Kess Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 aztec oszt hunnan vegyek vulkanizálót? ezt a lámpicskut már én is néztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Mi gumistól szereztük de ő aszontta,h lehet kapni shimán kereskedelmi forgalomban ish :wink: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Skacok, szerintetek '92-es C14NZ-re rámegy a gyári GSI hátsó lökös??? Mennyivel nyúliklejjebb az??? Mert az első ráment, csak nemtudom, h a hátsónak nincs-e utban a sportkipufogó.... Vagy az aláfér simán??? köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 na ez az amit így senki nem fog neked megmondani :wink: attól függ nyilván,h a kipuffot milyen magasra tették fel :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 milyen magasra tették fel?? Mért, azt lehet állítani? bocs, ez láma volt nagyon tudom, de akkor hogyan tudom megoldani? Lejebb tudom állítani a kipufogót?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 elvileg a tartóbakok adnak neki egy magasságot de ettől fügettlenül sztem 10cm skálán shimán változ6 :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 tehát ha gond lenne, akkor is lejjebb tudom engedni?? :roll: jól veszem ki a szavaidból? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 tehát ha gond lenne, akkor is lejjebb tudom engedni?? :roll: jól veszem ki a szavaidból? :oops: Vagy hozzá igazíjátok a lököst.Sztem.Ha naon nem akar engedni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 azé ez már durva lenne Wolfi :( Ha nagyon fenn van a kipuff, akkor egyszerűbb ha a bakoknál hekkelsz max fogsz egy flexet és lekapod az utolsó tartórészeket és meghosszabítod :wink: mint pl itt! ezt 7végén sikerült.... a dobokat leszedtük 60as renccer a turómoci mellé nagyon 6ásos lett, arról nem is szólva,hogy a szó legszorosabb értelme szerint v8 hangja lett a vasnak :wink: recept 2 dob ki, 60as csővel toldás, bakoknál új tartórészek felheggesztése. akit érdekel a GeriSound kipuff renccer az jelezze :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Te, és dob, meg minden ######omság nélkül átmegy így a gép a műszakin, meg a zöldkártyán?? vagy akkor mindig vissza kell eszkábálni az eredeti állapotot??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Átmegy :wink: A lényeg, hogy a díszvég fenn legyen :( Csak oda kell vinni ahol át is megy vagy levelezőn kell vizsgáztatni :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 levelezőn?? az meg mi a fene? csak azért kérdeztem, mert ilyenkor azért gondolom lényegesen több dzsuvát bocsát ki a megengedett határértékeknél, nemde? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 á neeeem :( csak élessaroknál ne nagyon keresd a co mérő kollegákat :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Sziasztok Lenne egy kérdésem. Találtam a neten egy ekotec cb26-p nevezetű "bigyót". Állítólag növeli a teljesítményt egy pöppet, meg csökkenti a fogyasztást :shock: :?: Áll. turbulenciát idéz elő a beszívó részen, és ezzel jobb a levegő-benzin arány. Próbálta már valaki? Merz az ára kb 40000-be fáj, és kidobni ennyit azért sajnálok. Kevesebbet is :smt010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Még nem próbáltam, így nem is akarok véleményt mondani itt most, de ha Te ki akarod próbálni, akkor az akciósbolt áraiból még tudok -10%-ot adni, amennyiben Nálam rendeled. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Ez mi a fütyi lehet ? :( http://plaza.umin.ac.jp/~satoshi/mod212en.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Ez mi a fütyi lehet ? :ohttp://plaza.umin.ac.jp/~satoshi/mod212en.html Olyan, mintha ilyen lenne : :arrow: http://members.chello.hu/szajvolt.gabor/ma...20N2O/manta.htm :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 nájtró utánzat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Valaki szokott Fóton sűrűn járni?Ha igen,örülnék ha tudna abban segíteni,hogy felvehessem a kontaktot Kesss galériájában látható (HTA-969)opel astra caraván gazdijával!Segítsen már aki tud!Köszi! :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Akarom mondani Kess! :oops: Bocsi! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 az a cari nagyon szép és az a viccess, hogy mos' láttam először! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 az a cari nagyon szép és az a viccess, hogy mos' láttam először! Az enyém is szép lesz eccer! :( Nekem a G astrásított eleje tetszik.Meg a kilincsek,hogy el vannak tüntetve.Hova rakta belül az ajtónyitó gombokat?Vagy belülről csak kilincses téma lehet?Na mindegy!Lenne pár kérdésem!Én kicsit agresszívabbat xetnék. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Lehet, hogy nem ide kellene, de csak tuninig ez is, igaz nem Astra F! :( http://kep.tar.hu/pjoc/50038311/11611950#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Lehet, hogy nem ide kellene, de csak tuninig ez is, igaz nem Astra F! :lol: http://kep.tar.hu/pjoc/50038311/11611950#2 Szép.. :roll: :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts