Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Na én nem értek a BC hez...mi az a T és N ? Mert a mértékegység az okés :wacko:

Elektromos ######tra <_< LOLLER. Gondolom a megtett áram fogyasztás és a hátralévő cunder mennyiségét jelzi.

Elküldve
Elektromos ######tra :wacko: LOLLER. Gondolom a megtett áram fogyasztás és a hátralévő cunder mennyiségét jelzi.

Jáááá...érteni <_< Köszi :(

Elküldve
Elektromos ######tra <_< LOLLER. Gondolom a megtett áram fogyasztás és a hátralévő cunder mennyiségét jelzi.

Jah, és akkor készült, nem mostani fejlesztés.

Elküldve
Őőőő...még majd le kell küzdeni a régit a helyéről :( Majd ma fősuliról haza fele ha lesz időm odalépek a szerelőmhöz, hogy segítsen <_<

Amint fent lesz csinálok is, most csak olyat tudnék mutatni, ahol még az előző kocsiban volt .

Segítek- :wacko: 1. 2. 3.

Elküldve
Peti85 nah meglett az új szűrő? ;) <_< v csak lemaradtam róla ;)

Még nem, mert jövőhéten viszem úgy is műszakira...majd akkor egyben...de majd mondom mennyibe volt a szűrő...

Segítek- :wacko: 1. 2. 3.

Köszi :(

Elküldve
Megvan még? <_< Ha esetleg nem kell neked és csak foglalja a helyet, elfogadom. :wacko:

Amúgy a feszültségkeltő témához a kommentem: no komment. ;) :(

Nem már nincs sajna...

Elküldve
SPZ nézd mit találtam :

Ezt igértem pár napja, csak a netem csodás azóta is.

;) Köszi, nekem is volt sok régen, még megvannak a telken. ;)

Ne mutogasd, mert valamit beépít belőle az astrába :wacko: mondjuk sárgára fóliázza az ablakokat :o

Jah, vagy zőőődre a bódét. <_<

ÁLJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

A Porke kell.

Mennyi ? :)

Persze, csak a piros belső miatt... :(

Elküldve

A Porke kell.

Mennyi ? :wacko:

Ha valami ilyesmi akkor szójjá'! van egy párszáz darabom eladóban. Kicsit ritkábbak is. Pl.: ez <_<

Elküldve

A Porke kell.

Mennyi ? <_<

miskolci piacon láttam, nem kérdeztem árat..biztos drága, műzeális értékű:wacko:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.