Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Tetőkárpittal mit csináltak? ;) Újrakárpitozás vagy csere?

Belső milyen lett? Nekem az a nyűgöm, hogy gyári színű kárpitot szeretnék de olyan piros csíkos tuti nincs a világon sehol :lol:

Belsejéről tolj pls egy képet :)

Hentelj le egy csirkét inside, és máris piros csíkos lesz a belső ;)

• Hozzászólások 159
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Tetőkárpittal mit csináltak? ;) Újrakárpitozás vagy csere?

Belső milyen lett? Nekem az a nyűgöm, hogy gyári színű kárpitot szeretnék de olyan piros csíkos tuti nincs a világon sehol :lol:

Belsejéről tolj pls egy képet :)

A tetőkárpitot csak újrahúzták. Már amikor megvettem volt rajta egy kék szörnyűség, azt levette róla és rárakott egy sötétszürke plüsst. Holnap tolok róla pár képet. ;)

Elküldve
Hentelj le egy csirkét inside, és máris piros csíkos lesz a belső :)

Ha néznél Dextert, tudhatnád, hogy elég nehéz megoldani, hogy a vércsík egyenletesen szórodjon fel és a kívánt irányba egyenes legyen :lol: ;) ;)

Elküldve
A tetőkárpitot csak újrahúzták. Már amikor megvettem volt rajta egy kék szörnyűség, azt levette róla és rárakott egy sötétszürke plüsst. Holnap tolok róla pár képet. :lol:

képet, képet még képet vagy gyere ki Lacházára....mert....mert muszáj

• 2 weeks later...
Elküldve
Ha néznél Dextert, tudhatnád, hogy elég nehéz megoldani, hogy a vércsík egyenletesen szórodjon fel és a kívánt irányba egyenes legyen :) :P :D

Azt nem mondtad, hogy egyenletes csíkokat szeretnél... ;)

am meg repeat hent until bored. ;)

Elküldve
hmm...lehet, hogy a full fekete jobb lett volna? vagy szürke oldaltámasszal? :)

tetőkárpit? :D

Nekem tetszik így is. A tetőkárpit ugyanilyen színű mint itt az oldaltámasz. De egyébként csalóka ez a kép, a valóságban a szürke sokkal sötétebb. ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.