Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Jaja megtaláltam, bár nekem ennyi van ott: E 474 meg egy kicsivel arrébb egy 5-ös is...

Szerk.:

kérdés: az összes fehér egy színkódú? vagy a 94 utániak mások?

Vegyél egy sárvédőt, hozd el, és lefestem neked. Annyi színem még van hozzá :rolleyes:

Elküldve
Vegyél egy sárvédőt, hozd el, és lefestem neked. Annyi színem még van hozzá :D

Köszi az ajánlatot, de épp ez az hogy a festést szeretném megúszni, hogy minél kisebb mértékben üssön el az elem...de aztán lehet a vége ez lesz :rolleyes:

Elküldve
Köszi az ajánlatot, de épp ez az hogy a festést szeretném megúszni, hogy minél kisebb mértékben üssön el az elem...de aztán lehet a vége ez lesz :lol:

Akkor majd a művész kever bele egy kis sárgát, meg egy kis koszt ...és akkor nem fog elütni. :rolleyes: :D :P

Elküldve
Köszi az ajánlatot, de épp ez az hogy a festést szeretném megúszni, hogy minél kisebb mértékben üssön el az elem...de aztán lehet a vége ez lesz :D

Rendben! Te tudod, de lehet olcsóbban fogsz kijönni, ha elhozod mintha bejárod az egész országot E474-es sárvédőért :rolleyes:

Elküldve
Rendben! Te tudod, de lehet olcsóbban fogsz kijönni, ha elhozod mintha bejárod az egész országot E474-es sárvédőért :rolleyes:

meg a bontóban ált nem figyelnek arra h karcmentes maradjon, pláne ha ilyen 5e ftos értéket képvisel...

Elküldve
Jó...teljesen igazatok van én ezt belátom...de még picit próbálkozok, aztán meglátom mi lesz belőle :P

nekem akkor durrant el az agyvizem, mikor pont olyan színű sárvédőt keresett a tag mint amit árultam. mind2 oldalival eljátszották. felhív, pont ilyen színt keresek, de sok érte a 6e. 5e ad érte. annyiért nem is szedem le. dehát miért? mert 6 az ára. adok érte 5öt. mondtam neki, hogy akkor menjen el a bárdiba, vegyen vmi utángyárit 7ezerért, aztán fújassa le 15ért, és ha eltalálják a színt, akkor majd jó lesz neki. :D

gond nélkül elvitte mind2 ember a meghírdetett áron.... :rolleyes:

Elküldve
nekem akkor durrant el az agyvizem, mikor pont olyan színű sárvédőt keresett a tag mint amit árultam. mind2 oldalival eljátszották. felhív, pont ilyen színt keresek, de sok érte a 6e. 5e ad érte. annyiért nem is szedem le. dehát miért? mert 6 az ára. adok érte 5öt. mondtam neki, hogy akkor menjen el a bárdiba, vegyen vmi utángyárit 7ezerért, aztán fújassa le 15ért, és ha eltalálják a színt, akkor majd jó lesz neki. :D

gond nélkül elvitte mind2 ember a meghírdetett áron.... :rolleyes:

6ot én is kiadnám simán érte...itt az egyik bontós mondta is hogy annyiba lenne egy tényleg szép állapotú fehér...de sajna nincs neki most

Elküldve
nekem akkor durrant el az agyvizem, mikor pont olyan színű sárvédőt keresett a tag mint amit árultam. mind2 oldalival eljátszották. felhív, pont ilyen színt keresek, de sok érte a 6e. 5e ad érte. annyiért nem is szedem le. dehát miért? mert 6 az ára. adok érte 5öt. mondtam neki, hogy akkor menjen el a bárdiba, vegyen vmi utángyárit 7ezerért, aztán fújassa le 15ért, és ha eltalálják a színt, akkor majd jó lesz neki. :P

gond nélkül elvitte mind2 ember a meghírdetett áron.... :D

Nos...mivel metál, a 15 lehet hogy karcsú is lett volna :rolleyes: 6ezer baráti ár, el kel fogadni :lol:

Elküldve
Nos...mivel metál, a 15 lehet hogy karcsú is lett volna :rolleyes: 6ezer baráti ár, el kel fogadni :P

igen, az metál volt. Petinek mondjuk pont nem az kell majd :D

Elküldve
Köszi az ajánlatot, de épp ez az hogy a festést szeretném megúszni, hogy minél kisebb mértékben üssön el az elem...de aztán lehet a vége ez lesz :rolleyes:

én a csomagtartóajtót magamnak fújtam.. :D Egyáltalán nem üt el mert festékboltban színrekevert festéket vettem. Lefújtuk kompresszoros festékszóróval, és tök zsír :P Nem lehet észrevenni hogy másik az elem.

Elküldve
én a csomagtartóajtót magamnak fújtam.. :D Egyáltalán nem üt el mert festékboltban színrekevert festéket vettem. Lefújtuk kompresszoros festékszóróval, és tök zsír :P Nem lehet észrevenni hogy másik az elem.

múltkor láttam a verdádat itt debrecenben kb egy hete, tényleg rendessen elütne rajta most a gyári szín, ha nem kevertetted volna ki :rolleyes:

Elküldve
múltkor láttam a verdádat itt debrecenben kb egy hete, tényleg rendessen elütne rajta most a gyári szín, ha nem kevertetted volna ki :rolleyes:

elösször a peremén ezüstre festett felnik voltak ismerősek,aztán meg,h nincs a tetején csomagtartó :D

Elküldve

Mikor láttál, és hol? :lol: Én vezettem ( 19 éves suhanc takony kölyök,) vagy faterom (bajszos 45ös csákesz) ?? :D

elösször a peremén ezüstre festett felnik voltak ismerősek,aztán meg,h nincs a tetején csomagtartó :D

Tipikusan jaja ezekről felismerhető. Na meg hátul a felirat is fehérre van fújva :P

Elküldve
Mikor láttál, és hol? :P Én vezettem ( 19 éves suhanc takony kölyök, vagy faterom (bajszos 45ös csákesz) :rolleyes: )

faterod volt,m bajszos volt! :D Nem emlékszem pontosan,de kb egy hete ment el a csokonai gimnázium elött, lehet csütörtök dél körül volt!

