Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Téves, mert "okoska". :icon13: Beszótá? :)

+2 sör.. :D <_<

Elküldve
Téves, mert "okoska". :icon13: Beszótá? :)

Baccameg,elrontottam!

Leszel a barátom még?Körteformákat visszaadod? <_<

Ja és boldog szülcsinapot és névnapcsit is így utólag neked is...vagy előre...mindegy! :D

Elküldve
Baccameg,elrontottam!

Leszel a barátom még?Körteformákat visszaadod? :D

Ja és boldog szülcsinapot és névnapcsit is így utólag neked is...vagy előre...mindegy! :)

Nem szólt, nem kap...

Elküldve
Baccameg,elrontottam!

Leszel a barátom még?Körteformákat visszaadod? <_<

Ja és boldog szülcsinapot és névnapcsit is így utólag neked is...vagy előre...mindegy! :)

Még lehetek, de most durcizom. :D Nem adom vissza.

Köszi, de nem fogom bejelenteni előre. :icon13:

Elküldve
Így van, minden ilyen beszólásért. :lol: Lehet követni Tiv. példáját, múltkor fent voltam nála és megadott már egy sört... -_-

Sörös Sanyi csak 1 van :D lehet lesz még egy.. :) <_< :icon13:

Elküldve

Végül is sör a kedvencem, a töményet nem igazán szeretem. :D

Titta depcsi lettem! B)

Kellemetlen. :lol: Lesz pofon ököllel, ha még egyszer ilyen hello kitty-s pláza dolgozó lány leszel. -_-

Elküldve

Sanyit nem lehet überelni! -_-

Egyébként én egyszer összehozom,hogy Ádámmal igyanak versenyt. :lol:

Elküldve
Egyébként én egyszer összehozom,hogy Ádámmal igyanak versenyt. :icon13:

Az érdekes lesz :lol: én eddig csak állandóan jöszmékelni láttam :) a vállán egy zsugor sörrel.. :D <_<

Elküldve
Az érdekes lesz -_- én eddig csak állandóan jöszmékelni láttam :) a vállán egy zsugor sörrel.. <_< :icon13:

Sanyi story:

Állunk másnaposan a keceli hadtörténeti múzeum előtt,egyik régi vadkerti tali másnapján.

Csomagtartómban volt néhány hideg sör.

Kérdem Sanyit kér-e.

Kivettem az üveg sört,felbontottam,odanyújtottam neki,mire visszahúztam volna a kezem üres volt az üveg és éppen vissza akarta adni. :D

Nem túlzok,Sanyi ilyen. :lol:

Elküldve
Az érdekes lesz -_- én eddig csak állandóan jöszmékelni láttam :) a vállán egy zsugor sörrel.. :D <_<

Én is, annyi különbséggel, hogy a hóna alatt volt. :icon13:

Hívtuk, hogy igyon egy sört, meg egyen sütit, nem tiltakozott. :lol:

Elküldve
Kezdjem sajnálni? <_<

Told fel az arcod fater msn-re... :icon13:

Asse" tom" hol van má" az emesen iconom, de felmehetek épp. Bár nem vagyok most túl üdítő...staropramen cserny rlz. :) :D

Elküldve
Na most nem tudom eldönteni, hogy rossz képet linkeltél-e vagy hol a reszli ? :)

Az úgy szokott volt lenni, hogy leesik az egyik csavar, befelé...a többit keresd meg. :D

Elküldve
Klímás DTL? az lehet ám egy erőművész! Ráadásul Isuzunak hírdetik... :D

Tény, hogy nagyon nem Isuzu :) viszont van egy baromi nagy előnye :lol: rányomod a klímát azt nem kell égetni a fékeket.. <_< :icon13:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.