zozor Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Én már láttam olyat,hogy valaki előttem ,szó szerint balra ment a körforgóban és még indexelt is. :D ;) :P Szerencse,hogy nem jött senki,nem volt forgalom. :D Én is mentem már úgy, meg máshol is szembeforgalommal- igaz, csak rövid ideig és kékfény- és hangtechnikával... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Én is mentem már úgy, meg máshol is szembeforgalommal- igaz, csak rövid ideig és kékfény- és hangtechnikával... :D :P :D Ja-ja könnyű annak akinek van hátszele. Próbáld meg a nagytesó nélkül! ;) Amúgy amikor mentem talira, megint volt csatt a Metrónál. Nem értem miért nem biggyesztenek oda pár lámpaoszlopot? Olyan sötét van mint éjjel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 2 óra múlva pezó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 2 óra múlva pezó? :D Maybe. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 2 óra múlva pezó? :D Sajna nem, megyek éjjelre, most kihagyom. Jöhet a Karcsitól a B+, meg az a hüje 404-es link amit soha nem tudok megnézni! ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Sajna nem, megyek éjjelre, most kihagyom. Jöhet a Karcsitól a B+, meg az a hüje 404-es link amit soha nem tudok megnézni! :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 :D ;) Szinte hallom is már a gúnyos kacaját. ha már itt vagy , ha mész legközelebb a bontóba, hozhatnál nekem csövet a szelepfedéltől a injektor fedeléig. A vastagabbik kéne, asszem kartergáz szűrő projekt lesz. :P Nem sürgős, csak ha mész vmiért, ha nem majd elugrok én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Na tegnap kihagytam, mert voltam egy haverom búcsúztatóján. Nagggggyon beb@ctam. :D ;) Szétmegy a fejem még mindíg, pedig már vettem be fájdalom csillapítót is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Na tegnap kihagytam, mert voltam egy haverom búcsúztatóján. Nagggggyon beb@ctam. :D ;) Szétmegy a fejem még mindíg, pedig már vettem be fájdalom csillapítót is. Hát akkor jobbulást! Jó hely ez a Rigófészek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Hát akkor jobbulást! Jó hely ez a Rigófészek? Nem igazán. :D De sokan odajárnak, ezért esett rá a választás, asszem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Na tegnap kihagytam, mert voltam egy haverom búcsúztatóján. Nagggggyon beb@ctam. :D :P Szétmegy a fejem még mindíg, pedig már vettem be fájdalom csillapítót is. Ejnye Károly! Csalódtam magában! Kijön holnap? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Ejnye Károly! Csalódtam magában! Kijön holnap? :D ;) Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Igen. Thuby már tudja a szabályt, 9-kor kelek. De ha a tikokkal kelsz, asszony fent van 7-8 körül beenged, meg kidobja a hosszabbítót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Thuby már tudja a szabályt, 9-kor kelek. De ha a tikokkal kelsz, asszony fent van 7-8 körül beenged, meg kidobja a hosszabbítót. :D Akkor 9 után megyek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Este 8-kor Pezo? Vki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Este 8-kor Pezo? Vki? Meló 2-tól 10-ig. :D Tudom-tudom B+, meg 404. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Meló 2-tól 10-ig. :D Tudom-tudom B+, meg 404. :P Jah. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dimitry Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Hosszú kihagyás után üdvözlök mindenkit.Érdeklődnék a most pénteken esedékes "rendezvény"-ről ? Végre akadt egy szabad péntekem, és párommal készülünk Győrbe. Este ellátogatnák hozzátok. Már csak azt nem tudom, hová is kell menni pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Hosszú kihagyás után üdvözlök mindenkit.Érdeklődnék a most pénteken esedékes "rendezvény"-ről ? Végre akadt egy szabad péntekem, és párommal készülünk Győrbe. Este ellátogatnák hozzátok. Már csak azt nem tudom, hová is kell menni pontosan? Szia! A Pezo Drink nevű "műintézményben szoktunk találkozni mostanában, bár a múlt héten nem vol senki(én sem). A hely a Dr.Petz Lajos utcában van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Szia! A Pezo Drink nevű "műintézményben szoktunk találkozni mostanában, bár a múlt héten nem vol senki(én sem). A hely a Dr.Petz Lajos utcában van. Én leszek, kaptam eltávot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dimitry Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Szia! A Pezo Drink nevű "műintézményben szoktunk találkozni mostanában, bár a múlt héten nem vol senki(én sem). A hely a Dr.Petz Lajos utcában van. Köszönöm!Most pénteken előreláthatólag lesztek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dimitry Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Én leszek, kaptam eltávot! :lol: Szuper! Kb mikor? 8-9 körül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Szuper! Kb mikor? 8-9 körül? Általában 8-kor kezdünk, aztán ki meddig ér rá. De legtöbször 9-re kimerülnek a témák, milliomosok se vagyunk, 1-2 cappucinó, üccsi, teja, aztán elfogy a lé, meg ugye péntek van, mindenki fáradt. Persze ez csak az én véleményem, micjárt leszúrnak, hogy mér, egyszer maradtunk hajnalig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dimitry Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Általában 8-kor kezdünk, aztán ki meddig ér rá. De legtöbször 9-re kimerülnek a témák, milliomosok se vagyunk, 1-2 cappucinó, üccsi, teja, aztán elfogy a lé, meg ugye péntek van, mindenki fáradt. Persze ez csak az én véleményem, micjárt leszúrnak, hogy mér, egyszer maradtunk hajnalig. :lol: Nekem most az egyszer rengeteg időm van.Végre szabadságon vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Holnap estére remélem hazaérek. Pezóban lesz vki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts