Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
...mehetek vele egy kört majd?...

Természetesen lehet vele menni, csak majd óvatosan mert nyújtva van a villája és aki nincs hozzászokva annak tud meglepetést okozni. <_<

Elküldve
Te már csak tudod, hisz az összes autódon volt ez az extra! <_<

A többi extra melett ugy mint: nyitható ajtó tekerhetős ablak,,, felül spoiler alul bojler! :huh: :D :D

Elküldve

nah állandó szellőztetés az van ! :huh: komoly ahogy az első szélvédő mozog a helyén :D <_< de be nem ázik !

nah majd meglátom mi lesz vele egynlőre nagyon megbízható jó darabnak ígérkezik ! a kasztnit leszámítva nagyon fain vas :D

az ilyen autók valahogy mindíg kihívást jelentenek :lol:

Elküldve
Természetesen lehet vele menni, csak majd óvatosan mert nyújtva van a villája és aki nincs hozzászokva annak tud meglepetést okozni. <_<

érdekesen billen igen :huh:

Elküldve
más téma : van ez a vecim ez a rozsda patkány . csináljam meg , vagy ne csináljam meg.... hm.... szeretek vele menni asszem ezt elmondhatom így kb. ezer kilóméter után <_<

és fehér is :huh:

Csináld meg, tupirozd fel! Én is imádtam, főleg 10 évvel ezelőtti állapotában! :D

Elküldve
Csináld meg, tupirozd fel! Én is imádtam, főleg 10 évvel ezelőtti állapotában! :D

Ne mondj neki ilyeneket mert megint nem eszik a család 1 évig... <_< :huh: :D

Elküldve
Ne mondj neki ilyeneket mert megint nem eszik a család 1 évig... <_< :huh: :D

Amennyi munka a van géppel lesz az 2 év is! :D :lol:

Elküldve

Mielőtt elvinném a kocsit kormánybőröztetni 15ezerért, megkérdezem, hogy nem tudtok-e valakit, aki ilyet csinál jó minőségben és reális áron. Lehetőleg a környéken <_<

Elküldve
Mielőtt elvinném a kocsit kormánybőröztetni 15ezerért, megkérdezem, hogy nem tudtok-e valakit, aki ilyet csinál jó minőségben és reális áron. Lehetőleg a környéken <_<

Én nem tudok, de van nálam egy kormány, ha gondolod elviheted addig.Mármint ha nem csinálják meg azonnal és kéne cserekormány.

Elküldve
Én nem tudok, de van nálam egy kormány, ha gondolod elviheted addig.Mármint ha nem csinálják meg azonnal és kéne cserekormány.

Köszi a felajánlást, de én nem fogok kínlódni a kormány le-, és felszerelésével. Úgy hallottam, nem egyszerű mutatvány. Inkább otthagyom a kocsit egy napra. <_<

Elküldve
Egy picit hibádzik a szórend, nem gondolod? :D

De írhattam volna azt is, hogy: Ezt jól megaszondtad! :D

Na ilyet én is tudok.-->Tudtok ám ragzani. :huh: <_<

Elküldve
Az ne szójjon má be akinek elfolyt a vize :D

Amúgy megint szivárgott egy picit mikor haza értem.Sztem nem az a fekete müa. biszbasz szivárog, hanem arra szórta rá a vizet.Bírja ki a holnapot és utána megfejtem a nagy rejtélyt. <_< :huh:

Elküldve
Ha így folytatódik, nem lesz mivel mennünk :huh:

Öcsém autóján kicseréltük alura a szelepfedelet, és kapott egy új termosztátot. Összerakás után kiírta, hogy automataváltó hiba. Sajnos ez azóta sem változott. Brezsy autója pedig vhol elnyomta a hűtővizet a moci mögött. Enyém még nem áll sehogy.

Há' lehet hogy nem kellett bele azé' nyomta ki.....Nem hülye ez,csak Omega.Ami fölösleges neki, attól megszabadul:)<_<

Öreged meg Omegát akar venni :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.