Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Klubtag vagyok... :D :) :) micsoda új kép. :D Jóvan máá,Te még ide találsz :P
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 micsoda új kép. :D Jóvan máá,Te még ide találsz :) Nem tom én írhatok e ide... de megpróbálom... :) Jaja... újra dúl a lamúúúúúúúr... :D
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Nem tom én írhatok e ide... de megpróbálom... :) Jaja... újra dúl a lamúúúúúúúr... :D Tök rég jártál itt csak azé :D volt/van neked nagy hó... ugye megadtad neki azt ami jár?? :) arra kifelé....
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Tök rég jártál itt csak azé :D volt/van neked nagy hó... ugye megadtad neki azt ami jár?? :) arra kifelé.... Nem bántottam idén télen... majd most tavasztól lesz szezonja...nem tettem rá téli gumit sem idén, nem igazán használtam...
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Nem bántottam idén télen... majd most tavasztól lesz szezonja...nem tettem rá téli gumit sem idén, nem igazán használtam... az nem bántás :) ,szinte kéri suzkával jársz?? :D
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Nem bántottam idén télen... majd most tavasztól lesz szezonja...nem tettem rá téli gumit sem idén, nem igazán használtam... téli gumi vajon miiiiiiiii ? :D :) :) :D amúgy nyilvános részbe minek írok olyasmiket, amit nem láthat bárki ? :P
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 téli gumi vajon miiiiiiiii ? :D :) :) :D amúgy nyilvános részbe minek írok olyasmiket, amit nem láthat bárki ? :P Nem értesz Te ehhez :D Láttam a feldíszített szekered...nagyon csini ,igaz csak képen az Anti bánya előtt :D
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 téli gumi vajon miiiiiiiii ? :) :D :P :D amúgy nyilvános részbe minek írok olyasmiket, amit nem láthat bárki ? :D Téli gumi a csajoknak való, meg akik nem szeretnek keresztbe menni 1500-as fordulattól... :D :)
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Téli gumi a csajoknak való, meg akik nem szeretnek keresztbe menni 1500-as fordulattól... :D :) Meg van alattad 300+ LE :) ,mert nekem a 90 póni csak nevet 1500nál :D
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 http://auto-motor.vatera.hu/auto_hifi/komp...1435858084.html :D
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Téli gumi a csajoknak való, meg akik nem szeretnek keresztbe menni 1500-as fordulattól... :D :) na maradjunk annyiban, hogy a sub áll én meg járok kombival....nyárival :) :D :P
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Nem értesz Te ehhez :) Láttam a feldíszített szekered...nagyon csini ,igaz csak képen az Anti bánya előtt :) :D már nincs rajta, levettük tegnap lurdynál :D
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Nem értesz Te ehhez :D Láttam a feldíszített szekered...nagyon csini ,igaz csak képen az Anti bánya előtt :) Anti bánya...jah...csak az a baj, hogy én itt csak egy bányász vagyok... :) :D
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Meg van alattad 300+ LE :) ,mert nekem a 90 póni csak nevet 1500nál :D Múlt héten kapott egy kis softwarefrissítést... mókás, hogy ebben a takonyban még 3-ban is nyomatékból lefüstöli a csodás állapotú nyáriakat... :D :)
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 na maradjunk annyiban, hogy a sub áll én meg járok kombival....nyárival :D :) :) Már nem áll... nincs só, kijöhetett... :D
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Te Piiista...neked van G Astrád??? És nekem??? Akkor húzzuk meg inkább magunkat...mert ki leszünk moderálva... :D :)
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Múlt héten kapott egy kis softwarefrissítést... mókás, hogy ebben a takonyban még 3-ban is nyomatékból lefüstöli a csodás állapotú nyáriakat... :D :) méé ,most megy a turbó alapjáraton is :)
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Te Piiista...neked van G Astrád??? És nekem??? Akkor húzzuk meg inkább magunkat...mert ki leszünk moderálva... :) :) legalább van itt is élet :D Pista csak egy betűre van tőle :D
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 legalább van itt is élet :) Pista csak egy betűre van tőle :D Persze... a Sugár is csak egy ugrás... :) :D
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 méé ,most megy a turbó alapjáraton is :) Nem megy az sehova... mindig a motortérben van... :D :)
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Nem megy az sehova... mindig a motortérben van... :D :) Hüle :) De komolyan :D
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Hüle :D De komolyan :) Oké... akkor most smile nélkül... Nem megy az sehova... mindig a motortérben van...
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Oké... akkor most smile nélkül... Nem megy az sehova... mindig a motortérben van... Jól van nem bírok veled :D Szóval akkor nem árulod el,hogy mikortól van töltés
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Jól van nem bírok veled :D Szóval akkor nem árulod el,hogy mikortól van töltés Nálunk Szigethalom és Tököl után a hévsínek mentén... :) :) Na jó ezt már én sem bírom... :D 3000 környékén már tölt igen csak szépen...
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Na ha már így G astrázunk itten... :D :) Itt egy mérési diagram: Piros pöttyös a LE, sima piros a NM...
Recommended Posts