Elküldve
Mikor láttál, és hol? :lol: Én vezettem ( 19 éves suhanc takony kölyök, vagy faterom (bajszos 45ös csákesz) :rolleyes: )

Tipikusan jaja ezekről felismerhető. Na meg hátul a felirat is fehérre van fújva :P

Úgyis megismeri mert olyan fehér caravan aminek nincs tetősínje, és "dombornyomott" a felirat rajta elég kevés van :D

Nah mentem szalagavatni csak hiányzott a fórum, aztán muszáj volt benézni :D

Pacsi

Elküldve
Úgyis megismeri mert olyan fehér caravan aminek nincs tetősínje, és "dombornyomott" a felirat rajta elég kevés van :P

Nah mentem szalagavatni csak hiányzott a fórum, aztán muszáj volt benézni :rolleyes:

Pacsi

milyen igaz :D :D :P

Jó bulizást utánna :D

faterod volt,m bajszos volt! :P Nem emlékszem pontosan,de kb egy hete ment el a csokonai gimnázium elött, lehet csütörtök dél körül volt!

:lol:

Hát biztos ott lófrált vmiért az öreg :D

De inkább péntek körül lehetett mert csütörtökön jött haza pestről. Bár lehet, hogy már délelőtt is itthon volt debrecenben, csak általában este jön elő

Elküldve
én a csomagtartóajtót magamnak fújtam.. :lol: Egyáltalán nem üt el mert festékboltban színrekevert festéket vettem. Lefújtuk kompresszoros festékszóróval, és tök zsír :D Nem lehet észrevenni hogy másik az elem.

mikor festetted?

a wartin annó én is kevertettem szint, le is fújták vele szépen (drapposszürke volt - tipikus wartburg színü :rolleyes: ) aztán eltelt 1 év, és úgy elütött, hogy nem emberi :D szabályosan fehérré fakult :P

Elküldve
mikor festetted?

a wartin annó én is kevertettem szint, le is fújták vele szépen (drapposszürke volt - tipikus wartburg színü :rolleyes: ) aztán eltelt 1 év, és úgy elütött, hogy nem emberi :D szabályosan fehérré fakult :P

ööööhmm.... Júniusban azt hiszem. Jaja mert már úgy mentünk vele a balatonra júliusban, hogy meg volt csinálva a hátulja. Nekem még nem fakult, legalábbis nem vettem észre. :lol: Ugyanolyan mint amikor lefestettük... Sőt még 1 picit "érett" és még kevésbé üt el.

Eleinte amikor nagyon nagyon közelről néztem akkor lehetett észrevenni hogy picit világosabb.. aztán ráfogtuk, hogy csak amiatt mert tiszta. :D

Elküldve
ööööhmm.... Júniusban azt hiszem. Jaja mert már úgy mentünk vele a balatonra júliusban, hogy meg volt csinálva a hátulja. Nekem még nem fakult, legalábbis nem vettem észre. :D Ugyanolyan mint amikor lefestettük... Sőt még 1 picit "érett" és még kevésbé üt el.

Eleinte amikor nagyon nagyon közelről néztem akkor lehetett észrevenni hogy picit világosabb.. aztán ráfogtuk, hogy csak amiatt mert tiszta. :D

:P :lol:

persze a fehér az megint másabb :D remélem a ti festésetek nem fakul úgy meg, az enyém egyszerűen szörnyen mutatott :D 2 első sárvédő lemez.... érdekesen mutatott így visszagondolva :rolleyes: :P

Elküldve
:D :D

persze a fehér az megint másabb ;) remélem a ti festésetek nem fakul úgy meg, az enyém egyszerűen szörnyen mutatott :P 2 első sárvédő lemez.... érdekesen mutatott így visszagondolva :rolleyes: ;)

:P Azt elhiszem. Jaja én is remélem hogy nem fog megfakulni. ;)

Amúgy a mostani kasztnizástól kicsit félek..... :P Remélem normálisan színre fújják a kijavított részeket..mert ha nem, és foltos lesz a kocsi... :lol: Nagyon csúnyát fogok mondani :D :P De majd nagyon az orrára kötöm annak aki átfújja, hogy NE TÉRJEN EL SEHOLSEM!!!!! Vagy ha nem képes majd rá, akkor megcsináljuk mi.

Amúgy amikor mentünk a festékboltba mondta a csávó hogy óóó van ilyen astra szín a számítógépbe...Nézzük meg. Nézzük...hát ez nem pont olyan mint amilyennek kéne lennie.... Mondtuk a botlosnak hogy nah kint áll a kocsi jöjjön nézze meg... Kijött.. és kb ennyi: :D Há' ez meg...?

Aztán mondta hogy másnap menjünk vissza. És megcsinálta vhogy.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.