Sörös Sanyi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Miért? Kocsival az 500 méter csak 250? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Miért? Kocsival az 500 méter csak 250? :) "De ki hozza vissza a biciklit?" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Mi lehet, hogy szombaton lemegyünk és maradnánk egy éjjelt lehetőleg házban, mert Lulika nem élvezné a sátorozást. Ilyet hogy lehet megoldani?? <_< Mármint, hogy 1 éjjel 2 főre (mivel Tomika még kisfiú)?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Borult a terv. Nem biztos, hogy ott leszek, hogy ott hagyjam... A pénz még az ügyvédnél, és szept. 31-ig kell a kifizetést elintézni. Szóval lehet, hogy augusztusban még nem lesz nálam a lóvé, ami nagy gáz. Emiatt lehet, hogy Szelid is bedől. Sőt, szinte biztos. :) Sőt, a melóhelyemen ma jelentik be, hogy valószínű itt a vég (ma szabin vagyok, de a mérnököktől kapom az infót). csak van valami fény az alagút végén, ahogy mondottad <_< . velem ki iszik szülinapomra? :) Hajnival megint koccintunk, de neked is ott a helyed. majdcsak megoldódik?!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 velem ki iszik szülinapomra? :) Inkább KI nem iszik! <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 csak van valami fény az alagút végén, ahogy mondottad <_< Ez volt az. Nagyszüleim házát eladták, de az örökség később lesz kifizetve, szeptember 31-ig valamikor. Szimplán fizuból pedig nem jutok el oda, mégha az utazás ingyen van is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Remélem nem megint az enyimet kell tologatni.szeretek a középpontban lenni , de csak némely esetekben :) . De Debrecenben nem nevezek be a szlalomversenyre, mert totális káoszt és kegyetlen törés-zúzást tudok okozni egyetlen kör alatt a mantával!!! <_< Én se szeretném odáig tolni a vasat :) ! De ha gondolod én megyek a gépeddel 1 kört! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 velem ki iszik szülinapomra? :) Hajnival megint koccintunk, Én iszok veletek! <_< Rám lehet számitani! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Miért? Kocsival az 500 méter csak 250? <_< :DDDDDDDDDDDDDDDDD Ja és nem csak csónakázni lehet, hanem régebben vizibicikli, meg sétahajóka is volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Mi azt hiszem megoldottuk a 8ágyas feltöltését: mi leszünk a legvidámabb barakk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 anti hogy lessz mint lessz ez a drift ,mikor ? hol? ki?mik ? hogy stb..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 anti hogy lessz mint lessz ez a drift ,mikor ? hol? ki?mik ? hogy stb..... Pénteken lesz, Az állatvásár területén... ez kb 3X akkora placc mint az eddigi szlalomos móka a Balcsinál... Pénteken 14:00-tól lesz, este 8-ig a szlalom illetve a drift... Debreceni Driftesek is ott szoktak gyakorolni... jön pár vendég is...e30V8, 6 hengeres Mantácska...stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Pénteken lesz, Az állatvásár területén... ez kb 3X akkora placc mint az eddigi szlalomos móka a Balcsinál... Pénteken 14:00-tól lesz, este 8-ig a szlalom illetve a drift... Debreceni Driftesek is ott szoktak gyakorolni... jön pár vendég is...e30V8, 6 hengeres Mantácska...stb... thx az infot .....holnapra elutaltatom a pénzed <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 thx az infot .....holnapra elutaltatom a pénzed :) De jó lenne, ha az enyém lenne... <_< Utalni még nem tudtok, mert készül a klub új bankszámlája, és a találkozós díjakat már majd arra kell utalni...a kitöltött foglalási ív után...a www.blitzweekend.hu -n fent lesz minden infó erről is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 De jó lenne, ha az enyém lenne... <_< Utalni még nem tudtok, mert készül a klub új bankszámlája, és a találkozós díjakat már majd arra kell utalni...a kitöltött foglalási ív után...a www.blitzweekend.hu -n fent lesz minden infó erről is... OKÉ BOSS! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 De jó lenne, ha az enyém lenne... <_< Utalni még nem tudtok, mert készül a klub új bankszámlája, és a találkozós díjakat már majd arra kell utalni...a kitöltött foglalási ív után...a www.blitzweekend.hu -n fent lesz minden infó erről is... én a kocsi árára gondoltam de mosmé leszarom Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Mi is megpróbálunk eljutni,bár a vezérműszíjszakadás kicsit keresztbe tett,meg a kocsi is csak szétfelé bontódik... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Mi is megpróbálunk eljutni,bár a vezérműszíjszakadás kicsit keresztbe tett,meg a kocsi is csak szétfelé bontódik... :) Az f@xa.... rémálmom a vezérműszíj szakadás! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Az f@xa.... rémálmom a vezérműszíj szakadás! <_< Azt sajnálom,hogy sehogy se fog állni addig a kocsi,de legalább ronda lesz kívül :) -belül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Azt sajnálom,hogy sehogy se fog állni addig a kocsi,de legalább ronda lesz kívül :lol: -belül! Eltudom képzelni mit művel egy vezérműszíj szakadás... vagy is láttam már képeket , és elég költséges dolog is! <_< :) Remélem nem élem át én.... :) Mondjuk nemrég cseréltem vezérlést.. talán nem lessz gondom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Eltudom képzelni mit művel egy vezérműszíj szakadás... vagy is láttam már képeket , és elég költséges dolog is! <_< :) Remélem nem élem át én.... :) Mondjuk nemrég cseréltem vezérlést.. talán nem lessz gondom! :lol: Az egyik vezetőgörgőm azt mondta,hogy nem tetszik ez a felfogatás a hengerfejen és kiszedte menetestől a csavart.... :lol: Kicsit minuszba vágtam magam,mert kapott előre új szép konikat is a kis mocsok...Nnna meg totrnycsapágyakat,gömbcsuklókat,toronyszilenteket,kerékcsapágyakat,kormányösszek ötőket........ ráment vagy 250 azt meg se látszik...Lehet hogy több is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Nekem csak egy kérdésem lenne. A tagsági kártyát megkapom addigra amire lesz a találkozó? mert még mindig nem jött meg. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2009 Nekem csak egy kérdésem lenne. A tagsági kártyát megkapom addigra amire lesz a találkozó? mert még mindig nem jött meg. Előre is köszi. küldtem pü-ket. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts