Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Talán valamelyik csatlakozásnál lehet gond....mi is lett cserélve, kapcsoló+tükrök?

Csak a tükröket cseréltem, de nem néztem meg mi van a kárpit alatt, mert ugye ahhoz nem kell megbontani. Majd, ha lesz időm még lebontom azt is. A kapcsolóhoz nem is nyúltam, de elég furcsán mozog a joy része...

Elküldve
Úgyérted a gumibevonat :D :D Felni nélkül is beteg volt ahogy kinézett, de... áhh... ehhez én kicsi vagyok :)

Inkább egy gumi szerű filmréteg, mint valami tömör targonca kerék :lol:

Elküldve
max a jarda fele, de max masfel meter.

asszem

most b@asztak meg 8e, ugy h volt még másfél méter... ha vki vágja ezt pontosan akkor lécci irja már le vagy mondja hol tudom megnézni!!!

Elküldve
Nem jó helyen laksz. Járdán szoktam közlekedni ha nem férek el. :lol:

köszönjük ismét az értékes hozzászólást :D :D

am kurvajó helyen lakok, egy szóval nem irtam h a ház előtt bilincseltek meg :)

Elküldve
köszönjük ismét az értékes hozzászólást ;) :)

am kurvajó helyen lakok, egy szóval nem irtam h a ház előtt bilincseltek meg :D

"Annyit kérek,hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek" ®Garrison bácsi :D :lol: :D

Elküldve
most b@asztak meg 8e, ugy h volt még másfél méter... ha vki vágja ezt pontosan akkor lécci irja már le vagy mondja hol tudom megnézni!!!

(40/8§) A járdán - részben vagy teljes terjedelemben - csak akkor szabad megállni, ha

a) azt jelzőtábla vagy útburkolati jel megengedi,

:D a jármű a járda szélességének legfeljebb a felét foglalja el,

c) a járdán a gyalogosok közlekedésére legalább 1,5 méter szabadon marad, és

d) a jármű tengelyterhelése az 1000 kg-ot nem haladja meg.

itt parkoltam, sehol semmi tábla, sztem másfél méter is emgvan, de kimegyek lemérem

168sw0i.jpg

Elküldve
(40/8§) A járdán - részben vagy teljes terjedelemben - csak akkor szabad megállni, ha

a) azt jelzőtábla vagy útburkolati jel megengedi,

:D a jármű a járda szélességének legfeljebb a felét foglalja el,

c) a járdán a gyalogosok közlekedésére legalább 1,5 méter szabadon marad, és

d) a jármű tengelyterhelése az 1000 kg-ot nem haladja meg.

itt parkoltam, sehol semmi tábla, sztem másfél méter is emgvan, de kimegyek lemérem

http://i56.tinypic.com/168sw0i.jpg

Ha meg is van a 1.5 méter, de a járda fele nincs szabadon akkor is lázadnak :D Amúgy tökmindegy, ha másért nem, akkor az autó színéért, de akkor is büntetnek :lol:

Elküldve
Ha meg is van a 1.5 méter, de a járda fele nincs szabadon akkor is lázadnak :D Amúgy tökmindegy, ha másért nem, akkor az autó színéért, de akkor is büntetnek :lol:

lemérem mostmár, mer ez vicc... 10cm akkor max. mert én kintálltam teljesen a szélén... rohadjanak meg!!!

Elküldve
lemérem mostmár, mer ez vicc... 10cm akkor max. mert én kintálltam teljesen a szélén... rohadjanak meg!!!

Saját magad megválaszoltad a kérdést; írtad, hogy kell tábla, ami engedi a járdára parkolást, de nem volt! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.