Lanti Elküldve Március30, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2014 Na jó most 1 hónapig... :D :D :icon4: :icon4: :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 Blitz előtt amúgy is tuti megszívat... már csak rutinból... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 Gatlo felujitassal van vkinek tapasztalat? Gewindet kene...karaszy,raj,lindor...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március30, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2014 Blitz előtt amúgy is tuti megszívat... már csak rutinból... :unsure: corsa azért ott van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 Na jó most 1 hónapig... :D :D Itt a pont....:D Hülye vagyok most turbos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 Gatlo felujitassal van vkinek tapasztalat? Gewindet kene...karaszy,raj,lindor...? Lindor jó, olcsó és viszonylag gyors is. Kárászy aranyár+1millió Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 a képen az a hiba hogy a hűtő nincs feketére fújva, vagy lejött róla a fekete festék ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március31, 2014 Megoszt Elküldve Március31, 2014 ---> Lantinál lehet jelentkezni. Lanti továbbra is admin. Csak a "biléta" változott ideiglenesen:) Nem tudok neki egyszer hármat beállítani:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március31, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2014 ---> Lantinál lehet jelentkezni. Lanti továbbra is admin. Csak a "biléta" változott ideiglenesen:) Nem tudok neki egyszer hármat beállítani:) ez szuper lett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Március31, 2014 Megoszt Elküldve Március31, 2014 (edited) Nah a mai szerelem is megvolt. Km óra csere, vagy inkább felújítás. Köszönet Dininek az órát! És kedvem támadt kocsit mosni :) már csak egy műszerfal héj kellene és szép lenne a belsőm is :) Szerk: le van törve az első lökösöm jobb felső tartófüle. ezt lehet valahogyan pótolni, vagy lökös csere? Módosítva Március31, 2014 : Elfix Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2014 Megoszt Elküldve Március31, 2014 Gyere, oszt adok lufis muszerfalparnat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Március31, 2014 Megoszt Elküldve Március31, 2014 Köszi, de az nem tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március31, 2014 Megoszt Elküldve Március31, 2014 hát hivatalosan jobb elől kéne lennie vagy középen szerintem. Matrica rendszám már csak nagyméretűt lehet gyártatni, az meg akkora mint a rendes rendszám csak matrica. de forgalmiba be kell h legyen jegyezve, utólagos kamukkal ne is próbálkozz mert ugrik a forgalmi. és a miénk? benne van a forgalmiba... de kisebb mint a rendszám mondjuk kb 10éve benne van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március31, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2014 és a miénk? benne van a forgalmiba... de kisebb mint a rendszám mondjuk kb 10éve benne van igen, az teljesen hivatalos.... de ha megsérül és bemész kérni másikat akkor azt mondják hogy csak nagy rendes rendszám méretűt gyártanak már.. kicsit nem... nem véletlen vágta ki Diny is a GSI lökösből a felragasztottat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Március31, 2014 Megoszt Elküldve Március31, 2014 Szóval akkor jobb oldalra kitehetem a rendszámot, de nincs valami meghatározott magasság vagy valami ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március31, 2014 Megoszt Elküldve Március31, 2014 Szóval akkor jobb oldalra kitehetem a rendszámot, de nincs valami meghatározott magasság vagy valami ilyesmi? http://www.motonline.hu/cikkek/a_rendszamtabla_elhelyezesenek_szabalyai Google 3. találat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 http://www.opelforum.hu/gallery/album/482-/ Ha készítettél a találkozón képet várjuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 Ha készítettél a találkozón képet várjuk! Az a C20NE Lada kié? Csak nem Kornél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 irtam ide valami hülyeséget már tárgytalan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 irtam ide valami hülyeséget már tárgytalan... Mást úgysem tudsz! :D Lökött vagy, tudsz róla? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 Aze van a komment me kitorolni nem tudom,viszont nem akartam hogy lassatok igy raszerkesztettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 Aze van a komment me kitorolni nem tudom,viszont nem akartam hogy lassatok igy raszerkesztettem :) Így még gyanúsabb :inquisitive: :inquisitive: :inquisitive: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 Hm...Miss Mallard már nyomoz:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 Így még gyanúsabb :inquisitive: :inquisitive: :inquisitive: Az a gyanús ami nem gyanús. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2014 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts