Novy Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 A benzinszint és a hőmérő műszer egy közös, 10V-os stabilizátorról kapja a villanyt, láthatod is a műszeregység hátulján, háromlábú fekete tranzisztorszerű, hűtőfüllel. Azt kéne megpróbálnod cserélni. eztakartam kérdezni, hogy az milyen, azthittem 12voltos... 7810??bár ilyet még nem láttam...
jensenbutton Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 ömm köszönöm szépen mindenkinek a kommentet utána nézek ezeknek a dolgoknak :) . invictus írtad hogy használatfüggő: reggel van, kiállok a garázsból (nem fűtött) megyek vele pár km-t és a víz egyszerűen nem áll meg 92c-nál ami a gyári érték hanem elmegy kb 96-ig, itt marad több km-en keresztül majd egyszer csak gondol egyet és lemegy 88-89 c-ra (az hogy lemegy 88-89 fokra tudom hogy a termosztát rossz), a régi termosztátokkal meg alig akart 98c alá lejönni. ezt kb május óta csinálja, addig mindig 92c-on működött (se fentebb se lentebb és sztem ez a normális). érdekes. DE: asszem május környékén pont mikor ezeket tapasztaltam előtte volt cserélve a középső konzolban az izzósor. az összes merthogy nem égtek. kicseréltük, semmi máshoz nem nyúltunk és azóta ha ráadom a gyújtást automatikusan világít a középső konzol (fűtés körül és mindenhol középen). ez vajon mitől van? semmi máshoz nem nyúltunk. és nem vagyok benne biztos de lehet hogy azóta csinálja ezt a vizes hőfok ingadozást. hmm.
Novy Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 ömm köszönöm szépen mindenkinek a kommentet utána nézek ezeknek a dolgoknak :) . invictus írtad hogy használatfüggő: reggel van, kiállok a garázsból (nem fűtött) megyek vele pár km-t és a víz egyszerűen nem áll meg 92c-nál ami a gyári érték hanem elmegy kb 96-ig, itt marad több km-en keresztül majd egyszer csak gondol egyet és lemegy 88-89 c-ra (az hogy lemegy 88-89 fokra tudom hogy a termosztát rossz), a régi termosztátokkal meg alig akart 98c alá lejönni. ezt kb május óta csinálja, addig mindig 92c-on működött (se fentebb se lentebb és sztem ez a normális). érdekes. DE: asszem május környékén pont mikor ezeket tapasztaltam előtte volt cserélve a középső konzolban az izzósor. az összes merthogy nem égtek. kicseréltük, semmi máshoz nem nyúltunk és azóta ha ráadom a gyújtást automatikusan világít a középső konzol (fűtés körül és mindenhol középen). ez vajon mitől van? semmi máshoz nem nyúltunk. és nem vagyok benne biztos de lehet hogy azóta csinálja ezt a vizes hőfok ingadozást. hmm. a világítás az úgy van jól. gyujtásra világít.
