Amusing Elküldve Október9, 2004 Megoszt Elküldve Október9, 2004 Sziasztok Szeretnék a kocsira matrica rendszámtáblát, hogy kell és kinél, és főleg mennyiért lehet olyat csináltatni? Gondolom nem úgy müxik, hogy kinyomtatom és felrakom Köszönöm a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október9, 2004 Megoszt Elküldve Október9, 2004 Szeretnék a kocsira matrica rendszámtáblát, hogy kell és kinél, és főleg mennyiért lehet olyat csináltatni? Gondolom nem úgy müxik, hogy kinyomtatom és felrakom ugytudom az EU-ban ilyen nincs...de ezt mondjuk csak félfüllen hallottam, meg fórumokon elszórt morzsákból csipegettem bár ha meg tudod indokolni, hogy a Te kocsidra csak igy lehet felrakni akkor gondolom legálban használhatod...de tuti kell átalakítási engedély...ebben az országban még a Wunderbaumra is engedélyt kell kérni 20 helyről sz@rrá alázva magad minden kis csöpögős pöcsű aktakukac előtt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október9, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2004 :) pedig utcai autón is láttam már olyat, bár azt már nem tom, hogy szabályos volt-e, de mindenesetre rajta volt és iszonyú szépen nézett ki. Akkor viszont másik kérdés: hol lehet szürke rendszámtábal keretet venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október9, 2004 Megoszt Elküldve Október9, 2004 kicsit már nem adnak ki, csak a normállal megegyező, nagyméretűt, ára kb 25e forint olyat elvileg meg tudsz csinálni (talán), hogy kérsz egyet, lesz engedélyed és csináltatsz plusz 3ezeré egy kicsit is, pótlás címen és azt rakod fel az engedélyen meg nem szerepel méret, csak dátum :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október9, 2004 Megoszt Elküldve Október9, 2004 :) pedig utcai autón is láttam már olyat, bár azt már nem tom, hogy szabályos volt-e, de mindenesetre rajta volt és iszonyú szépen nézett ki. Akkor viszont másik kérdés: hol lehet szürke rendszámtábal keretet venni? A rendszám, ha megnézed még unió előtti lehetett, egyébként én is úgy tudom, hogy már nem lehet május 1.-e óta ilyet feltenni. Arra a gyagyi alukeretre gondolsz? inkább lépj be a klubba és kapsz opelklubos keretet :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október9, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2004 ok :) mond mit kell tennem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október9, 2004 Megoszt Elküldve Október9, 2004 ok :) mond mit kell tennem Itt nézd meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október9, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2004 Itt nézd meg! itt nézem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október9, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2004 jó, buta vagyok, nem láttam, hogy az link :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október9, 2004 Megoszt Elküldve Október9, 2004 Már azt hittem én nem értek valamit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október9, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2004 hmmm... meggondolandó, bár nem vagyok az a járjunk el találkozókra típusu emberke, de alszok rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október9, 2004 Megoszt Elküldve Október9, 2004 ok, aludj és álmodj opeleket :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október9, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2004 ok, de vezetni jobb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 Hát én úgy tudom, hogy kicsit, már pótoltatni sem lehet, csak a normállal megegyező méretűt adnak ki... (NINCS GÉP HOZZÁ!!!) :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október12, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2004 hát akkor ez genyaság, ma is láttam egy fehér G astrát, és olyan rendszámtáblával, a szívem szakad meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Matrica rendszámot abban az esetben kaphatsz, ha bizonyíthatóan gátolja a hagyományos rendszám a kocsi hűtését. És kicsi már tényleg nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Én még tavaj beszéltem a kpm-el de már akkor rájöttem, hogy legális kisrendszámom nem lesz.Elmentem egy dekoroshoz és csináltattam vele. 8) Olyan jól sikerült,hogy több rendőrhaver is megkérdezte: hogy engedélyezték neked? De azért tarcsiban a csomtart-ban lapul az eredeti nagyrsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Csak arra vigyázz, hogy a nagyon jól kinéző kamu rendszám nincs engedélyeztetve a forgalmidban, mint "D" tipusú rendsz. A másik meg, hogy ez okirathamisítás.... 8) Úgyhogy csak óvatosan... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Én még tavaj beszéltem a kpm-el de már akkor rájöttem, hogy legális kisrendszámom nem lesz.Elmentem egy dekoroshoz és csináltattam vele. 8) Olyan jól sikerült,hogy több rendőrhaver is megkérdezte: hogy engedélyezték neked? De azért tarcsiban a csomtart-ban lapul az eredeti nagyrsz. megadod a dekorosod telefonszámát??? :roll: én is csináltatnék......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Párszor már megállítottak a zsaruk,igaz a papírok elkéréséig nem jutottak el :arrow: szolg.ig. uhuhu ha megadod a rendszámodat megcsináltatom :) és évzáró bulira felhozom.Azért jobb ez a megoldás mert a dekoros mohácsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Mennyiért csinálta?? :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 500 kemény magyar valuta.De már törzsvendég vagyok nála,mert műszakira és külföldi utakra azért visszarakom a "hólapátot" és utána mindig újat csináltatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Nekem nem szeretnél hozni egyet??? Elküldöm előre a lóvét... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Ne küldjél semmije lóvéét.Csak a r.számod küld el korimv6@freemail.hu-ra: és talira hozom. :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Küldtem... Köszi! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts