Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 138
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
ahogy látom,a többség a kettes variáció mellett döntött

vagy nem erre gondoltál? :unsure:

az az autómatrica, én pólóról beszéltem, és nem szavazást kértem, hanem képet

Fiatalság-bolondság :huh:

Elküldve

Nyuszi! Ha más nincs, akkor ott a képtáramban a korábbi minta.

sajna én most örülök, hogy megy a gép. szerkesztés kizárt... így is sz@pat a .net 2.0 :unsure:

• 2 months later...
Elküldve

tetszik, bár 1részt talán a webcím lehetne kisbetű, no meg ugye nem mindegy hol és mennyi. :rolleyes:

a másik helyet is meg kell konkrétan kérdezni. :mellow: no de én most elhúzok, telefonon sem leszek elérhető csak este... vagyis közvetetten esetleg.

Elküldve
tetszik, bár 1részt talán a webcím lehetne kisbetű, no meg ugye nem mindegy hol és mennyi. :rolleyes:

a másik helyet is meg kell konkrétan kérdezni. :mellow: no de én most elhúzok, telefonon sem leszek elérhető csak este... vagyis közvetetten esetleg.

Oké, de ne feledd, hogy olvashatónak kell lennie és döntött üvegen, ami miatt még kisebbnek tűnik.

Elküldve

elküldeném az árajánlatkérést a pólóra, hány db kell akkor?

És mellékes kérdés a szín, tudom hogy kéket beszáéltünk sárga felirattal, de nem lehetne inkább sárga fekete felirattal?????

Elküldve
elküldeném az árajánlatkérést a pólóra, hány db kell akkor?

És mellékes kérdés a szín, tudom hogy kéket beszáéltünk sárga felirattal, de nem lehetne inkább sárga fekete felirattal?????

a sárga-fekete összeállítás nekem jobban tetszik

de akármilyen is lesz,én kérek 1 db-ot

Elküldve

Nyuszi!

Nem félsz, hogy sokat fog csörögni a telefonod???

Mit fog látni mindenki...egy csinos hölgyemény furikázik...és hopp...ott a hátsó szélvédőn a telószáma is... :rolleyes: :mellow:

Elküldve
Nyuszi!

Mit fog látni mindenki...egy csinos hölgyemény furikázik...és hopp...ott a hátsó szélvédőn a telószáma is... :mellow: :unsure:

Ez volt a cél, a tali csak egy álca :D :rolleyes:

Elküldve
Nyuszi!

Mit fog látni mindenki...egy csinos hölgyemény furikázik...és hopp...ott a hátsó szélvédőn a telószáma is... :rolleyes: :mellow:

A lényeg!!! Teló száma is rajta van???? :unsure:

Elküldve

asszem az msn eredményes volt.

most már csak a srácon múlik, hogy tényleg lerendeztük-e

méretekről ezt találtam a topik legelején:

Méretek:

Nyuszi XL

I_S XL

SzaboT XL

S.Sanyi M

Vascona XL

Lujdzsi XL

Kiccsikó XL

CORSikA M

Ember2 XL

Mackósajt XL

Elküldve

Bocs, hogy belepiszkálok, de tudjátok a jóllét miatt egy X-et hozzá kell tennem az én méretemhez! :rolleyes: :mellow:

Méretek:

Nyuszi XL

I_S XL

SzaboT XL

S.Sanyi M

Vascona XL

Lujdzsi XL

Kiccsikó XXL

CORSikA M

Ember2 XL

Mackósajt XL

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.