zotya975 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Délután is volt próbálkozás, de elég hamar elhalt. :wacko: Nem bátor volt, csak vakmerő! :wacko: :wacko: Az ablakmosóba is deszt víz kell? Kaptam valami almaillatú koncentrátumot, de csak sima vízet írnak hozzá 1:10 arányban, nem deszt vizet. :D
CoolAdam Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Délután is volt próbálkozás, de elég hamar elhalt. :wacko: igazi ellenfél volt már? :D :wacko:
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Music(gondolom tudod) backbox(hátsókipuffdob). Nyomatod a szarabbnál szarabb zenéket és még füstölsz is. :wacko: :wacko: Áh. A belga az nem szar, csak még túl kicsi vagy hozzá, hogy megértsd :D :wacko:
zotya975 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 igazi ellenfél volt már? :D :wacko: Aha volt a Blizten, de ő üvegben volt, bocs, flakonban. :wacko:
CoolAdam Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Aha volt a Blizten, de ő üvegben volt, bocs, flakonban. :wacko: :wacko: :wacko: :D és ő legyőzte?? ;) :D v ki is ütötte :P ?? :D
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 igazi ellenfél volt már? :D ;) Nem igazán emlékszem, hamar feladják, vagy belátják, hogy igazam volt. Vagy csak simán lelépnek, és lezárják annyival, hogy én soha semmiért nem dolgoztam meg, és ezért nagy a pofám :D Aha volt a Blizten, de ő üvegben volt, bocs, flakonban. :wacko: Na jójó, de arra a harcra sem emlékszem. :D Legközelebb, ha jössz, akkor nagyon ittas leszel. :P Áh. A belga az nem szar, csak még túl kicsi vagy hozzá, hogy megértsd :wacko: :wacko: Akkor most csak félrenyomtál mi? Az előzőek elég hulladékok voltak. ;)
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 :wacko: :wacko: :wacko: és ő legyőzte?? ;) :D v ki is ütötte :D ?? :D Tudod hogy van ez : :P ;)
CoolAdam Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Tudod hogy van ez : :wacko: :wacko: aha..egyszer már mesélted! :wacko: :D
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 aha..egyszer már mesélted! :wacko: :D Zoli műveli is a bokrot, csak másként mit én :wacko: :wacko:
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Akkor most csak félrenyomtál mi? Az előzőek elég hulladékok voltak. :D Naaaa melyik ? faith no more ? blur ? :wacko:
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Naaaa melyik ? faith no more ? blur ? :D Szőke gombaséró...aztán bezártam az ablakot... :wacko:
zotya975 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Na jójó, de arra a harcra sem emlékszem. :wacko: Legközelebb, ha jössz, akkor nagyon ittas leszel. :wacko: Én is csak a levezetésre értem oda, amikor noszogattak hogy nyúlkálj le a torkodon és jobb lesz, én felajánlottam, hogy lenyúlok rajta a jó szándék jeléül, de akkor is bunkó voltál és csúnyákat mondtál. :D :wacko:
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Szőke gombaséró...aztán bezártam az ablakot... :wacko: Az a FlipperÖcsicsávó volt :wacko: Amúgy ott a hozzászólásra reagált a dal címe : Igen Tudom, nehéz az ilyen finom utalásokat befogadnod, de időval majd menni fog :D
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Én is csak a levezetésre értem oda, amikor noszogattak hogy nyúlkálj le a torkodon és jobb lesz, én felajánlottam, hogy lenyúlok rajta a jó szándék jeléül, de akkor is bunkó voltál és csúnyákat mondtál. :D :wacko: Na ha lettél volna 2009-ben bw-n, akkor nem lepett volna meg a helyzet :D Láttunk már ilyet ugyebáááárrrrrr :wacko: :wacko:
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Én is csak a levezetésre értem oda, amikor noszogattak hogy nyúlkálj le a torkodon és jobb lesz, én felajánlottam, hogy lenyúlok rajta a jó szándék jeléül, de akkor is bunkó voltál és csúnyákat mondtál. :D :wacko: Megesik. :D Az a FlipperÖcsicsávó volt :D Amúgy ott a hozzászólásra reagált a dal címe : Igen Tudom, nehéz az ilyen finom utalásokat befogadnod, de időval majd menni fog :wacko: :wacko:
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Na ha lettél volna 2009-ben bw-n, akkor nem lepett volna meg a helyzet :wacko: Láttunk már ilyet ugyebáááárrrrrr :D :wacko: A bw már csak ilyen. :wacko:
zotya975 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Na ha lettél volna 2009-ben bw-n, akkor nem lepett volna meg a helyzet :wacko: Láttunk már ilyet ugyebáááárrrrrr :D :wacko: Nekem még újdonságvolt, csak bánom hogy nem csináltam róla képeket. :wacko:
feri05 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Music(gondolom tudod) backbox(hátsókipuffdob). Nyomatod a szarabbnál szarabb zenéket és még füstölsz is. :wacko: :wacko: Délután is volt próbálkozás, de elég hamar elhalt. :D Rám gondolsz?
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Rám gondolsz? Momentán nem, de Rólad beszéltünk. :D :wacko:
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Megesik. :wacko: :D A bw már csak ilyen. :wacko: Azért figyeljünk. Ez a belegyezős, "én már csak ilyen vagyok", stb., stb. válasz az, amin nem lehet fogást találni. Mindeki számára alkalmazandó adott esetben :wacko: :D
feri05 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Momentán nem, de Rólad beszéltünk. :D :wacko: Én nem akartam kötekedni. Meg tudom milyenek ezek a felnik, azért sem akarom visszatenni őket. Így el kellene passzolni.
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Azért figyeljünk. Ez a belegyezős, "én már csak ilyen vagyok", stb., stb. válasz az, amin nem lehet fogást találni. Mindeki számára alkalmazandó adott esetben :wacko: :wacko: Mennyivel jobb lenne, ha órákon keresztül tagadnám, hogy ilyen nem is volt, és én különben se és jaaaj... ? :D
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Én nem akartam kötekedni. Meg tudom milyenek ezek a felnik, azért sem akarom visszatenni őket. Így el kellene passzolni. Szerintem nem nagyon keresnek ilyet. Ha nem megy el, használd el játékra, aztán még mindig van 4felni. 10ért csak elviszik... :D
feri05 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Szerintem nem nagyon keresnek ilyet. Ha nem megy el, használd el játékra, aztán még mindig van 4felni. 10ért csak elviszik... :D Tudod mennyibe kerül a 4 felni görgőzése?
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Tudod mennyibe kerül a 4 felni görgőzése? Kb 2x annyiba, mint amennyit az egész cucc ér. :D
Recommended Posts