Dáwid Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 ömm köszönöm szépen mindenkinek a kommentet utána nézek ezeknek a dolgoknak :) . invictus írtad hogy használatfüggő: reggel van, kiállok a garázsból (nem fűtött) megyek vele pár km-t és a víz egyszerűen nem áll meg 92c-nál ami a gyári érték hanem elmegy kb 96-ig, itt marad több km-en keresztül majd egyszer csak gondol egyet és lemegy 88-89 c-ra (az hogy lemegy 88-89 fokra tudom hogy a termosztát rossz), a régi termosztátokkal meg alig akart 98c alá lejönni. ezt kb május óta csinálja, addig mindig 92c-on működött (se fentebb se lentebb és sztem ez a normális). érdekes. DE: asszem május környékén pont mikor ezeket tapasztaltam előtte volt cserélve a középső konzolban az izzósor. az összes merthogy nem égtek. kicseréltük, semmi máshoz nem nyúltunk és azóta ha ráadom a gyújtást automatikusan világít a középső konzol (fűtés körül és mindenhol középen). ez vajon mitől van? semmi máshoz nem nyúltunk. és nem vagyok benne biztos de lehet hogy azóta csinálja ezt a vizes hőfok ingadozást. hmm. A középkonzol nálam is világít ha "gyújtást" adok. (most tűnt fel hogy dízelnél milyen hülyeségnek tűnik a gyújtás-ráadás :D :) )
jensenbutton Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 eddig nekem nem tűnt fel, haveromnak nem világít azt hittem nálam van a bibi. lehet azért nem tűnt fel mert nem világított XD
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 A középkonzol nálam is világít ha "gyújtást" adok. (most tűnt fel hogy dízelnél milyen hülyeségnek tűnik a gyújtás-ráadás :D :) ) hát ja :)
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 eddig nekem nem tűnt fel, haveromnak nem világít azt hittem nálam van a bibi. lehet azért nem tűnt fel mert nem világított XD neki lehet ki vannak égve az égőcskék :) nekem is ki voltak menve, csere, és újra világít, mint egy karácsonyfa :)
Novy Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 neki lehet ki vannak égve az égőcskék :) nekem is ki voltak menve, csere, és újra világít, mint egy karácsonyfa :) ledezd be, és szép színes lesz :D
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 ledezd be, és szép színes lesz :lol: sajna nem értek hozzá :) pedig megcsinálnám!! van egy elektroműszerés srác, aki csinál nekem néha ezt-azt, ő megcsinálná, csak vegyél ledet, stb lóvé meg most nincs sajna ilyesmire :D (az a qua kazán is most ment ki, az is 60.000, pedig az a pínz a bivalyra volt szánva, új el-tükrök, stb :) )
Laleekirály Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 OFF! Lejött értem a haver, hogy próbáljam ki a most vett autóját. Németből hozta, bmw 530i V8 220LE. Hogy az mekkorát megy! :) Automata váltós, városon kívül benyomtam a sportfokozatot, nem gyengén ment. Most vezettem először automataváltós autót és nagyon furcsa volt, hogy nincs kuplung! Hogy annak a V8-as motornak milyen szép hangja van! :)
FPepe Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 eztakartam kérdezni, hogy az milyen, azthittem 12voltos... 7810??bár ilyet még nem láttam... Nem 7810, asszem írták valamelyik A Veki topicban (azoknál volt ez sorozatos probléma), vagy talán az Általános műszaki problémák-ban régebben, hogy milyen tipus jó helyette. Az eredeti TCA700Y asszem, csak azt nem könnyű beszerezni.
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Asszem visszaveszek a tempóból a naggyal: ezek miatt a képek miatt :) :) bakker, hogy ez hogy össze tud törni :D
Novy Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 sajna nem értek hozzá :) pedig megcsinálnám!! van egy elektroműszerés srác, aki csinál nekem néha ezt-azt, ő megcsinálná, csak vegyél ledet, stb lóvé meg most nincs sajna ilyesmire :D (az a qua kazán is most ment ki, az is 60.000, pedig az a pínz a bivalyra volt szánva, új el-tükrök, stb :) ) mi 135ért vettünk :lol: igaz ez nem fog kimenni soha, mert öntöttvas :lol: nem bonyolult.. na meg neked van donor is, azon tudnál próbázni B)
Laleekirály Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Asszem visszaveszek a tempóból a naggyal: ezek miatt a képek miatt :) :) bakker, hogy ez hogy össze tud törni :D Minden tud törni, csak akarni kell... :lol:
Novy Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Nem 7810, asszem írták valamelyik A Veki topicban (azoknál volt ez sorozatos probléma), vagy talán az Általános műszaki problémák-ban régebben, hogy milyen tipus jó helyette. Az eredeti TCA700Y asszem, csak azt nem könnyű beszerezni. hm akkor lehet ezt be kellene tenni a kmórás GYIK ba Asszem visszaveszek a tempóból a naggyal: ezek miatt a képek miatt :) :) bakker, hogy ez hogy össze tud törni :D ebből egybe karcolások nélkül száltak ki :lol: ez semmi
Dáwid Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 hm akkor lehet ezt be kellene tenni a kmórás GYIK ba ebből egybe karcolások nélkül száltak ki :) ez semmi Csak elszédültek a gurulástól :D Azthittem borulásnál jobban meglapulnak ezek a dobozok :)
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 mi 135ért vettünk :lol: igaz ez nem fog kimenni soha, mert öntöttvas :P nem bonyolult.. na meg neked van donor is, azon tudnál próbázni :P ez gázos, kombikazán, ment 10 évet simán, állandóan, mert a vizet is ez melegíti, de hogy még 1 évet miért nem tudott már menni :D a hőcserélője ment ki :lol: 55000+munka(vasárnap :lol: ) igaz. meg lehetne próbálni :lol: nah majd a hideg téli estéken :D persze csak ha nem lesz itt az asszony :) ő nem szereti, azt mondja tisztára rá vagyok kattanva a fórumra ;) (mondjuk van benne valami :) B) )
FPepe Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 hm akkor lehet ezt be kellene tenni a kmórás GYIK ba Na, meg is találtam, az Általános műszaki problémák / Elektromos utolsó oldalán van pont. Day foglalkozott a témával. L4810CV és L4710CV lett kitalálva az eredeti helyett. Utóbbi 600Ft körül van.
