Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
de nemegyértelmű, mert a hátulja nem olyan volt.. bár lépcsőhátús... de keves kép is volt róla.

Hiradobol az eleje teljesen astrara hasonlit az index lapmpa tunt fell nekem elsore :D :)

Elküldve

Szerintem sem. Túl ferdék a csomi ajtó szélei, és mik azok a lyukak?

Elküldve
sztem merci

190es vagy milyen

A merci nálam is esélyes.

Elküldve
na és ez lépcsős astra segg?

sztem nem

az elején az index tünt nekem is fel.

Nekem még egy swift sedan is jobban hasonlít innen, de először ilyen ugrott be :D

(bár a lyukakat ez sem magyarázza :) ) swift sedan?

Elküldve
Nekem még egy swift sedan is jobban hasonlít innen, de először ilyen ugrott be :D

(bár a lyukakat ez sem magyarázza :) ) swift sedan?

méretileg ez belefér annaka csomijába, ami a hírekben volt :D

Elküldve

akár hogy nézem... a suzukinak szögletes ahátsó üveg sarka, a kigyulladtnak meg kerek, illetve nem passzola hátsó lökös sem... de a hírekben nagyobbnak látszott akkor is mint egy suzuki :D

Elküldve
akár hogy nézem... a suzukinak szögletes ahátsó üveg sarka, a kigyulladtnak meg kerek, illetve nem passzola hátsó lökös sem... de a hírekben nagyobbnak látszott akkor is mint egy suzuki :D

azisigaz. :) :D p.csába benéztem :D

Elküldve
Jó! Vita lezárva! Az nem szutyoki, nem merci, hanem IFA L60 és kész! namostmár... :D :D

Most, hogy jobban megnéztem, tényleg a régi mercire hasonlít! :D De nem! A f.sz se tudja! :D

De a merciknél nincs meg az a törés amit karikáztam. Ennél viszont megvan :D

És az ablak teteje is kerek :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.