corsarulez Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Corsarulez! Ha jössz akkor a szelid dvd mellé kapsz egy LI-2 sétarepülés dvd-t is :lol: Sőt ha minden igaz lesz egy veterán Skoda MB 1000 Delux igazi cseh soförrel együtt aki a keresztapám! Skoda fun-oknak kötelező eljönni!!! Tolmácsot hozok, tehát lehet kérdezgetni is. Hűűűű, köszi! :) :( Szeressük az 1000 MB-t! :wink: Pont jó, hogy video dvd, mert hogy dvd meghajtóm nincs csak cd rom meg dvd lejátszó. Ott leszünk. 8)
corsarulez Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Bizony! Gyün Edo-ram meg tápocska meg belinea monyitor meg fekete-fehér monyitor meg..... hmmmmm, mit is kértél még? Ja, van két eladó/ingyen elvihető billentyűzet is! 8) Hozok egy doboznyi nyalánkságot! :wink:
Hagalex Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Huuu..akko jóóóóóó!!! Gyere!!!! :lol: :) Én meg viszek neked dvd lemezet... írjak rá, vagy jó lesz üresen??? 8) :(
corsarulez Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Írjál.... de ne golyóstollal vagy rotringgal, please! :wink:
Hagalex Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 alkohlos fíícce.. azal szokok.. :lol: apropó, majd megdumáljuk benn a jövőbeni meetek idejét is, mer' Turner megenn átment Szpártákuszba, hogy nem szombaton van a tanálkozás! :roll: ...asszem eccer már vót róla szó, hogy nem pénteken, hanem szombaton lenne, mer akkor jobban ráér mindenki... :roll: :roll: ...csak már nem emléxem mibe egyeztünk meg, vagy megegyeztünké valamibe...nnna!
corsarulez Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Szerintem is! Legyen szombaton és ne a centrum parkiban, ott alig lehet elférni, hanem a dómuszban, ott sokkal szellősebb! 8) Szerintetek??
Hagalex Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Nekem (meg Turnernek is) a szombat jobb! Arra szavazok, de tőlem jó a Centrum is, tudom oda jobban szeret a többség menni, mert ott nagyobb a forgalom, jobban lehet jelenlétünkel lázítani a konkurens márkákat! 8) :lol: :)
warwolf Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Egyébként szervezhetnénk egy közös pizzázást is, sztem! :roll: Én nem ragaszkodom a CP-hez, mert nekem annyira nem jön be a körútónszáguldozásrulez! :lol:
corsarulez Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Akkor legyen egyszer itt-egyszer ott. :lol:
warwolf Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Akkor legyen egyszer itt-egyszer ott. :) Na majd jönnek a törpiek, aztán megvitatják! :lol:
rtomi Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Ha küldesz pü-t akkor akár postán is eltudom küldeni neked, vagy felteszem egy weboldalra igaz csak video cd formátumban tudom, mivel nincs 1 GB-os tárhelyem. A video cd formátum is jóó nekem :wink: Akkor ha tudod töltsd fel légyszives és küldd el a linket :sad5: és szólok,ha letöltöttem :roll: Köszönöm szépen :lol:
rtomi Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Tőlem lehet szombat,de hánykor? Hánysz oszt mész :wink:
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Hánysz oszt mész :wink: Az ilyen mondataidat még a fórumon olvasni 1 élmény, node élőben naaaaaaaa hallani azt nem pótolhatja semmi :lol: :) :( :D :D
rtomi Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Az ilyen mondataidat még a fórumon olvasni 1 élmény, node élőben naaaaaaaa hallani azt nem pótolhatja semmi :lol: :) :( :D :D Köszi :D De attól a fogadás az fogadás :wink:
corsarulez Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Most akkor legyen pénteken, mert már mindenki úgy készül. 8)
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Most akkor legyen pénteken, mert már mindenki úgy készül. 8) Ne variálj már! :lol:
corsarulez Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Oké, akkor döntsön a nép! Én alávetem magam a többség akaratának.... :wink:
Gabo Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Tegnap voltam Kecsón, de egy opelklubossal nem taliztam :lol: Szörnyű ez a magány :( :)
Speed Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Oké, akkor döntsön a nép! Én alávetem magam a többség akaratának.... :wink: Én péntek és CP -re szavazok!
Gabo Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Gyere el pénteken a talira! :) Hm.. mivel? :lol:
warwolf Elküldve Augusztus10, 2005 Elküldve Augusztus10, 2005 Én péntek és CP -re szavazok! Én meg arra, hogy találjuk már végre ki, hogy hol legyen, és hogy mindenki ott legyen, meg ilyenek!Meg ennienni! :lol: :) :( :D
Hagalex Elküldve Augusztus10, 2005 Elküldve Augusztus10, 2005 Hánysz oszt mész :wink: :smt048 :shaking: Hát ez Hüleee!! :lol: :) :(
Recommended Posts