Dáwid Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Nem feltétel a tagság, január 6 óta klubtag vagyok, matricát még mindig nem kaptam :lol: :lol: :devlish: De neked már lóg a levegőben, csak még nem tudni mikor kapod meg. A nem klubtagoknak pontosan tudni hogy addig amíg nem lépnek be, tutira nem érkezik meg :lol:
Reeckatee Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Nem feltétel a tagság, január 6 óta klubtag vagyok, matricát még mindig nem kaptam :lol: :lol: :devlish: Gondolták te majd ráfested az autóra :lol:
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 De neked már lóg a levegőben, csak még nem tudni mikor kapod meg. A nem klubtagoknak pontosan tudni hogy addig amíg nem lépnek be, tutira nem érkezik meg :devlish: :lol: :lol: :lol: Én hamarabb megkaptam a debreceniklubtól a matricát minthogy beléptem volna.. Ideadta Zizi, rá 2-3 talán 4 másodpercel befizettem a belépést :lol:
Alex0403 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Gondolták te majd ráfested az autóra :devlish: Mondjuk tény hogy megoldottam Igaz nem festéssel, de azért addig még nincs másik: Klikk ide
J0hnny Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Nem jár a klubtagságihoz se matrica,se rendszámkeret már. :devlish:
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Nem jár a klubtagságihoz se matrica,se rendszámkeret már. ;) De jó hogy eddig húztam :lol: :lol: És venni lehet? :devlish: (vagy legalább egy közeli jó felbontású képet tud küldeni valaki? Akkor csinálok magamnak megint :lol: :lol:
Pötty86 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Az enyém ilyen: Klikk ide Elég egységes? Na erről van itten szó e :devlish: Ilyen amit elképzeltem,olyan "egységes" :lol: Szép lett nagyon!!!!
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Nem jár a klubtagságihoz se matrica,se rendszámkeret már. :lol: Akkor mi jár a kedvezményeken meg a klubkártyán kívül? :devlish:
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Akkor mi jár a kedvezményeken meg a klubkártyán kívül? :devlish: Logó az avatarod alá, meg az érzés hogy támogattad :lol: http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/05/12...a_benzin_miatt/ hm...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Az enyém ilyen: Klikk ide Elég egységes? Na erről van itten szó e :lol: Ilyen amit elképzeltem,olyan "egységes" :lol: Szép lett nagyon!!!! Belekössek? :lol: :lol: Nah jó... megvárom Zolit :devlish:
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Belekössek? :lol: :lol: Nah jó... megvárom Zolit :devlish: Mondjuk én is szivesen elfogadnék egy ilyen ledes cuccot... :lol: Akár pénzért is... viszont addig meg legyek kilaméteróra nélkül? Amúgy csak annyi lényegében hogy a bennelevő kis izzókat ki kell cserélni ledekre?
spzoli Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Belekössek? :lol: :lol: Nah jó... megvárom Zolit :devlish: Most mé'? :lol: Mondjuk autóban sztem zavaró ez a hülyegyerekkék cucc. :lol:
Alex0403 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 De jó hogy eddig húztam :lol: :lol: És venni lehet? :devlish: (vagy legalább egy közeli jó felbontású képet tud küldeni valaki? Akkor csinálok magamnak megint :lol: :lol: Neeem J0hnny cartárs csak viccelődött. Legalábbis itt még azt írják hogy jár a tagsághoz matrinya Na erről van itten szó e ;) Ilyen amit elképzeltem,olyan "egységes" ;) Szép lett nagyon!!!! Sima műszerfal-led, a gyári izzó helyére. A hátránya az, hogy 6-7hónap után cserélni kell. Nem bírják sokáig. Úgyhogy ha tartósat akarsz, akkor javaslom a teljes műszerfal ledesítést.
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Mondjuk én is szivesen elfogadnék egy ilyen ledes cuccot... :lol: Akár pénzért is... viszont addig meg legyek kilaméteróra nélkül? Amúgy csak annyi lényegében hogy a bennelevő kis izzókat ki kell cserélni ledekre? Úgy is lehet :lol: Alexé is olyan szerintem :devlish:
spzoli Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Neeem J0hnny cartárs csak viccelődött. Legalábbis itt még azt írják hogy jár a tagsághoz matrinya Szerintem olvasd át figylemesen amit linkeltél. :devlish:
Alex0403 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Most mé'? :devlish: Mondjuk autóban sztem zavaró ez a hülyegyerekkék cucc. :lol: hülyegyerekkék cucc? Micsoda választékos megfogalmazás.... Had ne reagáljam jó?
spzoli Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 hülyegyerekkék cucc? Micsoda választékos megfogalmazás.... Had ne reagáljam jó? Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz. :devlish:
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 De nem kell kötögetni semmit? csak kiveszem a régit, beleteszem a ledet, és kész? vagy van valami kis forrasztás? vagy ilyesmi? :lol: Úgy is lehet :lol: Alexé is olyan szerintem :devlish: Vagy Dáwid te, hogy csináltad?
Alex0403 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Szerintem olvasd át figylemesen amit linkeltél. :devlish: Átolvastam figyelmesen! De óóóóó nagy spzoli, olyan Kib@szott ku*va okos vagy, akkor légyszíves tájékoztasd a hülyegyerekkék Alex-et, hogy a 8-as bekezdés alatt, ami azt írja hogy: "Kedvezményes ajándéktárgy és matrica" mit takar? Kedvezményesen lehet venni matricát? Tehát nem jár, hanem lehet venni????????????
spzoli Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Átolvastam figyelmesen! De óóóóó nagy spzoli, olyan Kib@szott ku*va okos vagy, akkor légyszíves tájékoztasd a hülyegyerekkék Alex-et, hogy a 8-as bekezdés alatt, ami azt írja hogy: "Kedvezményes ajándéktárgy és matrica" mit takar? Kedvezményesen lehet venni matricát? Tehát nem jár, hanem lehet venni???????????? Ha te is ilyen kibaszott okos vagy, akkor mi a ló######ért nem fogod fel elsőre??? :devlish: Am meg visszavehetnél. Nem a tiedet szaroztam, hanem a színre mondtam(én mondtam, tehát az én véleményem, tehát SZERINTEM)... A vélemény nyilvánítás meg nem tiltott. :lol:
Alex0403 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Ha te is ilyen kibaszott okos vagy, akkor mi a ló######ért nem fogod fel elsőre??? :devlish: Nem vagyok kibaszott okos.....ezért kérdezem a kibaszott okos cartársamat. Mert nem fogom fel elsőre, még ló####-ért sem :lol: Am meg érdekel....És ha nem veszek vissza?
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Jaj nyugi srácok :lol: :devlish: Mondjuk próbáltam már két ideges ember közé állni... kaptam véletlenül 1 nyakast.. :lol: Dáwid! Munkaidőbe nem tudsz feljönni msnre? Vagy csak este?
spzoli Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Nem vagyok kibaszott okos.....ezért kérdezem a kibaszott okos cartársamat. Mert nem fogom fel elsőre, még ló####-ért sem :devlish: Am meg érdekel....És ha nem veszek vissza? Normálisan szóltam, hogy olvasd el még egyszer a hivatkozásod, erre felkapod a vizet, mint egy 5éves sértődős kislány. :lol: Nem veszel vissza? Tökre leszarom, felőlem szájkaratézhatunk, csak a többiek hamar rá fognak unni. :lol:
Pötty86 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Neeem J0hnny cartárs csak viccelődött. Legalábbis itt még azt írják hogy jár a tagsághoz matrinya Sima műszerfal-led, a gyári izzó helyére. A hátránya az, hogy 6-7hónap után cserélni kell. Nem bírják sokáig. Úgyhogy ha tartósat akarsz, akkor javaslom a teljes műszerfal ledesítést. Jó Jó,de nem merek neki állni egyedűl :devlish: Bementem egy kis elektronikai üzletbe,elmondtam mit szeretnék,erre mondta az eladó lerajzolja mit hogyan,de a ledeket akkor ott kell megvennem! Mondom neki áll az alku! Erre lerajzolja nekem ezt: Na most ezmiez :lol:
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Szerintetek a víz tud lobogni? Vettem ilyen porkaját és azt írja: a tasak tartalmát öntse a lobogó vízbe. :devlish: :lol:
Recommended Posts