Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ez biztos? :lol:

;) ;) :P

(Tényleg, Edit, ez a vasárnap ez a múlt vasárnap2 lenne, vagy ez egy külön dolog? :P )

Nézd már... Fiatalabbak és mégse jobb a memóriájuk. :) ;) Pont Ti voltatok ketten akik mondtátok, hogy jobb a következő hétvége, mert Te Dáwid szülinapozol, Ádám meg tanul... ;)

Még Zolinak is megírtam. Bár Ő ezt úgyis lefogja tagadni, ahogy én ismerem.:cry:

Szerintem hagyjuk, most már úgy döntöttem, én nem érek rá. :D :D :D

Elküldve
Nézd már... Fiatalabbak és mégse jobb a memóriájuk. :lol: :) Pont Ti voltatok ketten akik mondtátok, hogy jobb a következő hétvége, mert Te Dáwid szülinapozol, Ádám meg tanul... ;)

Még Zolinak is megírtam. Bár Ő ezt úgyis lefogja tagadni, ahogy én ismerem.;)

Szerintem hagyjuk, most már úgy döntöttem, én nem érek rá. :P :P ;)

Olvastam amit írtál. 5zht írok a köv 2hétben...

Elküldve
Reménytelen pasik... ;)

Csak a helyzet ne legyen az :P :) ;)

Nálunk is esegetik a haw tegnap éjszaka óta :lol: de attól még viszik az aszfaltot a bringástársaknak :P

Elküldve

Hy!

Jó rég jártam erre.... ;)

Edit! Bocsi, hogy nem válaszoltam...most jött fizetés... :lol:

este 9 után leszek msnen! Remélem leszel, és beszélgetünk :P

Tudod... :) ;)

Egy kérdés!

Mindenkinél a duda csak gyújtásra működik? Mert nekem igen! :P

nekem is

Elküldve
Hy!

Jó rég jártam erre.... :P

Edit! Bocsi, hogy nem válaszoltam...most jött fizetés... :)

este 9 után leszek msnen! Remélem leszel, és beszélgetünk ;)

Tudod... ;) :P

Már nagyon hiányoztál ám! :lol: Semmi baj, este kereslek msn-en. :cry: Én is még mindig... ;)

Elküldve
Hy!

Jó rég jártam erre.... ;)

Edit! Bocsi, hogy nem válaszoltam...most jött fizetés... ;)

este 9 után leszek msnen! Remélem leszel, és beszélgetünk ;)

Tudod... ;) :cry:

Már nagyon hiányoztál ám! :lol: Semmi baj, este kereslek msn-en. :D Én is még mindig... :P

Get a room :) :P

Elküldve

Itt is jó idő van, meglátszik elszoktam a hótól, reggel 40-nél enyhe kanyarban megcsúsztam, de nem volt vészes, csak éreztem hogy megindul a fara, ellenkormány aztán gó tovább. Megcopatott a manus aki hozta volna a hegesztőt, nem indult el a hó miatt (2centi :lol: ) meg le volt merülve a telefonja, egész nap hívogattam, mire felvette. Azt mondj jövő hét elején tudja idehozni, pedig pont meg tudtam volna csinálni a hosszú hétvégén. :)

Hómunkások. ;)

Elküldve
Get a room :lol: :)

Vagyok olyan hülye, hogy nem tudok angolul. A "room" még megvan, de a "get" nem világos, bár vannak sejtéseim.

Mégis megoszthatnád a kevésbé tanultakkal is mit jelent.

Elküldve
Vagyok olyan hülye, hogy nem tudok angolul. A "room" még megvan, de a "get" nem világos, bár vannak sejtéseim.

Azt jelenti, hogy irigykedik, szerintem. :lol:

Elküldve
Helló. Tudja valaki hogy lehet a bc-t nullázni átlag fogyasztás? Milen gomb kombinációval lehet le nullázni? :lol: Esetleg sarulevétellel? :)

Settel odalépteted, aztán reset hosszan..

Elküldve
Azt jelenti, hogy irigykedik, szerintem. :P

Kezdem azt hinni én is. ;) Mostanában állandóan "húzogatja a hajam", mint az oviban... :lol:

Spzoli, miért nem mondtad, hogy szeretsz??? :) ;)

Elküldve
Kezdem azt hinni én is. ;) Mostanában állandóan "húzogatja a hajam", mint az oviban... :lol:

Spzoli, miért nem mondtad, hogy szeretsz??? :) ;)

Ezen a hajhuzogatáson mindenki átesett? Azt hittem csak nekem voltak ilyen kirohanásaim az oviba. :P De most próbálja valaki visszaadni! :P

Elküldve
Settel odalépteted, aztán reset hosszan..

Kössz. Eddig olyan semmit mondó volt az S-R gomb:D de mostmár akkor tudom mire való.:lol: Mást is lehet nullázni? vagy valamit alkotni vele?

Elküldve

Azt jelenti, hogy irigykedik, szerintem. :lol:

webforditasponthu, sztakiponthu. Annyira nem bonyolult kijelentés. Zotya, nem nyert.

Elküldve
Kössz. Eddig olyan semmit mondó volt az S-R gomb:D de mostmár akkor tudom mire való. :lol: Mást is lehet nullázni? vagy valamit alkotni vele?

Igen. Átlegsebességet, stoppert...

Elküldve
webforditasponthu, sztakiponthu. Annyira nem bonyolult kijelentés. Zotya, nem nyert.

Próbáltam, csak egy csomó egymástól teljesen különböző jelentést ír rá. Mondjuk ennyi erővel le is írhattad volna, de így már nem is érdekel. :lol:

Elküldve

Sziasztok!Egy kis segítséget kérnék.

2000-es évj f astrám van kombi 1.4 8 szelep

Ennek a hátsó hídja helyett szeretnék beletenni,egy 96-os évj asra f hátsó hidját ami nem kombi.

Egyforma a kettő?Beletehetem?

Elküldve
Egy fokkal. :lol: Most nézem a forgalmiban nekem GL-van. Egyszer valaki belinkelt egy táblázatot a betük jelentéséről.

Az nem táblázat volt, hanem a gyikba írtam sk.

Elküldve
egynégy csirke jobban tetszik? ;)

A "light chic" menőbb.. :lol: :) ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.