Lanti Elküldve Október31, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Október31, 2014 Inkább 10....még az előző tulaj csinálta, ezzel volt a hirdetésben :) maradni kellett volna a honda forumon :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November1, 2014 Megoszt Elküldve November1, 2014 ott fönn jobb szélen, Gelko épp kiszúrta....én vagyok a madár :D mutass egy friss képet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November1, 2014 Megoszt Elküldve November1, 2014 sztm nem mer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 sajnos a bontó magánterület, nem engedik a fotóckodást.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsk Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 http://olx.hu/hirdetes/opel-astra-gsi-csere-is-erdekel-ID2J0Pn.html#095b158483 Vagy itt van Ő. Ismeri valaki? Nem olyan szép, mint amit fentre beszúrt Gelko, de még lehet(ne)! :) Ha jól látom jobb oldalon nincs meg az emelőpont takarója, meg mintha törött lenne a hátsó lökös, na meg az a leírás róla.... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November2, 2014 Szerző Megoszt Elküldve November2, 2014 nem ismerjük hátsó vonószem takaró hiányzik, talán könyebb találni mint elsőt, meg egy emelési takaró, nem vészes.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 http://olx.hu/hirdetes/opel-astra-gsi-csere-is-erdekel-ID2J0Pn.html#095b158483 Vagy itt van Ő. Ismeri valaki? Nem olyan szép, mint amit fentre beszúrt Gelko, de még lehet(ne)! :) Ha jól látom jobb oldalon nincs meg az emelőpont takarója, meg mintha törött lenne a hátsó lökös, na meg az a leírás róla.... :omg: kétezzer nyócvé 170ló azzé az kemmény............ Biztosan valami hvcs a tulaj, a helyi bár előtt készültek a "fotók". :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November2, 2014 Szerző Megoszt Elküldve November2, 2014 eladó a corsa.... nagyon! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 miért nagyon ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 Hahó. Érdeklődök, ki milyen fétárcsa-betét szettet ajánl. nem kívánok horror összegeket költeni (kb 100e/ 4 tárcsa+ összes betét) , UNIXnál tervezem beszerezni (mondjuk az unix rendszere elég érdekes 10ezertől-80ezerig van első fékbetét szett). Konkrétan márka / típus érdekel meg 1-2 szó, hogy "addig volt jó mig el nem indultam vele" vagy "sokat használtam, évi 300 kilométert és soha semmi baja nem volt 2 éven keresztül" stb. Egy a szempont, örülnék ha nem hullámosodna a tárcsa az első 3 fékezés után, valamint a betét is fogjon, leszarom ha kopik a tárcsa, szeretem használni a gázt, így kénytelen-kelletlen használnom kell a féket is aktívan (tudom a fék a gyávák fegyvere!) . kösz a segítséget :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 nem ismerjük hátsó vonószem takaró hiányzik, talán könyebb találni mint elsőt, meg egy emelési takaró, nem vészes.. Viszont mintha a tankbetöltő alul egy kicsit elállna....meg kell nézni, hogy csalóka a kép, vagy már nincs fém ami tartást adna neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 Nem olyan szép, mint amit fentre beszúrt Gelko, de még lehet(ne)! :) Annyira sohasem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Hahó. Érdeklődök, ki milyen fétárcsa-betét szettet ajánl. nem kívánok horror összegeket költeni (kb 100e/ 4 tárcsa+ összes betét) , UNIXnál tervezem beszerezni (mondjuk az unix rendszere elég érdekes 10ezertől-80ezerig van első fékbetét szett). Konkrétan márka / típus érdekel meg 1-2 szó, hogy "addig volt jó mig el nem indultam vele" vagy "sokat használtam, évi 300 kilométert és soha semmi baja nem volt 2 éven keresztül" stb. Egy a szempont, örülnék ha nem hullámosodna a tárcsa az első 3 fékezés után, valamint a betét is fogjon, leszarom ha kopik a tárcsa, szeretem használni a gázt, így kénytelen-kelletlen használnom kell a féket is aktívan (tudom a fék a gyávák fegyvere!) . kösz a segítséget :) Én Ate betétet raktam előre-hátra, keveset megyek, pályanapon is papásan használom :) ,de teljesen elégedett vagyok vele. Nem kemény a betét hogy visitson de nem is melegszik meg füstöl el. Lassan 40e körül van benne de full hibátlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Már én is (megint) OPC-ista vagyok, jeeeee! :) Hency mobil nálam van, majd nyomok képeket. Dini! Beszéljünk majd valamikor, mert van egy-két cuccos, ami érdekelne engem! Köszi előre is! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 juhhhé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 A fekete szívó opc astra, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
