Dáwid Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 úgy döntöttem, hogy az első 5 óráról kések ma a suliban... :lol: Inkább bejöttem melózni. Öcsém hogy mindíg a "jobbikkal" van itt a baj... :rolleyes: Hétfőn is volt háborgás, most is van háborgás.... és állítja hogy fizetett és állítja....a gép meg egyértelműen kidobja hogy "!figyelem, rossz fizető!" :D aztán ha kérik a számlát az ügyfelesek, vagy mondják hogy hozza be akkor meg jön első mondatban a válasz: Hát mán azt mink kidobtuk..... Pár percel később meg azt állítják hogy nem kaptak.... :D akkor mit is dobtak ki? Ha az egyik válasz nem jött be akkor megpróbálja a másikat, csak rossz sorrendben adta elő :P majd belejön :D :D Bazze... reggel gondoltam elindulok dógozni... megint a vonóhorgon ugráltam reggel -12 fokban... tuti rágyújtom azt a mol-kutat a gyökerekre... :P
Opeles90 Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 Ha az egyik válasz nem jött be akkor megpróbálja a másikat, csak rossz sorrendben adta elő :D majd belejön :P :D Bazze... reggel gondoltam elindulok dógozni... megint a vonóhorgon ugráltam reggel -12 fokban... tuti rágyújtom azt a mol-kutat a gyökerekre... :rolleyes: Enyémbe OMV gázolaj kerül... Bár...Nah hát érted...de OMV :D :P Legkirályabb szülők :lol: :D
Guest Sanci Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 Találtam egy kis érdekességet. El lehet rajta gondolkodni... :rolleyes:
spzoli Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 Sziasztok! Vélemény kellene...most néztem 29.990Ft/pár AngelEyes lámpa vagy inkább a sima eredeti lámpa kb ugyan ennyiért + az indexek....valakinek valami tapasztalat ezzel az angel lámpával? :rolleyes: Opel Fórum- Tartalom > Technika > Astra F > Egyéb csevegés Fontos! Bármilyen kérdés előtt olvass bele a GYIK topikba!
Peti85 Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 Opel Fórum- Tartalom > Technika > Astra F > Egyéb csevegés Fontos! Bármilyen kérdés előtt olvass bele a GYIK topikba! Bocsánat..igazad van...ezt benéztem :rolleyes: Majd jobban figyelek. Na a GYIK alapján azt hiszem maradok az eredeti lámpáknál, mert ahogy ismerem magam kikattannék ha beázna meg stb stb...
Reeckatee Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2010/0...unkobbak_a_nok/ Bunkóbbak a nők?
Peti85 Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2010/0...unkobbak_a_nok/ Bunkóbbak a nők? Ez azért nem semmi...komolyan leírta a dolgot :rolleyes:
Reeckatee Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 Ez azért nem semmi...komolyan leírta a dolgot :rolleyes: A cikket is hölgy írta :D De nagyon odab@szós.
Guest Sanci Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 A cikket is hölgy írta :lol: De nagyon odab@szós. Faterék régebben mikor még ment a lakásépítős biznisz, Debrecenbe jártak dolgozni azt épp jöttek hazafele, csajszibarack meg majdnem letolta őket egy A3-assal. Épphogy félre tudta kapni a kormányt Józsi cimbi de nem sok híja volt, hogy csattanjon a szegélyen a Thalia. Na az meg kiugrott a kormány mögül és lenyomott egy kellemetlen fülest a nőcinek :rolleyes: :D az meg csak pislogott, hogy mizu.. :P
Tiv. Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 Hol tudok árlistát nézni? Kézifékkötél, és bal talpas ára érdekelne.
Reeckatee Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 Hol tudok árlistát nézni? Kézifékkötél, és bal talpas ára érdekelne. Unix? http://www.unixtrade.hu/
Dáwid Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2010/0...unkobbak_a_nok/ Bunkóbbak a nők? én is ezt vettem észre amúgy, csak nem írok ilyet mert akkor deszemétvagyokmá :rolleyes: A kedvencem az amikor nem tudja azt se hogy mi történt, csak ordít... Nem adja meg a jobbmancsot én úgy állok meg hogy hangja is van, ő meg ordít hogy hogy lehet így vezetni, az ilyenek miatt van annyi baleset... :D csöndben bólogattam, és mélyen egyetértettem :P
spzoli Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 én is ezt vettem észre amúgy, csak nem írok ilyet mert akkor deszemétvagyokmá :rolleyes: A kedvencem az amikor nem tudja azt se hogy mi történt, csak ordít... Nem adja meg a jobbmancsot én úgy állok meg hogy hangja is van, ő meg ordít hogy hogy lehet így vezetni, az ilyenek miatt van annyi baleset... :D csöndben bólogattam, és mélyen egyetértettem :lol: én ma is ledudáltam szívbaj nélkül...csak kéne a tehermobilba vmi férfiasabb duda, mert ez a sima duda lófing :P
Dáwid Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 én ma is ledudáltam szívbaj nélkül...csak kéne a tehermobilba vmi férfiasabb duda, mert ez a sima duda lófing :rolleyes: Nekem észreveszik ami dudám van, nincs rossz hangja, csak a nagyrésze nem érti hogy miért szól :P :D
spzoli Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 Nekem észreveszik ami dudám van, csak a nagyrésze nem érti hogy miért szól :lol: :rolleyes: akkor meg artikulálok neki, meg mutatom...mint múltkor a ######inak.. macisajt a k.va anyád!!! :D (és itt véletlen sem Lacira gondolok...mielőtt valaki kiforgatja a szavaim) :P
Opeles90 Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 Gyárekik! Nálatok se működik a freemail? :D kb 5 másodpercel később... Már megy :rolleyes:
Dáwid Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 akkor meg artikulálok neki, meg mutatom...mint múltkor a ######inak.. macisajt a k.va anyád!!! :D (és itt véletlen sem Lacira gondolok...mielőtt valaki kiforgatja a szavaim) :P én simán csak megtapsolom felemelt kézzel, és akkor legalább elkezd gondolkozni, hogy mégis ő csinált valamit... :rolleyes: De komolyan jobban idegesít az hogy nem tudja hogy mit b.szott el, mint az hogy elb.szta. Ez nem elnézés, hanem ismerethiány, így meg máskor is ezt fogja csinálni... :lol:
spzoli Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 Gyárekik! Nálatok se működik a freemail? :D kb 5 másodpercel később... Már megy :rolleyes: ki használ freemailt? :P
spzoli Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 én simán csak megtapsolom felemelt kézzel, és akkor legalább elkezd gondolkozni, hogy mégis ő csinált valamit... :rolleyes: De komolyan jobban idegesít az hogy nem tudja hogy mit b.szott el, mint az hogy elb.szta. Ez nem elnézés, hanem ismerethiány, így meg máskor is ezt fogja csinálni... :P keletinél szép sárga vonal van mostanában, csajszi nem annyira vette be a "kanyart" ami fel volt festve. legalább felrakta a kezét :D
Opeles90 Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 ki használ freemailt? :rolleyes: az ilyen regisztrálós szarok oda mennek, ne a gépet fertőzzem velük... :D A normális e-mail címem egy t-onlineos cím levelezőprogrammal a gépen :P
hening Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 Báááz! Most hallottam a híradóban, hogy TILOS lesz gömb alakú akváriumban halat, illetve gömb alakú kalitkában madarat tartani. A rendelet bevezetése után nem lehet majd ilyen alakú akváriumot, kalitkát venni. Ez azért már akkora f***ság, hogy szavam nincs rá. :rolleyes:
Dáwid Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 az ilyen regisztrálós szarok oda mennek, ne a gépet fertőzzem velük... :D A normális e-mail címem egy t-onlineos cím levelezőprogrammal a gépen :P Nekem a szemetelős-fiókom is a tándörbördbe fut, az meg nem reklamált hogy nem találna valamit :rolleyes: frímél honlapján azt se tom mikor voltam :lol:
Opeles90 Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 Báááz! Most hallottam a híradóban, hogy TILOS lesz gömb alakú akváriumban halat, illetve gömb alakú kalitkában madarat tartani. A rendelet bevezetése után nem lehet majd ilyen alakú akváriumot, kalitkát venni. Ez azért már akkora f***ság, hogy szavam nincs rá. :rolleyes: :D :P :lol: sok idióta már jódolgában azt sem tudja mit találjon ki... :D de ez már nevetséges :P
Reeckatee Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 Báááz! Most hallottam a híradóban, hogy TILOS lesz gömb alakú akváriumban halat, illetve gömb alakú kalitkában madarat tartani. A rendelet bevezetése után nem lehet majd ilyen alakú akváriumot, kalitkát venni. Ez azért már akkora f***ság, hogy szavam nincs rá. :rolleyes: Moderáld már meg a sok balf@szt!!!! :D
Recommended Posts