Guest Sanci Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Ha azt nézed, napi 8e ftból elég szar fenntartani egy műhelyt, meg még abból megélni... :D Gondolom ez annak a függvénye is, hogy ki milyen színvonalon él :) legalábbis akar megélni mert ha itt elmérik a tarifákat akkor hamar vendég nélkül maradnak :D jó példa a Fiat szervíz a br. 7200/óra tarifájukkal, lejárt a gari a maci mocijáról és menten én estem neki olajat cserélni :D nem mindegy, hogy 12-ért összekoszolom a mancsom vagy 40-et kidobok ugyanezért :P vagy ne is említsem az Olympiát :D múltkor bementem, vendég persze 1, az is csak garis szervíz miatt :D ott egyik emberke sem jár 5 évnél idősebb kocsival, szerelő cimbim meg egy öreg 1.7 szívódé A Vekivel gurulgat, van szép háza, felesége meg 2 lánya és mégis jól megvannak :D ja, és nála is kell időpontot egyeztetni mert van bőven beírás a naptárában.. :P
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Nem mindenütt húzzák le az embert ott ahol csak tudják :) bááár 3 ropi 1 óráért nem épp olcsó :D akihez én viszem néhanapján egy ezrest kér óránként.. :D Oké. Akkor ez egy kis műhely : 1 csápos emelő, egy alkalmazott, műhelybérlet, víz, villany stb., egy cég fenntartásának költsége. Szerinted ehhez napi mennyit kell kitermelni, hogy minden ok legyen ?
Guest Sanci Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Szerinted ehhez napi mennyit kell kitermelni, hogy minden ok legyen ? Mittudomén :) üzemvezető vagyok, nem vállalkozsó.. :D
Peti85 Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Nem mindenütt húzzák le az embert ott ahol csak tudják :) bááár 3 ropi 1 óráért nem épp olcsó :D akihez én viszem néhanapján egy ezrest kér óránként.. :D 3200 Ft / óra ott is ahova Én hordom ...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Mittudomén :) üzemvezető vagyok, nem vállalkozsó.. :D Oké, csak bizonyos keretek között nem lehet x összeg alá menni.
Guest Sanci Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Oké, csak bizonyos keretek között nem lehet x összeg alá menni. Nyilvánvalóan :D De itt koránt sincs annyi lóvé az emberek zsebében mint pl Pesten -ehhez pedig elég ha a rokonságomat veszem alapul :) nekem 4 év alatt nem lett annyi pluszom, hogy a bódén feljavíttassam a fényezést (nemhogy újra fújassam) míg unokahugomék a nemtudom hanyadik kocsit cserélték le ezalatt :D vagy megcsináltatom és nem jut sokminden másra :D így marad az öreg kormolós retek, olyan amilyen de legalább ennyiből nincs okom nyavajogni, hogy nincs ez meg az.. :D
Tiv. Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Oké. Akkor ez egy kis műhely : 1 csápos emelő, egy alkalmazott, műhelybérlet, víz, villany stb., egy cég fenntartásának költsége. Szerinted ehhez napi mennyit kell kitermelni, hogy minden ok legyen ? Az én szerelőmnél három csápos van, és egy nagy akna, a teherautóknak. A műhely a sajátja, nem bérli. Egy alkalmazott van, de a főnök is dolgozik. 3000 az óradíjuk. Le van szerződve pár céggel, akik a kisteherautókat hordják oda. Gondolom velük más a tarifa. Tele vannak mindig munkával. Egy vezérléscsere pedig egy ilyen műhelyben nem tart tovább egy óránál.
spzoli Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Az én szerelőmnél három csápos van, és egy nagy akna, a teherautóknak. A műhely a sajátja, nem bérli. Egy alkalmazott van, de a főnök is dolgozik. 3000 az óradíjuk. Le van szerződve pár céggel, akik a kisteherautókat hordják oda. Gondolom velük más a tarifa. Tele vannak mindig munkával. Egy vezérléscsere pedig egy ilyen műhelyben nem tart tovább egy óránál. No de azt beláthatod, hogy 1000ft/órából nehéz fenntartani, még akkor is, ha a sajátja...
Tiv. Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 No de azt beláthatod, hogy 1000ft/órából nehéz fenntartani, még akkor is, ha a sajátja... Mondtam én 1000 ft/ órát? :) Olvasd el rendesen. :D Ketten dolgoznak, két autón, az 6000/ óra. Egy nap 9 órát dolgoznak. Ebből kijön? :D
spzoli Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Mondtam én 1000 ft/ órát? :) Olvasd el rendesen. :D Ketten dolgoznak, két autón, az 6000/ óra. Egy nap 9 órát dolgoznak. Ebből kijön? :D Még Sanci mondta a Mátyásost. :D
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Még Sanci mondta a Mátyásost. :) Király. :D
Tiv. Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Még Sanci mondta a Mátyásost. :D Akkor ne engem zaklass. :D :)
spzoli Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Akkor ne engem zaklass. :D :) Zaklasson postás... :D
Tiv. Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Zaklasson postás... :D Szombat van. Ilyenkor nem hoz pénzt. :)
Tiv. Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Bas szus. :) :D Másfél órája ülök a kényelmes bőrszékemben, egy gyapjú takarón. Nézem a snookert, és fórumozgatok. Közben egyre kényelmetlenebbé kezd válni a fotelom. Hiába fészkelődtem, csak nincs valami rendben. Felállok, és mit látok? :D :D Ezt. :D :D
spzoli Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Bas szus. :) :D Másfél órája ülök a kényelmes bőrszékemben, egy gyapjú takarón. Nézem a snookert, és fórumozgatok. Közben egyre kényelmetlenebbé kezd válni a fotelom. Hiába fészkelődtem, csak nincs valami rendben. Felállok, és mit látok? :D :D Ezt. :D :D Nehéz szülés volt? :P
Tiv. Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Nehéz szülés volt? :D Az majd a vesekövem lesz. :) :D
spzoli Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Az majd a vesekövem lesz. :D :D :) Nem ittál elég sörikét...
Dáwid Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Bas szus. :) :D Másfél órája ülök a kényelmes bőrszékemben, egy gyapjú takarón. Nézem a snookert, és fórumozgatok. Közben egyre kényelmetlenebbé kezd válni a fotelom. Hiába fészkelődtem, csak nincs valami rendben. Felállok, és mit látok? :D :D Ezt. :D :P Azé' megnézhetnéd időnként hogy mit eszel meg :D
yankee Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Azé' megnézhetnéd időnként hogy mit eszel meg :) Nem az a baj mit eszik, meg mi jön ki. Hanem az, hogy miért pont a székbe kell üríteni? :D
hening Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Bas szus. :) :D Másfél órája ülök a kényelmes bőrszékemben, egy gyapjú takarón. Nézem a snookert, és fórumozgatok. Közben egyre kényelmetlenebbé kezd válni a fotelom. Hiába fészkelődtem, csak nincs valami rendben. Felállok, és mit látok? :D :D Ezt. :D :P Nehéz szülés volt? ;) Nem az a baj mit eszik, meg mi jön ki. Hanem az, hogy miért pont a székbe kell üríteni? :D :D :D :P
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Bas szus. :) :D Másfél órája ülök a kényelmes bőrszékemben, egy gyapjú takarón. Nézem a snookert, és fórumozgatok. Közben egyre kényelmetlenebbé kezd válni a fotelom. Hiába fészkelődtem, csak nincs valami rendben. Felállok, és mit látok? :D :D Ezt. :D :D Nem rossz, egyszer amikor még csak a nagyobbik lányom volt meg, az asszonynak valami dolga volt én meg gondoltam addíg átpelenkázom a kölköt, mert betojt. Összerakodtam a játékokat, elmosogattam, stb. Eltünt a gyerek kedvenc kockája, mindenhol kerestem, de semmi. Este fürdetéskor került elő, becsomagoltam a gyerekkel együtt a pelusba. De nem zavarta, elvolt vele egész nap. :P
Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Bas szus. :) :D Másfél órája ülök a kényelmes bőrszékemben, egy gyapjú takarón. Nézem a snookert, és fórumozgatok. Közben egyre kényelmetlenebbé kezd válni a fotelom. Hiába fészkelődtem, csak nincs valami rendben. Felállok, és mit látok? :D :D Ezt. :D :D :D :D Nem rossz, egyszer amikor még csak a nagyobbik lányom volt meg, az asszonynak valami dolga volt én meg gondoltam addíg átpelenkázom a kölköt, mert betojt. Összerakodtam a játékokat, elmosogattam, stb. Eltünt a gyerek kedvenc kockája, mindenhol kerestem, de semmi. Este fürdetéskor került elő, becsomagoltam a gyerekkel együtt a pelusba. De nem zavarta, elvolt vele egész nap. :P :P :D :P nnnah, végre kijelenthetem, hogy mostmár nekem is van alufelnim. (majd tavasszal kerülnek fel sajnos ;) )
feri05 Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 :) :D :D :D :D nnnah, végre kijelenthetem, hogy mostmár nekem is van alufelnim. (majd tavasszal kerülnek fel sajnos :D ) Mennyit adtál érte? Kép?
Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Mennyit adtál érte? Kép? Pepétől vettem őket. Még nincs nálam, hétfőn 1 haver hozza haza fehérvárról :D Gumistól mindenestől Pepe ideadta egy 20asért :) ilyenek
Recommended Posts