Sörös Sanyi Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Persze már! Higyjünk is a jogásznak? :rolleyes: Ellenfeled autóját jól bejáratnád, te sunyi!!! ;) ;) :lol:
manta Elküldve Június26, 2008 Szerző Elküldve Június26, 2008 Nem adom senkinek oda! Ha tíz évig tart a bejáratás, akkor tíz év múlva küzdünk meg! ;) Az elmúlt pár napban egyébként jelentősen csökkent az ózonlyukak száma, ami természetesen nekem köszönhető -> mert annyira nem füstöl az autó, hogy ha nem hallanám a motort, akkor azt hinném, hogy nincs is beindítva. A füst száma olyan jelentős mértékben csökkent, hogy szint már oxigént termel :rolleyes:
mantababy Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Nem adom senkinek oda! Ha tíz évig tart a bejáratás, akkor tíz év múlva küzdünk meg! :lol: Az elmúlt pár napban egyébként jelentősen csökkent az ózonlyukak száma, ami természetesen nekem köszönhető -> mert annyira nem füstöl az autó, hogy ha nem hallanám a motort, akkor azt hinném, hogy nincs is beindítva. A füst száma olyan jelentős mértékben csökkent, hogy szint már oxigént termel ;) Akkor jó lenne kiállítani valami környezetvédelmi autókiállításon :rolleyes: , ja és persze sorozatgyártani ,valamint Mo.-n nem esőerdők lennének hanem mantaparkok amik termelik a zoxigént!!!! ;) . ebben az a tuti,hogy a zöldkártyán neked fizetnek, hogy adhatnak papírt.
Hic Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 ;) szerintem ez a moci bitangos lesz ;) bejáratósba nagyobbat megy, mint ami volt előtte :lol: Gelkót úgy meg fogom alázni,hogy besír! :rolleyes: Pláne, hogy Gelko már 1.4E Kadettal nyomul.... B) :lol: :lol: Azért a Píííístával még versenyezhettek, meglátjuk, mit tud még Hópihe.
mélykék76 Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Pláne, hogy Gelko már 1.4E Kadettal nyomul.... :lol: :rolleyes: ;) Azért a Píííístával még versenyezhettek, meglátjuk, mit tud még Hópihe. Ott van még Gelkónál az Asci is ;)
Rekord Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Hölgyek és Urak! Nem tud valaki véletlenűl eladó manta kardánt ami 5-ös váltóhoz való? Kellene az a fütyi is ami bele csúszik a váltóba! :rolleyes:
mantababy Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Hölgyek és Urak! Nem tud valaki véletlenűl eladó manta kardánt ami 5-ös váltóhoz való? Kellene az a fütyi is ami bele csúszik a váltóba! :rolleyes: Na ilyenre én is vadászok egy ideje, de még nem találtam ;)
Sörös Sanyi Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Nekem a Rekordé lesz okosítva hozzá. Hogy hogy, én nem tudom, egyelőre csak ötletek vannak.
J0hnny Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Na ilyenre én is vadászok egy ideje, de még nem találtam :rolleyes: Bocs Melinda de ez kihagyhatatlan: a fütyire? ;)
nagy istván Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Nekem a Rekordé lesz okosítva hozzá. Hogy hogy, én nem tudom, egyelőre csak ötletek vannak. anno egy mantás srácnak adtam reki kardánt. ő berakta valahogy,mondjuk nem vágom mi a külömbség.
berlina Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 gondolom a csonk átmérője, nálam pl a 20as 4gangos reki csonkja standard az 18as 4gangosé meg vastagabb - ugyanaz kardán, a többi Asconámból meg szintén standard... de most nem vágom fejből a méretet
Rekord Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 A fütyi átmérője 5-ös váltó esetén változatlan, viszont a kardán kialakítása merőben eltérő típusonként sajnos :rolleyes: Az 5-ös manta váltó kardánja kardán kereszttel kezdődik az 5-ös E rekiéje meg egy gumi tárcsával ami nekem nem fér be a kardán alagutamba. Szóval 5-ös manta kardán a barátom ;)
Rekord Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 anno egy mantás srácnak adtam reki kardánt. ő berakta valahogy,mondjuk nem vágom mi a külömbség. Erőssebb idegzetűek az első kardán kereszt kihagyásával, és némi kerités csővel megoldják a problémát. Megbírja ez vagy nem?! alapon :rolleyes:
nagy istván Elküldve Június27, 2008 Elküldve Június27, 2008 Erőssebb idegzetűek az első kardán kereszt kihagyásával, és némi kerités csővel megoldják a problémát. Megbírja ez vagy nem?! alapon :rolleyes: a senator kardán is keresztel kezdődik. az kellene megnézned.