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 ebből egybe karcolások nélkül száltak ki :lol: ez semmi Csak elszédültek a gurulástól :lol: Azthittem borulásnál jobban meglapulnak ezek a dobozok :) ne bátorítsatok B) :) :D
Novy Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 ez gázos, kombikazán, ment 10 évet simán, állandóan, mert a vizet is ez melegíti, de hogy még 1 évet miért nem tudott már menni :D a hőcserélője ment ki :lol: 55000+munka(vasárnap :lol: ) igaz. meg lehetne próbálni :P nah majd a hideg téli estéken :lol: persze csak ha nem lesz itt az asszony :) ő nem szereti, azt mondja tisztára rá vagyok kattanva a fórumra ;) (mondjuk van benne valami :) B) ) jaaa kombigázkazán hát az ilyen nekünk kétéventemeg yki a hőcserélője... 30ezer ft meg faterom kicseréli... ha kell segíteni segítek szivesen írj privátot
Laleekirály Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 ez gázos, kombikazán, ment 10 évet simán, állandóan, mert a vizet is ez melegíti, de hogy még 1 évet miért nem tudott már menni :D a hőcserélője ment ki :lol: 55000+munka(vasárnap :lol: ) igaz. meg lehetne próbálni :P nah majd a hideg téli estéken :lol: persze csak ha nem lesz itt az asszony :) ő nem szereti, azt mondja tisztára rá vagyok kattanva a fórumra :P (mondjuk van benne valami :) ;) ) dettó! azt mondja, hogy sokat ülök a gép előtt! De ha alszik, akkor én mit csináljak? :lol: Mostanában vissza kell fognom magam egy kicsit. B)
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 jaaa kombigázkazán hát az ilyen nekünk kétéventemeg yki a hőcserélője... 30ezer ft meg faterom kicseréli... ha kell segíteni segítek szivesen írj privátot nah mostmár mindegy, jött egy szervízes, és megcsinálta, gyári cuccot rakott be, szakszervízes :) gondolom azért volt ennyi :) ezt én is ki tudom cserélni, csak kell a garancia miatt :D mindegy, a lényeg, hogy elúszott a pénzem :lol: kell valami mellékest szerezzek, kell a lóvé :lol:
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Na, meg is találtam, az Általános műszaki problémák / Elektromos utolsó oldalán van pont. Day foglalkozott a témával. L4810CV és L4710CV lett kitalálva az eredeti helyett. Utóbbi 600Ft körül van. most erről beszéltek???? :D dettó! azt mondja, hogy sokat ülök a gép előtt! De ha alszik, akkor én mit csináljak? B) Mostanában vissza kell fognom magam egy kicsit. :) vissza kell fogjuk magunkat, vagy csak csináljuk dugiba, hogy ne vegyék észre :) :lol: :lol:
Laleekirály Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 vissza kell fogjuk magunkat, vagy csak csináljuk dugiba, hogy ne vegyék észre :) :) :lol: pontosan! :D
Recommended Posts