Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Az is, ártatlan és aranyos! Pedig én azt hittem, te vagy... :wink:

ja! nyuszibőrbe bújt farkas :evil:

úgy látom hiába hagytuk magukra a többieket nem"bontakoztak ki" nem így látod :lol:

Elküldve
ja! nyuszibőrbe bújt farkas :evil:

úgy látom hiába hagytuk magukra a többieket nem"bontakoztak ki" nem így látod :(

Hát nem sokan írtak... :roll:

Farkas? A nagymama ruhájában? :wink: Szép! Vagy az egy másik történet?... :oops: :wink:

Elküldve
Szerintem is,de ragaszkodnak hozzá(m),Beülnek az irodába beszélgetni,aztán meg jönnek mindenféle nyavajával,hogy pakoljuk már le,aztán meg pakoljuk már fel..Ahelyett,hogy dolgoznának... :wink: :(

Te hol dolgozol? Milyen irodában?

Elküldve
Brrrr. elveszítettem a fonalat. :shock: :(

Nem gond, én is.... :wink: Hagyjuk...

Szóval a nyuszink valójában egy farkas? Most megijedtem... :shock:

Elküldve
Nyuszi, észrevetted már hogy "Fórumlakó" lett ma belőled?

Jujjj, nem vettem észre. hűha ezt meg kell ünnepelni, kár hogy nem vagytok a közelemben, csaphatnánk eg ynagy bulit ma este :(

Elküldve
Jujjj, nem vettem észre. hűha ezt meg kell ünnepelni, kár hogy nem vagytok a közelemben, csaphatnánk eg ynagy bulit ma este :(

"Csináljunk egy hatalmas bulit ma éjjel..." :wink:

Elküldve
kérlek mostmár fáradjatok át az opel & szex topikba!

igy nem lehet dolgozni..... :oops:

:( :( :lol:

Mér te dolgozol is? :roll:

Elküldve
kérlek mostmár fáradjatok át az opel & szex topikba!

igy nem lehet dolgozni..... :oops:

:( :( :lol:

hát úgy nem is lehet, hogy munka közben leskelődünk, hallgatózunk :D :D (bocsi) :D

Elküldve

hát úgy nem is lehet, hogy munka közben leskelődünk, hallgatózunk :D :D (bocsi) :D

:oops:

hát amennyit én ma dolgoztam, simán belefér, hogy egész nap ittlógok.... :oops:

Elküldve

:oops:

hát amennyit én ma dolgoztam, simán belefér, hogy egész nap ittlógok.... :oops:

el sem hisezd de én lassan már csak ezért járok be dolgozni, mert már itt lenni semmi kedvem.a fórum tartja bennem a lelket. dehát neked már csak 3?? nap :D

Elküldve

el sem hisezd de én lassan már csak ezért járok be dolgozni, mert már itt lenni semmi kedvem.a fórum tartja bennem a lelket. dehát neked már csak 3?? nap :D

már csk kettő meg egy picike :wink:

várom már hogy ujra megcsapjon az olajszag. nem hittem volna hogy ennyire tud hiányozni egy munkahely.

vagyis nem is a munkahely, hanem inkább a munkakör...

Elküldve
honnan.hova, mármint munkakörben, nem cégszerűen szabad tudnom?

cégszerüen is lehetám:

most a Budapest Bank Autóparkkezelő jénél dolgozom.

Hétfőtől az Opel Danubiába .

A Bank elött is a Danubiába dolgoztam.. visszatérés rulez :wink:

Elküldve

cégszerüen is lehetám:

most a Budapest Bank Autóparkkezelő jénél dolgozom.

Hétfőtől az Opel Danubiába .

A Bank elött is a Danubiába dolgoztam.. visszatérés rulez :wink:

mostmár teljes a kép. mert nem mindent olvastam vissza, s csak félinfóim voltak. de milyen munkakörben? irigyellek hogy olyan munkád van amit szeretsz. nekem nem sok minden közűül lehet válogatnom. :(

Elküldve

mostmár teljes a kép. mert nem mindent olvastam vissza, s csak félinfóim voltak. de milyen munkakörben? irigyellek hogy olyan munkád van amit szeretsz. nekem nem sok minden közűül lehet válogatnom. :(

most épp szerviz koordinátor vagyok, 2400 autónk van annak a szervizeit koordináltam. csak a papirmunkából lett elegem.

a Danubiába szerviz munkafelvevő és garanciális üghyintéző voltam/leszek + rámragadt egy kis Daewoo / Chevrolet gépkocsi tipusismeret is...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.