zotya975 Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 jövőre ugyan úgy fel fogod tenni a kérdést :rolleyes: Akkor majd megkapja, hogy olvass vissza! :P :D Te figy...szerintem ne függőlegesen akard lezárni, hanem egy előtetőt kéne csinálnod adott lejtéssel (természetesen a tetőtől lejtsen) elöl és hátul is a tető anyagából (ha jól sejtem hullámlemez vagy pala lehet, de az előtetőnek a hullámlemez jobb volna)... több mindent véd szerintem... Az alákövezést meg ha csinálod majd, akkor gondolom egybe a járdával nem? Megfelelő vastagságú kavicsos alap rá a térkő (vagy bármi amit gondolsz) és kapásból elbírja a kocsit :lol: De ez az én véleményem csak (szakmai ártalom) :D Hátul már nem ver be, mert ott van a OSB, csak néha kap egy kicsit a tökür, meg az ajtó, az utca felől sem vészes, mert ha megnézed fent a tetők majdnem összeérnek. Majd valamit alkotok hozzá. Most egyenlőre csak két keréknyom alá lesz olyan gyephézagos lap, kaptam a szomszédtól pár darabot, majd kipótolom.
Opeles90 Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 !!!!!! NÉZZÉTEK !!!!!! Ha igaz lenne egyből lépnék megvenni :rolleyes: :D
zotya975 Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 !!!!!! NÉZZÉTEK !!!!!! Ha igaz lenne egyből lépnék megvenni :rolleyes: :P Elírás. Ennyiért én is megvenném, és eladnám neked 2ezerért. :D
Opeles90 Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 Elírás. Ennyiért én is megvenném, és eladnám neked 2ezerért. :rolleyes: :D :P Még ha 10et kérnél érte is megvenném :lol:
Peti85 Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 Hátul már nem ver be, mert ott van a OSB, csak néha kap egy kicsit a tökür, meg az ajtó, az utca felől sem vészes, mert ha megnézed fent a tetők majdnem összeérnek. Majd valamit alkotok hozzá. Most egyenlőre csak két keréknyom alá lesz olyan gyephézagos lap, kaptam a szomszédtól pár darabot, majd kipótolom. Jaaa értem....jó az a gyephézagos dolog is...legalább nem fogsz dagonyát csinálni, ami nem utolsó szempont :rolleyes:
zotya975 Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 :rolleyes: :D Még ha 10et kérnél érte is megvenném :lol: Á, nem akarok rajtatok nyerészkedni, elég ha megduplázom a hasznot! :D :P
Opeles90 Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 Á, nem akarok rajtatok nyerészkedni, elég ha megduplázom a hasznot! :D :P :P :lol: Laliról nemtudtok valamit???? Régen láttam már. :rolleyes: Régen volt már msnen is meg ide se nagyon írt mostanában... :D
Novy Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 :lol: :P Laliról nemtudtok valamit???? Régen láttam már. :rolleyes: Régen volt már msnen is meg ide se nagyon írt mostanában... :D tegnap is volt msnen az nem elírás, hanem 1000Ftról indulnak az alkatrészek.
Opeles90 Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 tegnap is volt msnen az nem elírás, hanem 1000Ftról indulnak az alkatrészek. Lehet nem figyeltem amikor feljött. :D Amúgy azon agyalok hogy ez nem a bontó ahova Dáwid is jár..? Meg én is vettem a km spirált. Ott is úgy volt hogy 1000Ft-ért adott cuccosokat..legalábbis onnan indult sokminden. Meg amikor van ott az oldalon jobb oldalt egy bordó astra...az mintha a bontós srác háza előtt állna... :rolleyes: Nah mind1 :P
Dáwid Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 Lehet nem figyeltem amikor feljött. :P Amúgy azon agyalok hogy ez nem a bontó ahova Dáwid is jár..? Meg én is vettem a km spirált. Ott is úgy volt hogy 1000Ft-ért adott cuccosokat..legalábbis onnan indult sokminden. Meg amikor van ott az oldalon jobb oldalt egy bordó astra...az mintha a bontós srác háza előtt állna... :rolleyes: Nah mind1 :lol: De az :P A képek mondjuk pont nem ott készültek, de a név meg a telefonszám stimmel :D :D
Novy Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...ily_1.6-3566072 csak nekem furcsa a hátsó ajtó ezen a kocsin? mintha nem paszolna se a felirat, de a szárnyacska...
