nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 tudom, hogy nem ez a fórum, de megkérdezhetem???? Megkérdezem. :wink: fura hangot hallok a féknél, olyan mintha egy üvegbe fújnál levegőt, amikor megnyomom a pedált.mi a fene ez? nem mindig hallom, csak egyik este, parkolás közben hallottam. megijedtem :smt010
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Jók vagyunk Honey-Boney! Azt hiszem, rászánok egy félórát egy holt nyelven írt szöveg fonetikus belinkelésére,...oszt találgathat Telo. rendben :wink: addig áfázok :(
telo Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Jók vagyunk Honey-Boney! Azt hiszem, rászánok egy félórát egy holt nyelven írt szöveg fonetikus belinkelésére,...oszt találgathat Telo. Na azér annyira nem vagyok ám művelt csávó.... :roll: Azért is tetszett még a fenti svéd szöveg, mert viccesen törve mondták be: ahogy fonetikusan is írtam, talán lehet érezni: Akala = a... kálá
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Holnaptól meg már úgy sem érdekel, mert már meglesz az új helyed... :( azért olyan könnyen nem adom magam :lol: :oops: csak kíváncsi vagyok.elég nehéz megint új csapat, új hely, mert szeretem ezt a jelenlegi melót, csak.....
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Elküldve Április20, 2005 tudom, hogy nem ez a fórum, de megkérdezhetem???? Megkérdezem. :wink: fura hangot hallok a féknél, olyan mintha egy üvegbe fújnál levegőt, amikor megnyomom a pedált.mi a fene ez? nem mindig hallom, csak egyik este, parkolás közben hallottam. megijedtem :smt010 egy üvegfújó mellé parkolsz..... :( 8) :( a fékbetétedet meg kellene ellenörizne, mert lehet hogy kopott, lehet hogy megégett, lehet hogy rossz minőségü betét van benne, és azért fujja az üveget 8) :wink:
telo Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 tudom, hogy nem ez a fórum, de megkérdezhetem???? Megkérdezem. :wink: fura hangot hallok a féknél, olyan mintha egy üvegbe fújnál levegőt, amikor megnyomom a pedált.mi a fene ez? nem mindig hallom, csak egyik este, parkolás közben hallottam. megijedtem :smt010 Fura, fogalmam sincs, mi lehet... üvegbefújásra emlékeztető hang fékezéskor (vagy akár csak pedál benyomáskor)??? Fékszervó? Többször nem jött elő?
telo Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 azért olyan könnyen nem adom magam :( :oops: csak kíváncsi vagyok.elég nehéz megint új csapat, új hely, mert szeretem ezt a jelenlegi melót, csak..... Csak azok a csúnya cukros bácsik ne lennének, mi?
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 egy üvegfújó mellé parkolsz..... :( 8) :( a fékbetétedet meg kellene ellenörizne, mert lehet hogy kopott, lehet hogy megégett, lehet hogy rossz minőségü betét van benne, és azért fujja az üveget 8) :wink: atyám! :shock: nőnek kocsi :x :oops: jobb lett volna ha maradok a motoroknál, azzal kevesebb a bajt. na hívom a szerelőt :lol:
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Csak azok a csúnya cukros bácsik ne lennének, mi? Hát az igazság az, hogy most valamilyen cukros bácsi elédesgethetne innen, nem bánnám ha egy tuti ajánlatot kapnék :wink:
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Hát az az igazság, hogy mostanbában nem hallottam, mert szakadt az eső, meg ..... :oops: túl hangosan hallgattam a zenét, feszültség levezetésképp. :wink:
telo Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 atyám! :shock: nőnek kocsi :x :oops: jobb lett volna ha maradok a motoroknál, azzal kevesebb a bajt. na hívom a szerelőt :( Nehogy eladd! Próbálunk segíteni így távlatilag, csak írd le picit pontosabban a jelenséget! Ha majd lesz időd figyeld meg pl, hogy valóban fékezéskor vagy pl csak pedál benyomáskor is van e a hang álló helyzetben... ilyesmik
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Nehogy eladd! Próbálunk segíteni így távlatilag, csak írd le picit pontosabban a jelenséget! Ha majd lesz időd figyeld meg pl, hogy valóban fékezéskor vagy pl csak pedál benyomáskor is van e a hang álló helyzetben... ilyesmik Azért ilyen elvetemült nem vagyok. :wink: nagyon hozzámnőtt e rövid idő alatt. :smt049 csak azt bánom, hogy nem bánok vele jól. szerintem.néha elképesztő manővereket hajtok végre
telo Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Hát az az igazság, hogy mostanbában nem hallottam, mert szakadt az eső, meg ..... :oops: túl hangosan hallgattam a zenét, feszültség levezetésképp. :wink: Nem üvegbefúvós afrikai zene volt véletlenül? :roll: Na jó, nem viccelődök... bocsika :roll:
telo Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 ...néha elképesztő manővereket hajtok végre pl? :?:
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Nem üvegbefúvós afrikai zene volt véletlenül? :roll: Na jó, nem viccelődök... bocsika :roll: most hogy mondod, elképzelhető :thumbright: :(
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 pl? :?: semmi különös, csak a reggeli mocsok időben néha be-be kellett vágnom sávváltáskor, mert a reggeli csúcsban nem tudtam besorolni a nekem jó sávba, de tipikus női sofőr vagyok(bocs, ha valakit megbántottam, de ez a köz véleménye, amin próbálok csiszolni a női sofőrök érdekében)azaz biztonságosan közlekedek. :( :(
telo Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 semmi különös, csak a reggeli mocsok időben néha be-be kellett vágnom sávváltáskor, mert a reggeli csúcsban nem tudtam besorolni a nekem jó sávba, de tipikus női sofőr vagyok(bocs, ha valakit megbántottam, de ez a köz véleménye, amin próbálok csiszolni a női sofőrök érdekében)azaz biztonságosan közlekedek. :( :( Ott is vannak reggeli "csúcsok"? :roll: :wink:
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Ott is vannak reggeli csúcsok? :roll: :wink: Piszok!!!!nem itt lőcsösszekérrel járnak az utakon, meg lóháton :evil:
telo Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Piszok!!!!nem itt lőcsösszekérrel járnak az utakon, meg lóháton :evil: Kérlek ne haragudj... A fantáziám meg néha picit mocskos... :roll:
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Kérlek ne haragudj... A fantáziám meg néha picit mocskos... :roll: hallgatlak.kár hogy csak a fantáziád :( (bocs)
telo Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 hallgatlak.kár hogy csak a fantáziád :( (bocs) Jaj, hát nem érted?? "Csúcs"... csúcsra jutás...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Jaj, hát nem érted?? "Csúcs"... csúcsra jutás... Kár hogy csak a fantáziád :( :lol:
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 na váltsunk támát mert kapunk a fejünkre, hogy napközben, hogy itt, hogy így és hogy mi :( :(
telo Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Kár hogy csak a fantáziád :( :lol: Ó bébi! :roll: Mondjak mocskosat? Egy ilyen ártatlan kis nyuszikának? :angel7: Neeeeem... :roll:
telo Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 na váltsunk támát mert kapunk a fejünkre, hogy napközben, hogy itt, hogy így és hogy mi :( :( oksi, már kezdek én is belepirulni :oops: :oops:
Recommended Posts