Lomha 8V Elküldve Szeptember14, 2008 Elküldve Szeptember14, 2008 Ja, és BOLDOG NÉVNAPOT A KORNÉLOKNAK! Valamelyikőtök hátha most tartja. <_< :lol: Ja, egyik sem, mert valójában július 3.-án volt és meg is lettek köszöntve! De Te ezt nagyon jól tudtad, csak mélyebbre akartál nyalni az Elnök Úr-nak, lebuktál! :huh: :D :D
kojakarettenetes Elküldve Szeptember14, 2008 Elküldve Szeptember14, 2008 Egy kicsit későn észleltem a jelzésedet, de már más a program ma estére <_< :D No meg, én sem szeretnélek megzavarni a koleszos kalandozásaidban. :huh: A Laterum koli jó kis hely! :D Ja, a kársztájlingos tali holnap este lesz, ha olyan jeles személyiség, mint az előttem szóló is tiszteletét teszi ott, akkor még talán én is kinézek. :D Asszem kimegyek, legalábbis elindulok. Aztán, ha nem fgoy ki a benya a kútig, akkor sima ügy lesz. :lol: :D :D :P
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember14, 2008 Elküldve Szeptember14, 2008 Hát, ha nem, akkor most nincs ott a négy ökör ereje, mint a CBA parkolóban! <_<
kori Elküldve Szeptember14, 2008 Elküldve Szeptember14, 2008 Valóban júli 3-án tartom <_< Én tegnap védtem a nemzetgazdaságot. Esélytelen lett volna bármilyen míting is.
opzsolt Elküldve Szeptember14, 2008 Elküldve Szeptember14, 2008 Valóban júli 3-án tartom :huh: Én tegnap védtem a nemzetgazdaságot. Esélytelen lett volna bármilyen míting is. látod te legaláb dolgozol ! nem mint ezek a naplopóók :D ráérnek itt irogatni meg minden csibészség ugyi :D voltam ma a TV toronynál (nem öngyilkos akartam lenni) ott volt sok szép autó is a parkolóban de sztem mi ketten Kojakkal arattunk a szakadék autóinkal :lol: már ha szabad így mondanom ... szóval voltak szebbek is ! :D bár nekünk ez a kedves <_< volt egy Trabi ami nekem nagyon flesselt :D gecijónézettki :P
ivannorbi Elküldve Szeptember14, 2008 Szerző Elküldve Szeptember14, 2008 voltam ma a TV toronynál (nem öngyilkos akartam lenni) ott volt sok szép autó is a parkolóban de sztem mi ketten Kojakkal arattunk a szakadék autóinkal :D már ha szabad így mondanom ... szóval voltak szebbek is ! :D bár nekünk ez a kedves <_< volt egy Trabi ami nekem nagyon flesselt :D gecijónézettki :D Te is voltál? :huh: Ha ezt tudom, akkor ... , akkor még jobban sajnáltam volna, hogy nem tudok menni. Pedig akkor még egy lepukkant Opel-lel több lett volna, a sok csilli-villi fosvágennel szemben :lol: Amúgy jó sokan voltak? Elvileg több, mint 30 autónak kellett lennie (inkább 40).
gergolabs Elküldve Szeptember14, 2008 Elküldve Szeptember14, 2008 Nah holnap este, akkor ki hol lesz? A suli, meg a rendszergizdaság nagyon lefoglal, úgyhogy reggel 8tól este 11ig nem jutok haza általában, de igyekszek azért elnézni.
ivannorbi Elküldve Szeptember14, 2008 Szerző Elküldve Szeptember14, 2008 Nah holnap este, akkor ki hol lesz? A suli, meg a rendszergizdaság nagyon lefoglal, úgyhogy reggel 8tól este 11ig nem jutok haza általában, de igyekszek azért elnézni. Hova akarsz elnézni?! :huh: <_<
Lomha 8V Elküldve Szeptember14, 2008 Elküldve Szeptember14, 2008 Hova akarsz elnézni?! :huh: <_< Tényleg, hova?Ezt én sem értem, lehet megártott neki a sok ügyelet... :D
gergolabs Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Hova akarsz elnézni?! :huh: <_< Balra, meg jobbra. :D Elcsúsztam 1 nappal.
Lomha 8V Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Mennyibe mennek a jó állapotú B Omega használt hátsó lökösök, nem tudja valaki?
brezsy Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 KORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Fenn van 1.050.000.-ért.jó lesz?Képet ne nagyítsd ki , me' az egyiken rajta vagy <_<
opzsolt Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Mennyibe mennek a jó állapotú B Omega használt hátsó lökösök, nem tudja valaki? én nem tudom :huh: <_<
opzsolt Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Te is voltál? :huh: Ha ezt tudom, akkor ... , akkor még jobban sajnáltam volna, hogy nem tudok menni. Pedig akkor még egy lepukkant Opel-lel több lett volna, a sok csilli-villi fosvágennel szemben :lol: Amúgy jó sokan voltak? Elvileg több, mint 30 autónak kellett lennie (inkább 40). kinéztem de csak mert Kojak is jött oszt előtte csörgetett jelezte hogy megy oda :D jól megnézte a vasamat és fogta a fejét ezerrel mikor alá nézett <_< rozsdapatkány!!!!! :D
kori Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Mennyibe mennek a jó állapotú B Omega használt hátsó lökösök, nem tudja valaki? Egyenlőre én sem tudom.
ivannorbi Elküldve Szeptember15, 2008 Szerző Elküldve Szeptember15, 2008 jól megnézte a vasamat és fogta a fejét ezerrel mikor alá nézett :huh: rozsdapatkány!!!!! :D Mé, mivel voltál? <_<
opzsolt Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Mé, mivel voltál? <_< vectra A szedan. fehér ! természetesen fehér ! :D minden autóm fehér :huh:
Lomha 8V Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Még a lelked is <_< Azt a nagy lóf.... :huh:
kojakarettenetes Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 vectra A szedan. fehér ! természetesen fehér ! :D minden autóm fehér Hát ennek van egy enyhe sárga árnyalata. <_< :huh: :D :lol: :D :D
opzsolt Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 Hát ennek van egy enyhe sárga árnyalata. <_< :huh: :D :lol: :D :D igen ! a rozsdalé veri ! :D
opzsolt Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 Még a lelked is :huh: mostanában inkább fáradt a lelkem . baromi sok a melóm tennivalóm és nagyon unom mert fásulok tőle ...... <_< (talán néha érezhető is)
kori Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 Lányom ma nézte a tévét. Anita számítógépezett. Egyszercsak: Koja Koja Koja. Ani odanézett a tévére, és egy kopasz, nagyszakállas bácsi volt a tévében. Ekkor jött rá, hogy Kojakra gondolt. Azt mondta, hogy szereti Kojakbácsit <_<
Recommended Posts