Hjoe Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Csak nem a racing bazáron láttad? Nem. A használtautón.
Dáwid Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Mit nyert? :D :P Harmadik lett. <_< :wacko: :( Azt nyerte hogy végigmászott. Nem emlékszem mikor jött össze utoljára ;) Hát, már ezzel a második..és még mostis munkanélküli vagyok. Illetve "diák"...dehát mondhatjuk hogy munkanélküli. :) Jah, egyre túlképzettebb vagy :o :) Már lemostam a számokat. ;) :D Tudom, tudom, de akkor se fogom tudni elfelejteni :o :D
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Lemezfelnivel voltam, jól láttad. <_< Saab asszem ezeket a ronallal gyártatta. De a hátsóra gondoltam.. De és az akkora nagy márka? :wacko: Na de hagyjuk is. Neked az van nekem ez, másét le hugyom az enyém az enyém azt kalap.
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Heló Létezik Astra F oldal légzsákkal? Nekem is van benne oldal légzsák.. Ez akkora nagy cucc? :wacko: <_<
Hjoe Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Nekem is van benne oldal légzsák.. Ez akkora nagy cucc? :wacko: <_< Neked nem. De aki még nem látott? De a tiéden kívül mennyiben láttál még....?
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 De a hátsóra gondoltam.. De és az akkora nagy márka? <_< Na de hagyjuk is. Neked az van nekem ez, másét le hugyom az enyém az enyém azt kalap. Ilyen silány felniket gyártanak, mint lorinser, brabus...pfejj. :wacko:
Dáwid Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Szééép Karesz! <_< Tetszik nekem nagyon, csak 195-öt már inkább passzolnám. A 185-öt is megéreztem :wacko: :(
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Neked nem. De aki még nem látott? De a tiéden kívül mennyiben láttál még....? Az enyémben. De nincs még bekötve. Valszeg nem is lesz:D
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Ilyen silány felniket gyártanak, mint lorinser, brabus...pfejj. <_< Lorinser az zser De az nem AMG? És a ronal csinálta a teddy mackós felgent, a bbs-replikákat. Sztem a teddy a mérföldkő OLYANKELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Lorinser az zser De az nem AMG? Nem, a lorinser az lorinser, az amg meg amg. <_<
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Nem, a lorinser az lorinser, az amg meg amg. <_< Te valszeg az újabbra gondolsz a sok küllősre nem? Mint pl a slr-mergán van? Haveromnak is lorinser van a s320ason és ez is nagy parabola. de azon amg plakett van, akkor hogy van ez?
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Te valszeg az újabbra gondolsz a sok küllősre nem? Mint pl a slr-mergán van? Haveromnak is lorinser van a s320ason és ez is nagy parabola. de azon amg plakett van, akkor hogy van ez? A lorinserbe lorinser van gravírozva.... Külön cég. Az, hogy milyen kupakot rakott bele... ? Meg ugye már vannak túl jó minőségű replikák is. Pl az AC Schnitzer bezúzatott nemrég egy csomó szar replikát. <_<
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 A lorinserbe lorinser van gravírozva.... Külön cég. Az, hogy milyen kupakot rakott bele... ? Meg ugye már vannak túl jó minőségű replikák is. Pl az AC Schnitzer bezúzatott nemrég egy csomó szar replikát. <_< Bele van sütve a felniba az AMG felirat és az a felgen is lorinser. :wacko: mit nem étesz.
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 A lorinserbe lorinser van gravírozva.... Külön cég. Az, hogy milyen kupakot rakott bele... ? Meg ugye már vannak túl jó minőségű replikák is. Pl az AC Schnitzer bezúzatott nemrég egy csomó szar replikát. <_< ILYEN Felnije van és az egyik külöbbe van bele sütve, hogy AMG És ez lorinsen
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 ILYEN Felnije van és az egyik külöbbe van bele sütve, hogy AMG És ez lorinsen Ilyenből a lorinsernek csavarokat takaró kupakja van. <_< Ez az amg Ez meg a lori.
Dáwid Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Ac replikák... <_< http://www.ac-schnitzer.de/typo3temp/pics/bde4ba5d58.jpg Csak egy centírozás kell nekik, és mehet is raccsingbazárra :wacko:
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Csak egy centírozás kell nekik, és mehet is raccsingbazárra :wacko: Volt videó is valahol, hogy csörög a sok apró darab... <_<
Dáwid Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Volt videó is valahol, hogy csörög a sok apró darab... <_< 13-as? :wacko:
beligrom Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 ezektől az új nyomtatóktól falnak megyek... kell bele 6 féle patron és ha ha hupikék kifogy vagy LEJÁR akkor nemtudok feketét nyomtatni. vicc.
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 ezektől az új nyomtatóktól falnak megyek... kell bele 6 féle patron és ha ha hupikék kifogy vagy LEJÁR akkor nemtudok feketét nyomtatni. vicc. F.szé vettél epszont... <_<
totya-23 Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Egy kis segítségre lenne szükségem! Valamelyik oldalról már egyszer sikerült megszereznem az OPEL EPC vagy ECU programot magyar változatban amivel a kocsi robbantott ábráját tudtam megnézni és ha jól emlékszem ide volt belinkelve. Ha valaki tudna ebben segíteni megköszönném.
Recommended Posts