Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 hát nekem megvan a régi e.tetöablak mocim!!müködni mükszik csak nekem nem huzta ki a tetöablakot!!!valszeg a szerkezet rossz és nem a moci!!!de nemtom!!már megvan az uj!!ugyhogy nekem a régire nemhiszem hogy szükségem lesz!!!kompletten cserélem az egész tetöablakot!!!! :D Hegesszük le a pi*ba! Csak a baj van vele mindig. :D
mirage kori Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Hegesszük le a pi*ba! Csak a baj van vele mindig. :Dnekem semmi bajom vele!!sööööööt!!!te meg ugyis langyi vagy!!! :D :D :D
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Elküldve Március22, 2008 Na, csak pár percig nem vagyok, máris elszabadulnak az indulatok?! :D :D
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Elküldve Március22, 2008 ja!!!és nem beszélve arrol hogy még válogathatok is hogy milyen opellel akarok menni!!sajna a saját még egyenlöre offon van ugyhogy a lomha már sejtheti is hogy mivel megyek!!! :D :D :D Na mivel?
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Elküldve Március22, 2008 hát nekem megvan a régi e.tetöablak mocim!! A Cali-é szerintem nem jó az Astra-ba. Ha motor esetleg jó is lenne, burkolat még mindig kellene :D
Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 A Cali-é szerintem nem jó az Astra-ba. Ha motor esetleg jó is lenne, burkolat még mindig kellene :D Moziba ne vigyünk?Burkolat meg ilyenek...Az ember nyújtja a motorját azt mindjárt az egész burkolata kell... :D
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Elküldve Március22, 2008 Moziba ne vigyünk?Burkolat meg ilyenek...Az ember nyújtja a motorját azt mindjárt az egész burkolata kell... :D Jöhet az egész kocsi is :D
Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Jöhet az egész kocsi is :D Te a dezsővel is életveszélyes vagy, mi lenne egy Calbrával?Belegondolni is rossz. :D
Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Az avatarom alatt azt a "Fórumlakó" feliratot meg tudom változtatni?
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Elküldve Március22, 2008 Az avatarom alatt azt a "Fórumlakó" feliratot meg tudom változtatni? Vezérlőpult -> Személyes adatok -> Adatok szerkesztése -> opcionális adatok -> A felhasználó titulusa -> a többit találd ki egyedül (vagy adjak tippeket? :D )
kori Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Ennyi sületlenséget, amit ti itt összehordtatok. :D A felvételi vizsga nem kimondottan a mennyiségre fog vonatkozni, mert abban babu nem vmi jó, hanem mennyi idő alatt sikerül betermelni. A fórumlakót, ha jól eml bizonyos mennyiségü hozzászólás után lehet csak átirni.
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Elküldve Március22, 2008 Te a dezsővel is életveszélyes vagy, mi lenne egy Calbrával?Belegondolni is rossz. :D Az azért jobban fekszik! :D Addig jó, amíg nem próbálok ki valami harapósabb kocsit. Úgyhogy csakazértse ülök be Xray és Kori kocsijába! :D
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Elküldve Március22, 2008 Ennyi sületlenséget, amit ti itt összehordtatok. :D Kik? Hol? :D :D :D
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Elküldve Március22, 2008 Miért, az enyémek nyugton voltak a múltkor? Igen. Kifejezetten. Mint két kiskatona. :D No problem, majd rendezik őt az enyémek. :D ui. Nem fogják bántani, nem kell félni. :D Pedig lehet, hogy elkelne neki egy jó kis verés :D. Mi már hiába fenyegetjük. Már van neki egy okoska botocskája is :D
Xray Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Ennyi sületlenséget, amit ti itt összehordtatok. :D A fórumlakót, ha jól eml bizonyos mennyiségü hozzászólás után lehet csak átirni. Ha jólemlékszem 150 Hsz a korlát! :D
kori Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 A tetőablakot pedig be kell ragasztani Tesa szalaggal. Az úgy dizájnos :D
Xray Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Az azért jobban fekszik! :D Addig jó, amíg nem próbálok ki valami harapósabb kocsit. Úgyhogy csakazértse ülök be Xray és Kori kocsijába! :D Norbi azért hozzáteszem egy Mv6 látványosabban megy mint egy 2000ccm soros végremindenképp gyorsulást azt nemtudom! De aki dízeles az majdnem 100% hogy az is marad :D De most majd jössz egy körre a családnak meghagyod a 1.7 TD-t te megveszel egy 20XE-t magadnak :D Egyébként , mihelyt meglessz rá az anyagi forrás az én GSI-m be is MV6 os moci fog dübörögni :D :rolleyes::D
zozor Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Első lépésben be kell kerülnöd a Mediterrán Opel Club-ba (komoly felvételi vizsgát kell tenni), majd írnod kell magadról, illetve az autódról néhány sort. Az irományt el kell küldeni Xray-nek. De ez csak a lusta embereknek nagy áldozat, akiknek szájmenésük van, azoknak nem. :D No fene, hát ha be lehet is bekerülni, akkor be is szeretnék: 1:Állok elibe a fővételinek; 2:a kérdés, hogy mivelhogy én Fejér megyei-Dunaújvárosi vagyok, van lehetőségem bekerülni e Mediterrán-Társaságba? Azon kívül, hogy MOTE-tag lennék? Vagy mindezen kérdéseket Xray-Fővezírnek kellene feltennem?