invictus Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...ily_1.6-3566072 csak nekem furcsa a hátsó ajtó ezen a kocsin? mintha nem paszolna se a felirat, de a szárnyacska... Sőt, az embléma sem passzol, meg az antenna is más, lehet hogy törve volt. :rolleyes: És ennyi pénzért inkább EZT
Opeles90 Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 De az :lol: A képek mondjuk pont nem ott készültek, de a név meg a telefonszám stimmel :D :rolleyes: Nevet nemtom, a kis kártya lent van az autóba..viszotn a telefonszám az jaja stimm :P
Novy Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 Sőt, az embléma sem passzol, meg az antenna is más, lehet hogy törve volt. :rolleyes: És ennyi pénzért inkább EZT kicsit sántít a mondókád :D ennyi pénzért.. majd egy 100assal több, meg 4 évvel idősebb is. meg ugye 2.0 16v kicsit sokba kerülne még fenntartani nekem.
invictus Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 kicsit sántít a mondókád :rolleyes: ennyi pénzért.. majd egy 100assal több, meg 4 évvel idősebb is. meg ugye 2.0 16v kicsit sokba kerülne még fenntartani nekem. Most vagy erős autó kell, vagy olcsón fenntartható. Másrészt a 2 literesben van klíma, villanyablak...stb
Novy Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 Most vagy erős autó kell, vagy olcsón fenntartható. Másrészt a 2 literesben van klíma, villanyablak...stb igen van sok extra azt láttam én is de az 1.6 szr egy nem a leggyengébb, és nem is a legdrágábban fenntarható autó. első sajátnak jó lesz az is :rolleyes:
zotya975 Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 Most vagy erős autó kell, vagy olcsón fenntartható. Másrészt a 2 literesben van klíma, villanyablak...stb Tessék, erős és olcsó. Klikk ide! Majd egyszer ha lemegy a lakástörlesztés, kérek a Jézustól egy ilyet. :rolleyes:
Dáwid Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 Tessék, erős és olcsó. Klikk ide! Majd egyszer ha lemegy a lakástörlesztés, kérek a Jézustól egy ilyet. :P Aztán majd a még éppen nem veterán korú autódra is fizetheted a luxusadót :rolleyes: :D
zotya975 Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 Aztán majd a még éppen nem veterán korú autódra is fizetheted a luxusadót :rolleyes: :D Most muszáj volt elrontani? Tisztára mint a feleségem. :P Olvasom neki, 400ropi, tele extrával, tök jó adjuk el az Astrát, vegyük meg, erre idejön, megnézi, ja nem mondtad 3 liter meg 211paci. :lol:
invictus Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 Most muszáj volt elrontani? Tisztára mint a feleségem. :rolleyes: Olvasom neki, 400ropi, tele extrával, tök jó adjuk el az Astrát, vegyük meg, erre idejön, megnézi, ja nem mondtad 3 liter meg 211paci. :P :D Ezt mindig MUSZÁJ elrontani? :lol:
Novy Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 A omit a világ összes pénzéért se vennék csak a lotust :rolleyes: alaptól nagyon a hideg ráz tőle...
Guest Sanci Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 igen van sok extra Nesze neked extra Amúgy meg ne piszkáld az asszony kocsiját mert kettéharapja a torkod.. :D de amúgy nem volt ártalmas, hogy kihajtottad az ablaktörlőket :P nem fagyott rá a haw :lol: :D és egy mosás sem lett volna ártalmas.. :D Frankó volt az út hazafele. Féltem, hogy Tokaj meg Tarcal közt beragadunk de egész elfogadható volt, onnantól már tudtam haladni 110 körül :P csak párszor blokkolt néhány amatőr.. :rolleyes:
zotya975 Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 :D Ezt mindig MUSZÁJ elrontani? :P Pedig mit filóztam rajta.... :rolleyes: :P A omit a világ összes pénzéért se vennék csak a lotust :lol: alaptól nagyon a hideg ráz tőle... Csak neked, csak most....Klikk! Tudom már egy párszor belinkeltem, de nem tudok betelni vele. De ha már lottóötös...:egyrészt, másrészt. :D
Novy Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 Amúgy meg ne piszkáld az asszony kocsiját mert kettéharapja a torkod.. :D de amúgy nem volt ártalmas, hogy kihajtottad az ablaktörlőket :P nem fagyott rá a haw :lol: :D és egy mosás sem lett volna ártalmas.. :D Frankó volt az út hazafele. Féltem, hogy Tokaj meg Tarcal közt beragadunk de egész elfogadható volt, onnantól már tudtam haladni 110 körül :P csak párszor blokkolt néhány amatőr.. :rolleyes: azthittem egy kocsival voltatok...
Guest Sanci Elküldve Január31, 2010 Elküldve Január31, 2010 azthittem egy kocsival voltatok... Lófixt :rolleyes: nem tűnt fel, hogy ott áll a tied mellett egy Combo, hátulján egy szép nagy árdápsávos izé sassal a közepében? :P :lol: --------------------------------------------------------------------------------------------------------- 24 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot... Azigen :D
Recommended Posts