Sörös Sanyi Elküldve Június27, 2008 Elküldve Június27, 2008 Vagy kell egy olyan kardán, ami a váltó felől jó, és egy, ami a diffi felől. Kettévágni mindkettőt. A két csőbe esztegán menetet metszeni, és a kettő közzé egy másik csövet bevágni, aminek a két végén kívül van a menet (egyik jobbos, másik balos). Ezeket összetekerni, a két végén megfúrni két ponton, egymással szemben, és hegesztővel feltölteni a lyukat, hogy oldhatatlan legyen a kötés. Így központos, nem üt, és a hossz jól belőhető (az ellentétes menettel, még hegesztés előtt). Én ilyenen gondolkodom (szigorúan elvi síkon). Aztán nem tudom, lesz-e belőle valami...
berlina Elküldve Június27, 2008 Elküldve Június27, 2008 és ez az egész mókolás mit fog szólni 7ezres fordulatnál..... ??? a centírozott kardán nem egyszerü hegesztöhancúr
Gelko Elküldve Június27, 2008 Elküldve Június27, 2008 Pláne, hogy Gelko már 1.4E Kadettal nyomul.... :lol: :rolleyes: ;) Azért a Píííístával még versenyezhettek, meglátjuk, mit tud még Hópihe. asconától kapott ki szegény ;)
manta Elküldve Június27, 2008 Szerző Elküldve Június27, 2008 asconától kapott ki szegény :rolleyes: nemsokára elhangzik a mondat: mantától kapott kiszegény ;)
Gelko Elküldve Június27, 2008 Elküldve Június27, 2008 nemsokára elhangzik a mondat: mantától kapott kiszegény ;) ettől félek én is :rolleyes: bár egy 2.4 hátsókerék+sperrnek illik elverni egy 2.0 elsőkereket ;)
J0hnny Elküldve Június27, 2008 Elküldve Június27, 2008 a centírozott kardán nem egyszerü hegesztöhancúr :rolleyes: ;) ;) Azon agyaltam milyen lehet egy hegesztőhancúr? :lol:
nagy istván Elküldve Június27, 2008 Elküldve Június27, 2008 és ez az egész mókolás mit fog szólni 7ezres fordulatnál..... ??? a centírozott kardán nem egyszerü hegesztöhancúr nekem most is heggesztett kardán van benne.ha lelkiismeretes a szaki akkor jó lessz. bár az enyémek méretre készültek nem menetes megoldással. ha kell még áll az ajánlatom a kardán készítésre,bár le kell menni érte a balatonhoz.
nagy istván Elküldve Június27, 2008 Elküldve Június27, 2008 Erőssebb idegzetűek az első kardán kereszt kihagyásával, és némi kerités csővel megoldják a problémát. Megbírja ez vagy nem?! alapon :rolleyes: a veteránopelen láttad a C reki hirdetést? padlóváltós,alkatrésznek. csak gondoltam szólok.
Rekord Elküldve Június27, 2008 Elküldve Június27, 2008 Szóval nekem nem a kardán gyártással van a gondom. A készített kardán islehet profi, kardánt centírozni nem csak a gyár tud. Ellenben az ötös váltóba csúszó vacak mindenképpen kell.
Rekord Elküldve Június27, 2008 Elküldve Június27, 2008 a veteránopelen láttad a C reki hirdetést? padlóváltós,alkatrésznek. csak gondoltam szólok. köszönöm nem láttam! sajnos a gyári 4-es paló váltó cuucai nem jönnek össze a getrag váltóval
nagy istván Elküldve Június28, 2008 Elküldve Június28, 2008 Szóval nekem nem a kardán gyártással van a gondom. A készített kardán islehet profi, kardánt centírozni nem csak a gyár tud. Ellenben az ötös váltóba csúszó vacak mindenképpen kell. az overdrive váltóhoz nem adtam? az ua. mint az ötösé.
Recommended Posts