Atommanó Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 egyik legjobb "mini" talim a subarus volt 2 éve talán.... :lol: A Cora partys... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 A Cora partys... :lol: :lol: :D így igaz és erre is várok mindig :D lehet mondjuk az volt mindeddig a legjobb tali ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 így igaz és erre is várok mindig :lol: lehet mondjuk az volt mindeddig a legjobb tali :lol: Én is mindig ilyesmire várok, hogy megőrüljön a brigád... de Füli sehol, aki azért erősen belerántotta a rosszba a csapatot... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Én is mindig ilyesmire várok, hogy megőrüljön a brigád... de Füli sehol, aki azért erősen belerántotta a rosszba a csapatot... :lol: mintha azt olvastam volna forumon h talán kijön vele.. de lehet nem jól értelmeztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 mintha azt olvastam volna forumon h talán kijön vele.. de lehet nem jól értelmeztem... Hát ő ilyet biztos nem írt, mert legalább másfél éve nem írt már a fórumra... olvasni olvassa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Hát ő ilyet biztos nem írt, mert legalább másfél éve nem írt már a fórumra... olvasni olvassa... nem ő írta de tökmind1.... legalább a superb egyeduralkodó lesz.. még közelébe se ér majd autó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Redi elment nyaralni, oszt esik a hó.. a hülye nem nézte meg a met.hu-t előtte :lol: :lol: :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Na, a Monsteres idióta... pedig egész jó kis autó lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Na, a Monsteres idióta... pedig egész jó kis autó lenne :lol: nézed az utódot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Redi elment nyaralni, oszt esik a hó.. a hülye nem nézte meg a met.hu-t előtte :lol: :lol: :D :D ;) Mert az .hu érted, nem .at :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Mert az .hu érted, nem .at :lol: hazudik mind :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 nézed az utódot? Neeem, isten ments megint egy ilyen lomha tepsi :lol: Ez csak az árképzés miatti piacfelmérés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 miket lehet kapni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 miket lehet kapni szép éke lenne az előszobátoknak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Neeem, isten ments megint egy ilyen lomha tepsi :lol: Ez csak az árképzés miatti piacfelmérés :D sajnos... mindenki mondja h vectra.. mégse calibra.. meg húúú (esetembe) turbos, meg minden, meg kevés van belőle... de már letelt ezeknek... mint most 250ért már van turbos motor.... elmondás alapján szuper állapotba.... szóval ezeknek már letelte.... lassan a kadettosok is astrát vesznek :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 sajnos... mindenki mondja h vectra.. mégse calibra.. meg húúú (esetembe) turbos, meg minden, meg kevés van belőle... de már letelt ezeknek... mint most 250ért már van turbos motor.... elmondás alapján szuper állapotba.... szóval ezeknek már letelte.... lassan a kadettosok is astrát vesznek :lol: :lol: igen, mármint azok akiknek nincs? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 igen, mármint azok akiknek nincs? :lol: na igen... lassan már egy igazi kadettos se marad.....csak sárgazoli :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 na igen... lassan már egy igazi kadettos se marad.....csak sárgazoli :lol: :lol: :D sárgának van még lejjebb, egy zöccsségesmergával :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 sajnos... mindenki mondja h vectra.. mégse calibra.. meg húúú (esetembe) turbos, meg minden, meg kevés van belőle... de már letelt ezeknek... mint most 250ért már van turbos motor.... elmondás alapján szuper állapotba.... szóval ezeknek már letelte.... lassan a kadettosok is astrát vesznek :lol: :lol: Hát nem tudom, a Calibra szép formára, nagyon is, de ha már 1200 Kg és elöl is hajt (...mégse Manta... pedig elvileg annak az utóda...) akkor már inkább a Vectra. Nyílván össze lehet legózni sok mindent, de azért ezek is kezdenek fogyni, előbb-utóbb ritkaság lesz ez is. A gyári Vectra (Calibra is), főleg ami tényleg gyári állapotban van és nincs rajta aluszárny meg emmestükör már most nagyon ritka. :P A Kadettesek meg... :D :D ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 na igen... lassan már egy igazi kadettos se marad.....csak sárgazoli :lol: :lol: :D XD :D Azért amikor megjelennek a kábelkötegelős Astrák az utakon majd rájössz, hogy lélekben Kadettosok maradnak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 A Kadettesek meg... :lol: :lol: :D :D :D mond ki nyugodtan.. nincs lejjebb :D ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Elképesztő hogy tudjátok saját magatokat szídni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Elképesztő hogy tudjátok saját magatokat szídni :lol: nem..nem.. sajnos a KADETTOS kifejezést csak az E kadettosokra vonatkozik.. nem én találtam ki... ezek tények :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 XD :lol: Azért amikor megjelennek a kábelkötegelős Astrák az utakon majd rájössz, hogy lélekben Kadettosok maradnak :lol: sajnos a kadettos-astrás a legrosszabb :D :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 sajnos a kadettos-astrás a legrosszabb :lol: :lol: :D :D szerintem a más autóját kadett mellé megvásárló kadettos a legroszabb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts