Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

nem egy csúnya darab..... sszzéépp.... de ennyiért nem öreg ez egy picit??? ( egy ismerősöm ilyet nézett 2007 esben, ugyanennyiért..... )

de nagyonszép darab... :lol:

Ha tényleg ennyi km van benne,akkor szerintem nem rossz ár :lol:

Elküldve

Teeeeeeeeee, megnéztem a kínálatot, és hamindenképp Fordra gerjedsz, akkor ezt menj el nézd meg.... ez veri a kibálatot ebben az árkategóriában szerintem

Elküldve
Teeeeeeeeee, megnéztem a kínálatot, és hamindenképp Fordra gerjedsz, akkor ezt menj el nézd meg.... ez veri a kibálatot ebben az árkategóriában szerintem

Eddig nem néztem mondeot,csak véletlen találtam rá erre :lol: Szerintem ezt tudnám szeretni 4-5évig :lol:

Elküldve
de ez még ráadásul szép is.

és a fehér bőr, nekem a kormány is bejön, a felni, úgy az egész.....

nézzed csak megfele :lol:

Amíg nem viszik el az astrát,addig semmit nem nézek meg..... :lol:

A kormány az egyetlen ami nem jön be.

Elküldve
egyik havernak volt ilyen, 170le benyás asszem, jój jó de kurv@ nagynak tűnt, kényelmes is de olyan papás szerintem, az a fa kormány meg ááá, sose értettem mit keres egy autóban fa.

Ha egyszer lesz gyereked,rájössz minden autó kicsi :lol:

Elküldve
Amíg nem viszik el az astrát,addig semmit nem nézek meg..... :lol:

A kormány az egyetlen ami nem jön be.

Nincs meg a pénze az embernek vagy miért nem vitte még el ?

Elküldve
Nincs meg a pénze az embernek vagy miért nem vitte még el ?

Szerintem akkor viszik el a TR-t....de még van bennem olyan érzés,hogy nem lesz minden a terv szerint :lol:

Elküldve

Lehet hogy túl sok opelt láttam már de hirtelen nem tudnék mondani 1 millióig olyan típust amire azt mondanám hogy hűűű de kéne :lol: :lol:

Corsa - kicsi

Astra - hagyjuk

Vectra - semmilyen

Omega - jót lehet vele sz..ni :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.