hening Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Még 1 kicsit bírjatok ki nemsokára talizunk 2 hét és megint hangos lesz a környék Szebuuuusz. Milyen ott a messzi Északon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Este jön vki?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Este jön vki?? Hát, most már illene nekem is ;) Ha korán megunom a bozótirtást, akkor benézek Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Este jön vki?? Sajna most sem. ;) Tudod meló meg hasonlók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B.I.G. Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 már jó lenne,ha nem csak kivánó mód vágyakozó időben jönétek talira. az elmult 3 héten Hening kolega kivételével nem volt senki! meg amugy is valami szabadtéri placcot kellene keresni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 már jó lenne,ha nem csak kivánó mód vágyakozó időben jönétek talira. az elmult 3 héten Hening kolega kivételével nem volt senki! meg amugy is valami szabadtéri placcot kellene keresni... Na most akkor reszkessetek pénteken, és hozd a zümmögőimet KÜLÖNBEN?!?! ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Na most akkor reszkessetek pénteken, és hozd a zümmögőimet KÜLÖNBEN?!?! :lol: :lol: :lol: :) Akkor már 3 a létszám. Bár ma találkoztam Gergővel, azt mondta Ő is jön. Talán lejön Albert is a naffalubóóó, és eljön Ő is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Akkor már 3 a létszám. Bár ma találkoztam Gergővel, azt mondta Ő is jön. Talán lejön Albert is a naffalubóóó, és eljön Ő is. ;) Igy van! Remélem, hogy én is tudok menni, bár kilátásban van vmi Balaton projekt, de remélem, hogy nem hnap este. B.I.G.: A szabadtér alatt mit értesz? Itt is van már kiülős rész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Igy van! Remélem, hogy én is tudok menni, bár kilátásban van vmi Balaton projekt, de remélem, hogy nem hnap este. B.I.G.: A szabadtér alatt mit értesz? Itt is van már kiülős rész. Gondolom ahol lehet kilincsel előre autózni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Gondolom ahol lehet kilincsel előre autózni. ;) Akkor döntsétek el, hol legyen. "Oszt" oda megyünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Akkor döntsétek el, hol legyen. "Oszt" oda megyünk. Akkor marad a pezo. Schwalbival megyek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 ...Este Pezo? Oksa, de jó lenne ha nem üldögélnék ott fél 9-kor még egyedül. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Oksa, de jó lenne ha nem üldögélnék ott fél 9-kor még egyedül. ;) Nem tudok menni, az asszony melózik a lányok vmi iskolabuliban, én vagyok a pesztra, ha megjönnek fürdetés vacsi stb..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Oksa, de jó lenne ha nem üldögélnék ott fél 9-kor még egyedül. ;) A múltkor is én vártam rátok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 A múltkor is én vártam rátok! ;) Na ja, motorral könnyű szlalomozni a kocsik között. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Na ja, motorral könnyű szlalomozni a kocsik között. ;) Állítás igaz, összefüggés nincs. ;) Tegnap megint vártam 20 percet, pedig kocsival mentem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Állítás igaz, összefüggés nincs. ;) Tegnap megint vártam 20 percet, pedig kocsival mentem. ;) Én már direkt nem mentem pontosan, nehogy megint én várjak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Én már direkt nem mentem pontosan, nehogy megint én várjak. ;) Ha gondolod kijöhetsz a tárcsákért, 2-után ottthon leszek. OFF Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Ha gondolod kijöhetsz a tárcsákért, 2-után ottthon leszek. OFF Oks, megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Ma voltunk a 81-es út mellett rendezett Autós majálison, ami egyben veterán bemutató is volt. Csináltam pár képet is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Ma voltunk a 81-es út mellett rendezett Autós majálison, ami egyben veterán bemutató is volt. Csináltam pár képet is. <_< Én meg Péren voltam repülősnapon, volt ott egy nyóckerekű csapatszállító, bele is másztam. Te biztos tudod hogy hívjál. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Ma voltunk a 81-es út mellett rendezett Autós majálison, ami egyben veterán bemutató is volt. Csináltam pár képet is. :lol: Huh. Barátnőm odalett volna a buszokért. Imádja őket, főleg a régi veterán Ikarusokat. <_< Amúgy az OT-s rendszám az veterán autókra van? Milyen célt szolgál, van-e korlátozása? És miért nincs zöldkártya plakett? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Huh. Barátnőm odalett volna a buszokért. Imádja őket, főleg a régi veterán Ikarusokat. <_< Amúgy az OT-s rendszám az veterán autókra van? Milyen célt szolgál, van-e korlátozása? És miért nincs zöldkártya plakett? :lol: Nem hiszem, hogy a veterán autók tudnak produkálni olyan emissziós értékeket, amivel átmennének egy sima környezetvédelmi fellülvizsgálaton. Katt ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Én meg Péren voltam repülősnapon, volt ott egy nyóckerekű csapatszállító, bele is másztam. Te biztos tudod hogy hívjál. <_< BTR-80 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Huh. Barátnőm odalett volna a buszokért. Imádja őket, főleg a régi veterán Ikarusokat. <_< Amúgy az OT-s rendszám az veterán autókra van? Milyen célt szolgál, van-e korlátozása? És miért nincs zöldkártya plakett? :lol: Csak 1 busz volt, egy "faros" Ikarus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts