Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Na, akkor mégis csak megyek. Mit gondoltok, lesz olyan aki kihoz alkatrészeket eladásra? Mert akkor vinnék a "Kadett alapból" is pénzt. :lol:

Hát, "csak úgy" nem valószínű, hogy lehoznak egy fél Kadett-et, de ha lebeszéled valakivel...

Elküldve

Kori!

Mi legyen a küszöböddel?

Megvártok reggel (ami, már délelőtt lesz, mire odaérünk, mert be kell mennem még Lomha cartársért is, és nem tudom, hogy a gyereket mikorra sikerül kirugdosnom az ágyból), vagy el tudjátok hozni Kecsóról?

Vagy visszafelé is felétek menjünk?

Elküldve

Mi reggel háromnegyed nyolc körül indulunk otthonról, de lesz nyolc-negyed kilenc mire valóban el is indulunk. Ti mikor indultok Pécsről?

Elküldve
Mi reggel háromnegyed nyolc körül indulunk otthonról, de lesz nyolc-negyed kilenc mire valóban el is indulunk. Ti mikor indultok Pécsről?

8-nál előbb nem valószínű :lol:

Elküldve
Baszki! Véletlenül kitöröltem a hozzászólásodat! Az értesító e-mail-t akartam törölni... :lol: :lol:

Hú, de korán van még!

Nem baj, Te csak azzal foglalkozz, hogy időben itt legyél. :lol:

Elküldve

Remélem mindenki rendben hazaért. Azért örülök, hogy Baja után Ani rákapott a sebességmámorra és tolta az Ominak, így Norbinak nem ragadtak le a porlasztócsúcsai a koromtól :lol:

Elküldve
Nem baj, Te csak azzal foglalkozz, hogy időben itt legyél. :lol:

Én ott voltam, de Te összeszedhetted volna jobban Magad, és akkor nem kellett volna visszafordulnunk a pénztárcádért. :lol:

Mentségedre, még időben eszedbe jutott. :P

Remélem mindenki rendben hazaért. Azért örülök, hogy Baja után Ani rákapott a sebességmámorra és tolta az Ominak, így Norbinak nem ragadtak le a porlasztócsúcsai a koromtól :lol:

Hazaértünk sikeresen.

Ja, az Ani is jól nyomta, előtte jól megalapoztad a hangulatát :lol:

Elküldve

nem tegnap volt névnapod Kori ? vagy valami ... no haza kecmeregtem én is persze későn indúltam :lol: jó volt eza pályanap :lol:

meg az idő is kegyes volt sőt nagyvonalúúú ! :lol:

Elküldve

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat :lol: ,

jövőre majd mi is pályázunk a pályanapra. :lol:

(Csak majd menni ne engedjetek, mert ez már elkerülte a 282.000-et) :lol: :lol:

Elküldve
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat :lol: ,

jövőre majd mi is pályázunk a pályanapra. :lol:

(Csak majd menni ne engedjetek, mert ez már elkerülte a 282.000-et) :P :lol:

Na és akkor mi van?

Volt ott sok olyan kocsi, ami már túl van a 300-on is. Ki tudja, talán az enyém is azok közé tartozik :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.