Jump to content
OPEL FÓRUM

Boogie

Forummember
 • Content Count

  1,042
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Boogie

 • Rank
  Száguldás, Manta szerelem...
 • Birthday 02/08/1981

Elérhetőség

 • MSN
  sz.bogesz@invitel.hu

Személyes információ

 • Neme
 • Lakhely
  Dorog

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra GTC
 • City
  Dorog

Recent Profile Visitors

3,852 profile views
 1. Boogie

  X - csevegés

  Na azt megnézném, hogy húgom születik! :DAnyám vagy Apám részéről?? :huh: Angolország kilőve, német nyelvterület a bejövős nálam! :icon10:
 2. Boogie

  X - csevegés

  Igen kórházban! :omg: De nem így értettem hehe. :sneaky:
 3. Boogie

  X - csevegés

  Mindenki okítja magát?! Én meg hamarosan ápoló tanfolyamra megyek, és ha nagy leszek nővérke leszek. De nem itthon. :evilgrin:
 4. Gelko! Mióta eladtad a kabriót nincs szerencséd az autókkal! :unsure: Gyorsan vedd vissza, akkor megtörik az átok. :lurker:
 5. Na azért vitatkoznék ezzel, hogy a 17=3,5 évessel. :smartass: ( 17 évesen már erősen csajozni fog Tomika,most még csak ölelgeti a nőket :D )Hiszen ő még kicsi, nem igazán "fogyasztó" vendég. Ő nem az Opelek és a társaság miatt megy, hanem mert ez egy "nyaralás" neki. Szóval azért kérdeztem, mert vannak helyek, strandok, kempingek ahol x év alatt nem kell fizetni a gyerekeknek belépőt.
 6. Na most én jövök a hülye kérdésemmel: Tegyük fel a Tomi és Tomika lemegy a Blitzre sátorozni. A 3,5 éves lurkónak is kell belépő, vagy nem? Köszi :hiya:
 7. Szép metál fűzöld! :huh: Lanti vigyázz, tehenek közelébe ne menj, mert lelegelik.. :smartass:
 8. Nana, milyen szivecskék röpködnek itten, kéremszépen?! :evilgrin:
 9. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Ez pont 450e. Kérem a kocsidat!!! :D :P
 10. Boogie

  X - csevegés

  Nekünk meg van magyar felirattal, de még csak az elejét láttam. Iszonyat :P Tomi asszem már végignézte. Az elejéből ítélve besza...behu.... :P
 11. Boogie

  X - csevegés

  Melinda, Sanyi! Hatalmas gratula a kislányhoz. Szép nevet választottatok neki. Vigyázzatok rá és persze a kisSanyira és magatokra is. :)
 12. Boogie

  X - csevegés

  Melindáékról semmi hír? :) Még 2in1 vagy már megszületett a picúr?
 13. Azért ne dőlj a kardodba. Jövőre is lesz nagy valószínűséggel, arra még jöhetsz. :icon4:
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.