Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hát még nincs konkrétum, nekem mindegy.

Koriék még nem nyilatkoztak, hogy ők jönnének-e Kaposvár mellé a kadettos bulira, ha mondjuk elhozza őket Zsolt.

Igaz, még senki nem nyilatkozott igazán :huh:

Jó lenne összeszednünk magunkat!

Ma este szülőkkel még egyszer letisztázom a dologt, bár a múltkor már rábólintottak. ÉS nem kell együtt jönnötök feltétlenül. :lol: :) :) Kár lenne, ha nem érne ide mindenki, de hát aki tud legalább az jöjjön.

Elküldve

Azért én az eheti ötösnek is tiszta szívből örülnék. Mackó már abból egész szép téli álmot aludhatna, úgy leitatnám! :huh: Mellesleg neki lenne is helye tényleg a bulin, mert hajkurászott pár évig egy D Kadettet, ha jól emlékszem.

Elküldve
Azért én az eheti ötösnek is tiszta szívből örülnék. Mackó már abból egész szép téli álmot aludhatna, úgy leitatnám! :lol: Mellesleg neki lenne is helye tényleg a bulin, mert hajkurászott pár évig egy D Kadettet, ha jól emlékszem.

Köszi Sanyi! :)

Amúgy igen. Volt D kadett. 1.3 S Caravan :huh:

In memoriam (sajna már azóta valaki szétkapta)

gallery_1699_22_39833.jpg

Elküldve
De mondtam, hogy lenne még egy hely az autóban. Úgyhogy le tudnál jönni. :huh:

na igen, csak asszony akadna ki, ha 1edül hagynám a 3 ördöggel. :lol:

Szal vagy vele, vagy sehogy. :) Neki is kell a kikapcs. 6. éve van itthon, picit olykor kész van a srácoktól.

Elküldve
na igen, csak asszony akadna ki, ha 1edül hagynám a 3 ördöggel. :huh:

Szal vagy vele, vagy sehogy. ;) Neki is kell a kikapcs. 6. éve van itthon, picit olykor kész van a srácoktól.

Hát igen ez valamennyire érthető, de nem nagyon. :lol: :) :) :D ;) :D

Elküldve
Mi sajna nem tudunk menni.

kár.

hozzám beugrasz,, reggelfelé elmegyünk, aztán késő este jövünk . hm? nem kerül semmibe én így is úgy is megyek . remélem esni nem fog és túl hideg sem lesz :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.