőttihez képest már tetemest... Ez is közrejátszott abban, hogy nemet mondtam...ha 200 lett volna a CHF akkor lehet nem filózok... :lol:

Elküldve
Mai árfolyamon tudtam volna befizetni... szóval pont semekkorát még... ellenben a másfél héttel ezelőttihez képest már tetemest... Ez is közrejátszott abban, hogy nemet mondtam...ha 200 lett volna a CHF akkor lehet nem filózok... :)

Csak az egyik szemet kellett volna megcsináltatni és akkor belefért volna még ennyi engedmény :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.