Atommanó Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 .... lassan a kadettosok is astrát vesznek :lol: :lol: Hát ők is beérnek egyszer... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 szerintem a más autóját kadett mellé megvásárló kadettos a legroszabb :lol: azok mind gyökerek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 azok mind gyökerek :lol: de mekkorák :lol: Nincs valami sztorid mára is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 de mekkorák :lol: Nincs valami sztorid mára is? :D konyhabútor? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Hát ők is beérnek egyszer... :lol: :lol: neked is volt E kadettod:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 neked is volt E kadettod:D akkor mentálisan nagyon labilis volt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 konyhabútor? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 akkor mentálisan nagyon labilis volt :lol: :lol: És azt hiszem idejében túl tudtam lépni... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 És azt hiszem idejében túl tudtam lépni... :lol: :lol: azért még vannak bajok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Szerintem akkor viszik el a TR-t....de még van bennem olyan érzés,hogy nem lesz minden a terv szerint :lol: Szerintem összejön. Ismerjük a TR leendő tulaját is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 azért még vannak bajok :lol: :lol: Beszólt a szög a zsáknak... :D :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Beszólt a szög a zsáknak... :lol: :lol: :D :D nem személyeskedjünk, jó??..... :D ;) racionális döntések sorozatát hozom nap mint nap :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 nem személyeskedjünk, jó??..... :lol: :lol: racionális döntések sorozatát hozom nap mint nap :D :D ;) :P főleg minap :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 főleg minap :lol: :lol: na te meg se szólalj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 főleg minap :lol: :lol: Na mesélj már Csabi!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Na mesélj már Csabi!!!! :D én nem mondok semmit, nem pletykálok :lol: :lol: mondjuk ha este vinnének subaru talira...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 én nem mondok semmit, nem pletykálok :lol: :lol: mondjuk ha este vinnének subaru talira...... Ha Anti megengedi h hátul ülj.... Mert ugye jobb1 megint stipistop :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Szerintem összejön. Ismerjük a TR leendő tulaját is :D Tegnap beszéltem vele,szerda este 8ra jönnek érte.....De ha nem akkor se lenne para,mert 4várnak még :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Anti, azok a kék bizék gyáriak? (nem az ermelő, és nem is az első futóműre gondolok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 csak tippem van, hogy merevítik az alvázat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Eddig sem volt titok de már végképp nem az.. Egy fronterát akartam megvenni. Múlthéten megnéz, átnézet szervízben, ma meg megyek ki Zsámbékra hogy elhozzam. Szerződés írás közben derül ki, hogy egy kft nevén van az autó. Az ember aki eladja az autót nem az ügyvezető és szó nélkül aláhamisította az ügyvezető aláírását. Szóvátettem, utána persze elnézéseket kért meg az ügyvezetővel meg tudom kötni a szerződést stb de mondtam h nem kell az autó, mert ha szerződést hamisít az orrom elött akkor mit várjak.... Ezért mondtam, hogy ha majd minden rendben van akkor mondom hogy mi lesz :lol: a keresés folytatódik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 na te meg se szólalj :D Vett c kadett caravant????? okkersárgát esetleg????? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Eddig sem volt titok de már végképp nem az.. Egy fronterát akartam megvenni. Múlthéten megnéz, átnézet szervízben, ma meg megyek ki Zsámbékra hogy elhozzam. Szerződés írás közben derül ki, hogy egy kft nevén van az autó. Az ember aki eladja az autót nem az ügyvezető és szó nélkül aláhamisította az ügyvezető aláírását. Szóvátettem, utána persze elnézéseket kért meg az ügyvezetővel meg tudom kötni a szerződést stb de mondtam h nem kell az autó, mert ha szerződést hamisít az orrom elött akkor mit várjak.... Ezért mondtam, hogy ha majd minden rendben van akkor mondom hogy mi lesz :lol: a keresés folytatódik... Ez gáz...de szerintem tényleg sokat akarunk.Ha jó volt a kocsi,meg kellett volna venni :lol: Linket tegyél be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Ez gáz...de szerintem tényleg sokat akarunk.Ha jó volt a kocsi,meg kellett volna venni :lol: Linket tegyél be. Ez az. kb 400at rá kell költeni az autóra hogy tökéletes legyen. Jó meg minden de annál jobban felbaszta az agyam hogy kelljen. Azóta már sms-t is írt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Ez az. kb 400at rá kell költeni az autóra hogy tökéletes legyen. Jó meg minden de annál jobban felbaszta az agyam hogy kelljen. Azóta már sms-t is írt :D Ha írt sms-t,akkor kell még alkudni :D Nem szabad ennyire becsületesnek lenni :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts