Dáwid Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Amúgy meg miaz hogy senki nem lépett be iwiwen a GalacsDrifTeam-be he? :devlish: mindenki befelé me' szétcsapok. vagy össze. vagy mittomén :lol:
Opeles90 Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Amúgy meg miaz hogy senki nem lépett be iwiwen a GalacsDrifTeam-be he? :devlish: mindenki befelé me' szétcsapok. vagy össze. vagy mittomén :lol: Én is? :lol: Amúgy ettől az SP akárkitől nagyobb kedvenc most Justin Beiebier vagy ki a zsákom
mélykék76 Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Jááááj geccccc. Addig tudnám ütni a fejét amíg belázasodnék. Lúúúúúúzer. :devlish: Driftben jobb vagy az éneklésben ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Driftben jobb vagy az éneklésben ? :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem a legértékelhetőbb tevékenysége a napisz@ron való részvétel ;) :devlish: ;)
Guest Sanci Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 H.je, a 3 pizzaszelet számít kajának, nem az töltött morzsa :lol: Fűrészpor ;) én a gulyásleves után most a kupac töltött káposztával küzdök.. :devlish: :lol: ;) Csirkepaprikás... őőő... cserélem 2 csokis-csigára, és egy fél pizzaszeletre. Nah? ;) Nincs biznisz :lol: hétvégén Dunaújban mi is főzőcskézünk :P nyúlpörkölt és paprikás krumpli lesz a menü :lol: eddig, meg még majd látjuk mi lesz... ;) ;)
Reeckatee Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Driftben jobb vagy az éneklésben ? :lol: :lol: :lol: :lol: Miért? Énekel is? :devlish: Mondjuk Ő is volt.
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Csak nem jön az a tetű déháel... :devlish: még jó hogy 10-és 12 közé ígérte magát :lol: :lol: Remélem holnap nem jön, mert ha igen akkor nem tudok menni csütörtökön Lurdyhoz :lol: Ha meghozza az alkatrészt, akkor délután 5-kor el kell indulni Bugyira, mert amíg ott vannak addig nem dolgozhatunk ;) Úgyhogy imádkozni hogy holnap ne jöjjön :lol:
beligrom Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Én is? :devlish: Amúgy ettől az SP akárkitől nagyobb kedvenc most Justin Beiebier vagy ki a zsákom az legalább kihasználja h a kasztrálás után lett egy kis hangja és neki még elnézzük mert 15 éves, de ez az sp egy homokbánya
zotya975 Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 ez mi? az ékszíj helyét felismertem.... http://pics.coldline.hu/picdetails.php?fna...r_id=159#pictop Asszem klímakompresszor. Az jó volt amikor fel volt marva a főút, volt vagy 10 centis szintkülönbség, 30-as tábla, bukkanótábla miegymás, lassítok, lépésben felkaptatok a szintkülönbségnél, hátam mögött Audi jön ezzerrel, duda, villogat, aztán meg ííííííí, bang! Ahogy felértek az alufelnik a 10centis bukkanóra. :lol: Megint megcopatott az akku, elmentem a CBA-ba, asszony bement, én kint rádióztam, és egy Suzukis öregen röhögtem, hogy égnek a lámpái. ;) Asszony beül, indítok, nyehe-nyehe-nyeheeee..... annyi. :devlish: Gyors telefon, senki nincs a közelben, volt egy kis lejtő, addíg kitoltam, aztán tolom mint állat, beugrok, 2X beraktam rükiben, recseg a váltó, aztán észbekap, kettes, kuplung fel, padló... :lol: Azért megnéztem voln az asszony képét, amikor futok a kocsival, elbacódok, az meg megy tovább sofőr nélkül.... :lol: Hmmm.... nem is olyan vicces. :lol:
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Asszem klímakompresszor. Az jó volt amikor fel volt marva a főút, volt vagy 10 centis szintkülönbség, 30-as tábla, bukkanótábla miegymás, lassítok, lépésben felkaptatok a szintkülönbségnél, hátam mögött Audi jön ezzerrel, duda, villogat, aztán meg ííííííí, bang! Ahogy felértek az alufelnik a 10centis bukkanóra. :lol: Megint megcopatott az akku, elmentem a CBA-ba, asszony bement, én kint rádióztam, és egy Suzukis öregen röhögtem, hogy égnek a lámpái. ;) Asszony beül, indítok, nyehe-nyehe-nyeheeee..... annyi. :devlish: Gyors telefon, senki nincs a közelben, volt egy kis lejtő, addíg kitoltam, aztán tolom mint állat, beugrok, 2X beraktam rükiben, recseg a váltó, aztán észbekap, kettes, kuplung fel, padló... :lol: Azért megnéztem voln az asszony képét, amikor futok a kocsival, elbacódok, az meg megy tovább sofőr nélkül.... :lol: Hmmm.... nem is olyan vicces. :lol: Azt én is megnéztem volna ;)
