redline Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 ha már ott lesz a fél opc/gsi/mote klub... voszi csinálhatna valami bogrács pörit :D :D :D Vagy legalább tegyen ki egy kamerát, indítson egy stream-et had röhögjünk a fűtött szobából :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január30, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2015 vagy mondjuk eljöhetnél b+ és aktívan kivehetnéd a része4d a klubéletből :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 redi, remélem te is jössz! :D ha 15cm hó, akkor lefújom, mert úgy nem lehet szerelni, hogy mindenki megfázik. de remélhetőleg nem lesz ilyen, most 15 cm van, tegnap 30 cm-en álltunk, de zuhog az eső, olvad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 Jöhet a cím, ha találok is szervópumpát addig, lehet elnézek csak úgy. :) mondj egy elfogadható árat a pumpára, és a tiéd! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 Nincs futott garazs? Ez azert eleg odivatu. Nalam poloban izzadni lehet telen a garazsban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 ejha... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 ha már ott lesz a fél opc/gsi/mote klub... voszi csinálhatna valami bogrács pörit :D :D :D ezt képességek híján nem garantálom, de ha valaki hoz, benne vagyok, én is imádom.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 ha lesz pöri megyek én is :) Amúgy tényleg fel kéne venni az egész napot egy kameraállásból ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 csak gyertek... pörit hoz Gelko! zsír lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 Hátsó lámpákról tennél fel képet, engem érdekelne a pár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 holnap csinálok róla! egyébként kombi OPC lámpa, ritka, mint a mádör, csak arra szerelték (talán még OSV-re). de 15 ropiért viheted, csak most, csak itt, csak te. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január31, 2015 Megoszt Elküldve Január31, 2015 Most hogy utána néztem mennyiben mennek ezek a pumpák, inkább azt mondom, nem teszek ajánlatot. Marad a Peugeot 106/Citroen Saxo variáció, azért köszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január31, 2015 Megoszt Elküldve Január31, 2015 ahogy gondolod, pedig sztem tudtál volna tenni olyan ajánlatot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2015 Megoszt Elküldve Január31, 2015 Osvn njoy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január31, 2015 Megoszt Elküldve Január31, 2015 sziasztok! összegyűlt a megfelelő mennyiség, ezért a járgány bontása akkor megkezdődött! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február2, 2015 Megoszt Elküldve Február2, 2015 Publikus bontós képeket várjuk:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február3, 2015 Megoszt Elküldve Február3, 2015 :( :( szegényke távolról jól néz ki... csak ne menj hozzá közel.... http://www.opelforum.hu/gallery/image/7291-opc-caravan-bontás-05/ http://www.opelforum.hu/gallery/image/7289-opc-caravan-bontás-03/ http://www.opelforum.hu/gallery/image/7288-opc-caravan-bontás-02/ 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február3, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2015 látom a halál brigád már lecsapott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február3, 2015 Megoszt Elküldve Február3, 2015 Csak a tea miatt mentunk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február4, 2015 Megoszt Elküldve Február4, 2015 Előbújt az ABS/TC + nem működő km óra hiba. Végül is 10.000 km-t tekertem már az OPC-be hiba nélkül, egész jó. Nem is lenne ezzel gond HA nem cseréltük volna ki a bal első kerékcsapágyat vasárnap de a hiba ma ismét előjött <_< Voszi! Ugrik az ülés projektem... Zotya! Ha úgy volna, lesz esetleg ECU-d? :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február4, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Február4, 2015 újra cserélted vagy bontott ra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Február4, 2015 Megoszt Elküldve Február4, 2015 Ugyanez volt a hibam, kicsereltem balos jobbost majd abs kockat es jolett. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február4, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Február4, 2015 ezek a hibák, hogy abs kocka csere egy f astranal elképzelhetetlen volt :D :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február4, 2015 Megoszt Elküldve Február4, 2015 Előbújt az ABS/TC + nem működő km óra hiba. Végül is 10.000 km-t tekertem már az OPC-be hiba nélkül, egész jó. Nem is lenne ezzel gond HA nem cseréltük volna ki a bal első kerékcsapágyat vasárnap de a hiba ma ismét előjött <_< Voszi! Ugrik az ülés projektem... Zotya! Ha úgy volna, lesz esetleg ECU-d? :goofy: vettem. no problem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február4, 2015 Megoszt Elküldve Február4, 2015 Újra. :huh: Hátőőőő izéé akkor cseréljek jobbost is meg ABS kockákat is?! Mondjuk olcsóbb mint egy ECU csere de hát csaknem sz*r mind a 4 alkatrész. :icon11: Illetve ennél sokkal fontosabb; nem tudom mennyivel megyek. Ilyenkor ugye lehet menni akármennyivel akárhol? :D újra cserélted vagy bontott ra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts