Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
most hogy mondod.... megnéztem pár képet, és tényleg csak a foncsor előtti fényes van feketére festve....kössz :D csak eléggé foso szétszedni :)

tökre nem para szétszedni :)

Elküldve
tökre nem para szétszedni :)

fogok tenni egy próbát...hőlégfúvó és szét lehet húzni.. nem egetverően nehéz... csak eddig még nem volt ezzel jó tapasztalatom :)

Elküldve
fogok tenni egy próbát...hőlégfúvó és szét lehet húzni.. nem egetverően nehéz... csak eddig még nem volt ezzel jó tapasztalatom :)

előtte vedd le a fémkapcsokat, 2-3db van asszem..utána meg melegíted, szépen, okosan. csavarhúzóval finoman aláfeszítesz, melegíted, feszítesz....aztán lejön

Ezek az spzoli box korporésön kiváló ajánlatai :lol: B) ;)

Pazar.

Még én sem venném meg :) :D :lol:

Nembaj, eláll :P :lol:

:P :lol:

Elküldve
Pazar.

Még én sem venném meg :) :) :D

Nembaj, eláll :lol: :lol:

mutimármiaz!! B)

előtte vedd le a fémkapcsokat, 2-3db van asszem..utána meg melegíted, szépen, okosan. csavarhúzóval finoman aláfeszítesz, melegíted, feszítesz....aztán lejön

;) :P

fémkapocsokat levettem, csak utána belerepült egy szilánk az arcomba, ott meggondoltam magam :lol:

onnantól meg már darabokra lehet szedni az egészet mi??

Elküldve
mutimármiaz!! :)

fémkapocsokat levettem, csak utána belerepült egy szilánk az arcomba, ott meggondoltam magam :)

onnantól meg már darabokra lehet szedni az egészet mi??

eladó felnigumi...

úgyahogy szét lehet szedni, a felső csavar necces csak, de asszem kipattintható a foncsor anélkül is

Elküldve
eladó felnigumi...

úgyahogy szét lehet szedni, a felső csavar necces csak, de asszem kipattintható a foncsor anélkül is

azt gondoltam, hogy ilyesmi, de konkrét link??

az az alsó fényes darab kivehető a házból???, vagy azzal együtt kell festeni??

Elküldve
Le a dísztárcsamaffiával :P

Fekete felni rulez :D :lol:

:) :lol: B)

azért ennyire nem nehéz, a ps-t még meg is magyaráztam :lol:

Hááát :) ismerve nem is tudom... :D ;) :P :lol:

Elküldve
miért te tudod okoska? :)

De nem árulom el kocsog.gifmf1.gif

Elküldve
bazzeg, pedig ezt elég sokan levágják...mármint a rozsosat.

a ps-t meg megmagyaráztam :)

ps... legelő ló

a felnit értettem... meg gondoltam erre, de itt fingon sincs...

de ahogy nézema szavakat a ló az vmi pferd...

akkor enyi a nagy trükk? :)

Elküldve
ps... legelő ló

a felnit értettem... meg gondoltam erre, de itt fingon sincs...

de ahogy nézema szavakat a ló az vmi pferd...

akkor enyi a nagy trükk? :)

vazz, kapcsolok lámpát....

ott egy ps! és azt látod h legel egy ló. ps/hp/lóerő...

rozs meg azért bmw mert Bayerische Motor Werke, azaz bajor rozskenyér :)

Elküldve
vazz, kapcsolok lámpát....

ott egy ps! és azt látod h legel egy ló. ps/hp/lóerő...

rozs meg azért bmw mert Bayerische Motor Werke, azaz bajor rozskenyér :)

hát ... :)

más az észjárásunk az tuti, motor werke az rozskenyér :D

nem puha :lol:

Elküldve
neked mostanában vannak ilyen korszakaid nem???

nemrég belekötöttél mindenbe, ellenkezőjét magyaráztad, aztán nem fogtál fel semmit, most meg nem hiszel el semmit :D

Végülis nem, csak kipróbálam én is a fehér betűket, de ha komolyan beszélnék más szmájli lenne a végén nemdebár? :)

Sajnos volt alkalmam pár autótüzet végignézni már. .....

Az öcsém vett egy tuing csávótól Golf II-et, tele volt utólagos bisz-baszokkal, állandóan leszívta az akkut, volt hogy menet közben. Nem tudtam kimérni multiméterrel, a biztosítékkal védett áramkörökben nem mértem számmotevő áramfolyást álló kocsinál. Elvitte szerelőhöz, két szatyor kábelt vett ki belőle, a legtöbbnek le sem volt szigetelve a vége, az előző tulaj csak elcsípte és kivette belőle ami kellett neki. 7-11 A áram folyt szabadon attól függően hogyan mozgatta a kocsit, anélkül hogy bármit is bekapcsolt volna.

hát ... :lol:

más az észjárásunk az tuti, motor werke az rozskenyér :lol:

nem puha B)

Húha ez valami új szleng? :) ;)

Elküldve
Végülis nem, csak kipróbálam én is a fehér betűket, de ha komolyan beszélnék más szmájli lenne a végén nemdebár? :)

Az öcsém vett egy tuing csávótól Golf II-et, tele volt utólagos bisz-baszokkal, állandóan leszívta az akkut, volt hogy menet közben. Nem tudtam kimérni multiméterrel, a biztosítékkal védett áramkörökben nem mértem számmotevő áramfolyást álló kocsinál. Elvitte szerelőhöz, két szatyor kábelt vett ki belőle, a legtöbbnek le sem volt szigetelve a vége, az előző tulaj csak elcsípte és kivette belőle ami kellett neki. 7-11 A áram folyt szabadon attól függően hogyan mozgatta a kocsit, anélkül hogy bármit is bekapcsolt volna.

Húha ez valami új szleng? :) :lol:

hát nemtom őt kérdezd

az a 7-11A nem rossz :D

Elküldve
hát nemtom őt kérdezd

az a 7-11A nem rossz :)

Hát nem, volt olyan, hogy megállt vele, egy óra mulva meg át sem bírta fordítani a motort. Egy akkut ki is nyírt neki, nem bírta gondolom az állandó merülést-töltést.

Elküldve
Hát nem, volt olyan, hogy megállt vele, egy óra mulva meg át sem bírta fordítani a motort. Egy akkut ki is nyírt neki, nem bírta gondolom az állandó merülést-töltést.

igazából ha csak elcsíped semmi baja nem lesz

sztem sok vezeték össze volt gubancolódva..lehet kisebb nagyobb rövidzárak is voltak.

am te miért nem szedted ki neki a sok nem odavalót?

Elküldve

sztem sok veeték össze colt gubancolódva..lehe kiseb nagyobb röcidzárak is voltak.

am te miért nem szedted ki neki a sog nem odavalót?

Ez milyen nyelven íródott? :) :)

Elküldve
Ez milyen nyelven íródott? :) :)

hát nemtom

vagy a géppel, vagy a nettel van vmi, mert a héten megint sok betű lemarad...

meg ugye felcserélek betűket :D

de javítottam

Elküldve

sztem sok veeték össze colt gubancolódva..lehe kiseb nagyobb röcidzárak is voltak.

am te miért nem szedted ki neki a sog nem odavalót?

Mert ránézésre nem tudtam melyik a gyári, melyik nem, meg a legtöbb bent volt a műszerfal mögött. Próbáltem letölteni Golf hogyan csináld-pdf-et de nem találtam azóta sem. Azért az astrán már nagyjából tudom mi-micsoda, de más kocsijának nem szivesen esek neki. Tudod átmenő csavar, és társai. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.