Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mi van Pierre ?

Hogyhogy nem bulizással töltöd a mai estét ? :D

már Te is kezded? :D :lol:

próbálnék tanulni, de beficcent 2 löwenbrau...meg kárstájlingon is megy az offolás, ugyhogy majd holnap tovább tanulom a martenzit ausztenit és egyéb vidám vas, acél tulajdonságokat ;) :lol:

Elküldve

próbálnék tanulni, de beficcent 2 löwenbrau...meg kárstájlingon is megy az offolás, ugyhogy majd holnap tovább tanulom a martenzit ausztenit és egyéb vidám vas, acél tulajdonságokat :D :lol:

Vazz, ne kényszeríts, mert lemegyek minnyá a konyhába unikumozni. ;)

Aproró...Armafilt szűrőkről vélemény? ;)

Elküldve
Vazz, ne kényszeríts, mert lemegyek minnyá a konyhába unikumozni. :lol:

Aproró...Armafilt szűrőkről vélemény? :D

ánem, egyedül nem töményezek, mert unalmas...

amúgy meg vegyél gyári szűrőt és kész :lol:

Elküldve
ánem, egyedül nem töményezek, mert unalmas...

amúgy meg vegyél gyári szűrőt és kész :D

Meggyőztél, lemegyek inni. :lol: Nem veszek gyárit. Tuningot veszek. Világítósat, ami mellé még kéken is füstöl, meg váltáskor sípol.

Elküldve
Meggyőztél, lemegyek inni. :lol: Nem veszek gyárit. Tuningot veszek. Világítósat, ami mellé még kéken is füstöl, meg váltáskor sípol.

á ne vegyél ezért másikat, ha tiltáson kuplung nélkül váltasz elöbb utóbb kéken füstöl majd és sípol is váltáskor :lol: :D

Elküldve

próbálnék tanulni, de beficcent 2 löwenbrau...meg kárstájlingon is megy az offolás, ugyhogy majd holnap tovább tanulom a martenzit ausztenit és egyéb vidám vas, acél tulajdonságokat :D :lol:

Igyyááááááááál még valamit és menjük bulájozni :D ;) ;) :D

Elküldve
hát bemenni mindenkinek bemegy akivel beszélek, de aztá h mi jön vissza....? :lol:

Ja. De amúgy szerintem Pesta is csak mondja-mondja, de úgyse menne partitájmozni. Főleg veled nem, mert sejti hogy meleg vagy. :D :lol: :D

Elküldve
Ja. De amúgy szerintem Pesta is csak mondja-mondja, de úgyse menne partitájmozni. Főleg veled nem, mert sejti hogy meleg vagy. :D ;) ;)

hűű, megártott a vöröskereszt? :lol:

Píísta meg mindig bulájol :D :lol:

Elküldve
hűű, megártott a vöröskereszt? :lol:

Píísta meg mindig bulájol :D :lol:

De Ő most elment? Vagy nem olvas? Vagy privát buli otthon a fotellel meg a tv-vel? :D

Elküldve
Bulizásról volt szó, nem csajozásról :D :lol: :D

jaa, hamá buli iszunk, hamá iszunk denszelünk, hamá denszelünk csajokkal denszeljünk ;) szerintem :lol:

Elküldve
Ez evidens, de a bulizás a cél csákó :lol: :D :lol:

persze, de ha sikerül elérni egy józansági szintet akkor rámjön a táncolhatnék, pedig am utálok táncolni.... :D és akkor indul a mandula ;)

Elküldve
persze, de ha sikerül elérni egy józansági szintet akkor rámjön a táncolhatnék, pedig am utálok táncolni.... :lol: és akkor indul a mandula :D

Tőleeeeeeeemmmmm, engem nem zavar, hogy táncolsz :lol: :D ;)

Elküldve
Tőleeeeeeeemmmmm, engem nem zavar, hogy táncolsz ;) ;) :D

szerdán remélem végzek ezzel a sz@rral, utána ihatunk amig tart a tárca :D

De én nagyon boldog lennék ha egymással táncolnátok. :lol: :D :lol:

nyasgem.hu ittál egy kicst, tiszta homohormon letté :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.