Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ez így van sajnos.

Szervezkedni akarsz ? :huh:

hát szeretnék, de könyörögni senkinek se fogok, alapitok egymagam egy klubot és cső :lol:

Elküldve
Lassan új év, kellene az új kihívások.

Próbáld meg :huh:

ennyire könnyen nem adom fel, de kilincslegetni nem fogok.

van egy "kollégám" egy peros gsi vel hajt, őt személyesen is megfogom kérdezni, hátha őrá jobban hallgatnaka többiek.

Elküldve
ennyire könnyen nem adom fel, de kilincslegetni nem fogok.

van egy "kollégám" egy peros gsi vel hajt, őt személyesen is megfogom kérdezni, hátha őrá jobban hallgatnaka többiek.

Akkor kezdd el :huh:

Elküldve

Ezúton szeretnék minden Fórumozónak Boldog, balesetmentes kilóméterekben gazda új évet kívánni. Legyen sok nyomaték, lóerő és tapadás nektek egész évben. :huh: :lol:

Elküldve

buli :huh: hát fogjuk rá, de johir hogy nem kezdtem azzal az ujév reggelét (12: 45) hogy telepakoltam volna akármit is akármivel :lol:

pedig nálam igy szokott menni

este bebaszok reggel kibaszom :D

Elküldve
buli :huh: hát fogjuk rá, de johir hogy nem kezdtem azzal az ujév reggelét (12: 45) hogy telepakoltam volna akármit is akármivel :lol:

:D

Elküldve
buli :D hát fogjuk rá, de johir hogy nem kezdtem azzal az ujév reggelét (12: 45) hogy telepakoltam volna akármit is akármivel :D

Na de Zoli! :lol: :huh:

Elküldve

Nemtom hogy látta-e... Már csak azt kéne megtudni hogy a közép magyarország topic-ot érdemes lenne-e megnyitni... Kéne valaki aki nagyobb tapasztalattal és jobb szervezőképességgel rendelkezik mint Én és elkezdhetnénk szervezkedni... Én egy pár helyen meg tudom hirdetni majd a klub weblapját ha arról lenne szó. :huh:

Elküldve

megnéztem, voltak páran, de kevesen, és ezt irták is.

meg akartam nézni mi kell a klubbtagsághoz, és nem tudta mert aztat irta, hogy nincs jogosultságom megnézni a taralamt.

adjatok már egy linket, amit sima mezei forumozó is megnézhet.

ja am egy klubtaggságit nem ér meg ez a sok (hülye ) hozzászólásom :lol: tiszteletbeli tiszteletlen tag :huh:

Elküldve

jajj de én hülye vok, nekem a számba kell rágni a dolgokat.

nem tudom pontosan meik menübe lépjek

olvasgattam már ezt azt, és eszerint ezt gondolom:

előbb klubbtagnak kell lennem a tagsági befizetésével, és onnantol kellenek a többiek is és ugy lehet a dolgokat tovább görgetni?

pontos menetet valaki felvázolná naa léccciiii :huh:

Elküldve
jajj de én hülye vok, nekem a számba kell rágni a dolgokat.

nem tudom pontosan meik menübe lépjek

olvasgattam már ezt azt, és eszerint ezt gondolom:

előbb klubbtagnak kell lennem a tagsági befizetésével, és onnantol kellenek a többiek is és ugy lehet a dolgokat tovább görgetni?

pontos menetet valaki felvázolná naa léccciiii :huh:

Ahhoz hogy MOTE tag legyél, kell egy klubkártya. Amit yoco is linkelt. De Te szerintem a clubosodásról beszélsz. Ahhoz össze kellene hozni egy pár embert a környékeden és az ezen a linken történő infók alapján meg kell alapítani a clubot. Persze ehhez sok munkára van szükség hogy megismerjék az emberek és be akarjanak lépni a klubba és minél több Opelest ismerj meg... Aztán már lehet talikat szervezni, meg közös programokat csinálni. :lol:

Elküldve
Ahhoz hogy MOTE tag legyél, kell egy klubkártya. Amit yoco is linkelt. De Te szerintem a clubosodásról beszélsz. Ahhoz össze kellene hozni egy pár embert a környékeden és az ezen a linken történő infók alapján meg kell alapítani a clubot. Persze ehhez sok munkára van szükség hogy megismerjék az emberek és be akarjanak lépni a klubba és minél több Opelest ismerj meg... Aztán már lehet talikat szervezni, meg közös programokat csinálni. :huh:

jaj itt jártam, de akkor csak kell az a mote klubtagsági.

egyik feltétele az.

Elküldve
jaj itt jártam, de akkor csak kell az a mote klubtagsági.

egyik feltétele az.

Ha jól értelmeztem a szabályzatot akkor igen. :huh:

Feltételek:

minimum 10fő MOTE klubtagságival rendelkező tag.

Elküldve
Ha jól értelmeztem a szabályzatot akkor igen. :huh:

az pedig a két fizetős klubtagsági ha jol értem...

a 3XXXFt meg az 5XXXFt os

na ezzel lesz a legnagyobb gond....

:S

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.