Xray Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 No fene, hát ha be lehet is bekerülni, akkor be is szeretnék: 1:Állok elibe a fővételinek; 2:a kérdés, hogy mivelhogy én Fejér megyei-Dunaújvárosi vagyok, van lehetőségem bekerülni e Mediterrán-Társaságba? Azon kívül, hogy MOTE-tag lennék? Vagy mindezen kérdéseket Xray-Fővezírnek kellene feltennem? Kori a góré meg Norbi éncsak a webet szerkesztem :D De van tag aki tiszteletbeli Győrből, sztem Dunaújváros sem problem :D
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Elküldve Március22, 2008 Ha jólemlékszem 150 Hsz a korlát! :D Hát az Neked pikk-pakk megvolt :D :D
Xray Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Hát az Neked pikk-pakk megvolt :D :D hát azért párnapba beletelt még megszótam a 150 et :D :D :D
hening Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 No fene, hát ha be lehet is bekerülni, akkor be is szeretnék: 1:Állok elibe a fővételinek; 2:a kérdés, hogy mivelhogy én Fejér megyei-Dunaújvárosi vagyok, van lehetőségem bekerülni e Mediterrán-Társaságba? Azon kívül, hogy MOTE-tag lennék? Vagy mindezen kérdéseket Xray-Fővezírnek kellene feltennem? 1. Én sem a Mediterrán régióban élek. :D 2. Kori a fővezír. :D 3. Sztem a tiszteletbeli tagságnak semmi akadálya nincs. :D
Xray Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 norbi azért egyet kérdeznék :D A lámpasötétítés technikáját és azt hogy mivel meg hogyan mennyire csináltad... Megköszönném! :D
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Elküldve Március22, 2008 No fene, hát ha be lehet is bekerülni, akkor be is szeretnék: 1:Állok elibe a fővételinek; 2:a kérdés, hogy mivelhogy én Fejér megyei-Dunaújvárosi vagyok, van lehetőségem bekerülni e Mediterrán-Társaságba? Azon kívül, hogy MOTE-tag lennék? Vagy mindezen kérdéseket Xray-Fővezírnek kellene feltennem? Persze hogy lehet, ha inkább ide szeretnél tartozni, mint a saját régiódba. Szerintem semmi akadálya. Ennek mondjuk az a következménye, hogy az esetleges helyi összejövetelekre messzebbről kell jönnöd. Persze ez sem kötelező. Sokan többnyire csak fórumoznak (vagy még azt se), mégis tartoznak valahova.
zozor Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Persze hogy lehet, ha inkább ide szeretnél tartozni, mint a saját régiódba. Szerintem semmi akadálya. Ennek mondjuk az a következménye, hogy az esetleges helyi összejövetelekre messzebbről kell jönnöd. Persze ez sem kötelező. Sokan többnyire csak fórumoznak (vagy még azt se), mégis tartoznak valahova. Köszönöm a válaszokat, lépni fogok az ügy/em/ben. Haligali!
Recommended Posts