Reeckatee Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Sh1vRxvUNro...feature=related :devlish: :lol: :lol:
Laleekirály Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Majd akkor lesz ha megveszem hozzá az 5 liter meta mellé az 5 liter gasolinet, és tüzijátékot csinálok belőle. Na most megyek, és megnézzük a nyomást, meg pár dolgot átlesünk mi lehet bibis, és olajcserét ismegcsinálom, és meglátjuk mit mutat utána. Miért pont gázolajat? a benzin jobban ég! :lol: ;) http://filiaexpressz.blog.hu/2010/05/18/sp_vagyok_driftelek Espé drifteeel :lol: :lol: :lol: bazzeg... Azért nem kell ennyire komolyan vennie a driftet! ;) ;) :P Novy? Milyen dolg ez, hogy sunyin veszel egy autót és még egy képet se löksz róla? :devlish:
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Sh1vRxvUNro...feature=related :lol: :lol: :lol: ;) ;) :P Novy? Milyen dolg ez, hogy sunyin veszel egy autót és még egy képet se löksz róla? :devlish: Mondtam én hogy mocsok ;) Egyre biztosabb vagyok benne hogy rózsaszín, és lehet hogy "hálókitti"-s kipuf vég is van rajta :lol:
astrásgyerek Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Ócsópínzes Caravan valakinek? ___1___ ___2___
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Ócsópínzes Caravan valakinek? ___1___ ___2___ Húúú a piros... a... valaki akinek 1.4-es cucc kell, nem dobja velem össze? :devlish: Jah, nem, amennyit én bele tudnék tenni annyiért nem áll be hozzám senki :lol:
spzoli Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Rugó nincs? :lol: Hú micsoda drift... :lol: :lol: :lol: De találtam, csak nem tudom miből való. Valszeg ez lesz az.... ;) Am emiatt a gyökér miatt gondolkozom nicknév váltáson...szánalmas egy féreg :devlish:
hening Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 ... ez mi? az ékszíj helyét felismertem.... http://pics.coldline.hu/picdetails.php?fna...r_id=159#pictop Asszem klímakompresszor. ... Szervószivattyú. Zoli b+ kitagadlak.
beligrom Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 ha esetleg vkinek van szép olyan bekarikázott csöve és meg akar válni tőle az irjon
spzoli Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 ha esetleg vkinek van szép olyan bekarikázott csöve és meg akar válni tőle az irjon :devlish:
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 http://i41.tinypic.com/23hwvp4.jpg ha esetleg vkinek van szép olyan bekarikázott csöve és meg akar válni tőle az irjon Túl halk az autó? :devlish:
beligrom Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Túl halk az autó? :devlish: lövésem sincs miaz, csak egy kis helyen ki van szakadva és csuunya mert a többit mind kicseréltettem
zotya975 Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Azt én is megnéztem volna :lol: Na jó, előtte kioktattam, ha esetleg a kocsi jobban gyorsulna mint én rántsa be a kéziféket. :lol: Faxán nekirohantam volna a kocsi hátuljának. :lol: Szervószivattyú. Zoli b+ kitagadlak. Hopssz...azt akartam írni, esküszöm!! :lol: De látszik mennyien figyelnek... :devlish:
spzoli Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Na jó, előtte kioktattam, ha esetleg a kocsi jobban gyorsulna mint én rántsa be a kéziféket. :lol: Faxán nekirohantam volna a kocsi hátuljának. :lol: Hopssz...azt akartam írni, esküszöm!! :lol: De látszik mennyien figyelnek... :devlish: Azt vártad, hogy egyből adjam vissza az agr/alapjáratis pofont? :lol:
zotya975 Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Azt vártad, hogy egyből adjam vissza az agr/alapjáratis pofont? :devlish: Hát csodálkoztam is.. :lol:
öcsibácsi Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Szervószivattyú. Zoli b+ kitagadlak. Ott a pont. Méghozzá piros. :devlish:
Recommended Posts