reddish Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Hahó. Érdeklődök, ki milyen fétárcsa-betét szettet ajánl. nem kívánok horror összegeket költeni (kb 100e/ 4 tárcsa+ összes betét) , UNIXnál tervezem beszerezni (mondjuk az unix rendszere elég érdekes 10ezertől-80ezerig van első fékbetét szett). Konkrétan márka / típus érdekel meg 1-2 szó, hogy "addig volt jó mig el nem indultam vele" vagy "sokat használtam, évi 300 kilométert és soha semmi baja nem volt 2 éven keresztül" stb. Egy a szempont, örülnék ha nem hullámosodna a tárcsa az első 3 fékezés után, valamint a betét is fogjon, leszarom ha kopik a tárcsa, szeretem használni a gázt, így kénytelen-kelletlen használnom kell a féket is aktívan (tudom a fék a gyávák fegyvere!) . kösz a segítséget :) Nekem EBC Greenstuff-ot ajánlottak. Előre szettben 60-ért. A betétjéről azt írják róla hogy: "A korábbiakban elnyerte az Autotrade innovációs díját és a Maxpower Magazin teszt kitüntetését, miszerint a legjobb utcai sport fékbetét. Ezek a fékbetétek más fékbetétekkel szemben, azonos körülmények mellett 160 km/h-ról akár 9 méterrel is rövidíthetik a fékutat." Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Azaz. Fotó még nincs, majd holnap. A fekete szívó opc astra, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Nekem EBC Greenstuff-ot ajánlottak. Előre szettben 60-ért. A betétjéről azt írják róla hogy: "A korábbiakban elnyerte az Autotrade innovációs díját és a Maxpower Magazin teszt kitüntetését, miszerint a legjobb utcai sport fékbetét. Ezek a fékbetétek más fékbetétekkel szemben, azonos körülmények mellett 160 km/h-ról akár 9 méterrel is rövidíthetik a fékutat." Az csak városi szaladgálósnak nem ajánlott mert míg hideg elcsúszik a fékbetét a tárcsán mint mikor vizes a betét autómosás után. Barátomnak seat toledoban van nagytárcsa+greenstuff de már vagy kétszer meglepődött indulás után hogy ez k**ra nem fog ,úgyhogy melengetni kell neki .Utánna baromi jó kipróbáltam, de ez a melegítgetés................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Master mester barátunknak ez a melegítés 8,43mp alatt megvan központizár nyitásától indítva a számolást...... :w00t: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Nekem EBC Greenstuff-ot ajánlottak. Előre szettben 60-ért. A betétjéről azt írják róla hogy: "A korábbiakban elnyerte az Autotrade innovációs díját és a Maxpower Magazin teszt kitüntetését, miszerint a legjobb utcai sport fékbetét. Ezek a fékbetétek más fékbetétekkel szemben, azonos körülmények mellett 160 km/h-ról akár 9 méterrel is rövidíthetik a fékutat." csak a betét előre annyi? drágállom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 utánanéztem ebc oldalán a legolcsóbb tárcsa valamin a greenstuff cucc 120 lenne kompletten körbe. azér az nem olcsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Greenstuffot nem kell melegíteni, meg a red és yellow-ot sem. Ezek utcai sport betétek. Haverom használta Hondában és hidegen is fogott. :) Egyébként kell venni Brembo tárcsát és ahhoz Greenstuffot. Nem olcsó valóban, de ennél jobb fékbetéted nem lesz. Fog mint a zöld festék, a betét színe is zöld. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Greenstuffot nem kell melegíteni, meg a red és yellow-ot sem. Ezek utcai sport betétek. Haverom használta Hondában és hidegen is fogott. :) Egyébként kell venni Brembo tárcsát és ahhoz Greenstuffot. Nem olcsó valóban, de ennél jobb fékbetéted nem lesz. Fog mint a zöld festék, a betét színe is zöld. :) Hidegen: ott akarok megállni és kb ott fogok ,melegen: ott akarok majd megállni, úb+ már állok is . :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Nekem yellow stuff volt (azaz meg meg is van es ra is teszem a szep uj jopiiiisziiiimre :-)). Nem voltam tole hasraesve. Muxik, ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts