PetiGSI Elküldve Március8, 2005 Elküldve Március8, 2005 mindenesetre franc a hülye szokásukba.Nekem az egész motortér "sárgás" :) Elösször mikor ránéztem és megláttam ezt a színt a motoron azt hittem ez vmi "archive" motor :) :) :P Egyébként a Laci4 gsijének motorterében is van egy kevéske lakkocska :lol:
mélykék76 Elküldve Március8, 2005 Elküldve Március8, 2005 ....Na skacok itt van nálam a hengerenkénti pillangószelep... :wink: dbilas... :wink:....
aztec Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Na ez szépet fog szólni! :) :) :) majd figyeld meg mikor fogyasztásról beszélünk Anti hogy fog hallgatni :P
warwolf Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 majd figyeld meg mikor fogyasztásról beszélünk Anti hogy fog hallgatni :P :lol: :P :D :D :D De gyors lesz mint @llat! :D :D :D
aztec Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Az biztos. Azt hiszem többet már nem lesz iéyen 6:2es aláírásom... legalábbis a javamra neeeem :) :)
mélykék76 Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 :) :) :P :lol: :P De gyors lesz mint @llat! :D :D :D Ja, csak ha nem tankolja minden alkalommal fullra, akkor hiába nem tolja neki nem fog eléri a következő benyakűtig :wink: 8)
aztec Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Ezt modntam én is Pistaaaa :) :) :) Anit kereshet majd szponzorokat (MOL,stb... előnyben :P )
aztec Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Norbicsek! Ehhez miccólsz? Ár normális állapot is korrekt így elsőre....
mélykék76 Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 ....Ezt modntam én is Pistaaaa :) :) :).... Úgy tűnik romlik a hallásom ! BESZÉLJ HANGOSABBAN HOZZÁM :P :lol: ....Anit Legközelebb már Anitát fogsz írni ? :P :D :D :D :D
warwolf Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Ez olyan, mint ha nem is lenne igazi!Meg egy kicsit drága. :) :)
aztec Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 AtomAnita ezúton is bocsesz,h kora hajnalban Lírtam a becses neved :oops: na húztam melózni legalábbis elindulok mielött Még Pistát is átkeresztelem 3,14nára :) :) :) na ezért is bocsesz :oops:
Kess Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Kess! Bááááz ott fagytam szarrá a házatok elött :) :) :) nem gáz csak fél órát vártam mondom csak lejössz :P nem találtam se Kiss se Kess kaputelefont így szíd6tam magam. Amúgy vihetem sx1et szervízbe, mert mikor beszéltünk system error - log falióra, majd ezekután nem akart müködni és hirtelen jól földhöz is baszkodtam..... banyek én meg ott álltam az erkélyen pulcsiban, kezemben a telcsi és lestem ki az ablakon hogy mivan má, mé nem hívsz párszor majdnem lementem, de mondom még bizti az ikeában vagy.. :roll:
mélykék76 Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 ....banyek én meg ott álltam az erkélyen pulcsiban, kezemben a telcsi és lestem ki az ablakon hogy mivan má, mé nem hívsz.... És nem akadt meg azon a szemed, hogy valami ámokfutó az utcán püföli a falat a telefonjával ? :) :)
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Ha nem tolom neki akkor nem lesz olyan vészes a fogyi... ...de hát valamit valamiért... :wink: Ha megyek nyáron Akaliba megkérem a Futó Gabit, hogy vigyen le a trélerrel.... Üdv.: Atommanó
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Neked legalább nem kell venned egy tankert...
aztec Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Kess az ######a!!!! Amúgy beálltam a kapualjba és ott fagytam szarrá... A teló meg már örsön aluljáróban retúr volt :) :) :)
Kess Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Neked legalább nem kell venned egy tankert... ja csak azon gondolkodom, hogy egy HP szűrőt vegyek és frankón zárjam el a motortól, vagy kipróbáljak egy olyan simotat, ami aztec kolléga sárkányában morog :roll: tényleg lehet el kellene kérnem tőle, mert ő most úgyse használja az autóját :wink:
aztec Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Ha kell 1-2 7re simán oda tudom adni Kess bácsi :wink: Kb addigra lesz meg minden a vashoz, hogy kiguruljon otthonról! De ma miután szereztem valami cseretelefont (mert kiharcolom bazz nem azé' vettem 100ért telót, hogy baszakodjon a q anyjukat - de ez már anyukázás magas fogok topik tipikus esete...) hívlak és hazafele bedobom a lééééét :wink:
Kess Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 akkó lehet kölcsönkérem 1 tesztre lehet kigurolok hozzád és garázsban rakjuk, ha lehet... mer akkó nem fagyok szarrá ja egyébként most már 99% hogy hétfőn fölekrül a kartervédő és akkor megtod kuksizni, ha 1általá alálátsz az autómnak :) off ma este nem jó, inkább holnap on
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Lééét hozhatsz nekem is... :wink: :) :) Üdv.: Atommanó
mélykék76 Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Lééét hozhatsz nekem is... :wink: :) :) Üdv.: Atommanó Csak az kérdés, hogy kinek ne ? :)
Recommended Posts