Jump to content

Hagalex

Forummember
 • Content Count

  3,433
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hagalex last won the day on August 10 2013

Hagalex had the most liked content!

Community Reputation

1 Semleges

About Hagalex

 • Rank
  1.6 Twinport G Astra
 • Birthday 04/22/1970

Elérhetőség

 • MSN
  hagalex@freemail.hu
 • Weboldal URL
  http://www.opel-magazin.hu/index.php?option=content&task=view&id=513&Itemid=51

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Mekegrád
 • Érdeklődés
  Hagáné, Opel, meg most újabban megint a gitár!

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra G 1,6 Twinport
 • City
  Kecskemét

Recent Profile Visitors

4,220 profile views
 1. Az én vótam, csak inkognitóban! :D :rolleyes:
 2. Mindben van. Alapfelszereltség része lett. Viszont kikapcsolható, így akár még az is előfordulhatott, hogy nem volt bekapcsolva. Mittudomén?! :D :rolleyes:
 3. Na de ez a cikk! :rolleyes: Kapott is az arcára tőlem Rácz Egyetnemértek Opeltutáló Tamás! :lol:
 4. Winkler Robiék szerint megfogja! Sőt, a Szörényi Andris szerint is, aki a Vezess.hu firkásza. :rolleyes:
 5. Oksa. Megírom nekik, aztán majd döntenek, hogy mit akarnak. Részünkről lenne esetleg érdeklődés ha legalább 90-100 ember összejönne a Totalcar szervezésében? Mint írtam feljebb április hónap második feléről lenne szó, amikor már elviselhető az időjárás a szabadban. Elég sok fénykép készült,szerintem a pályanapos topicban találsz vagy itt nézz szét. Köfi! :lol:
 6. Ha jól értem a szavaidat akkor kérni kell a büfét, és nem kötelező fogyasztani. Még ez a legolcsóbb megoldás. Ezt amúgy elég bugyuta megoldásnak tartom, tisztességesebb lenne ha inkább valamivel nagyobb árat mondana és nem büfézne, hiszen ilyen áron hiába jön ki árulni, nem nagyon vásárolnak tőle. Vagy igen? És mi van, ha megkérjük büfével, de nem fogyasztunk? (Persze nyilván lesz valamekkora forgalom). Képeitek vannak a létesítményről, vagy ki kell mennem fotózni? :lol:
 7. Szia Pisti! Nem igazán értem a büfé opciót! Ha nem kérik akkor pluszba kell csengetni? Jól értem, hogy akkor fél millió? Ez a büfé opció miről szól? Mitől olyan sokkal drágább? Ez olyan önköltséges lenne ha jól vettem ki a szavait a szervezőnek. 100 ember körül terveznek, akkor az fejenként 2,5 ezer forint... Szerintem egyenlőre megírom nekik a körülményeket, és ha Kecskemét mellett döntenek akkor majd felveszik a kapcsolatot a pályaigazgatóval. Olcsó helyet szeretnének, ahol elfér 80-120 ember autóval, és lehet egy-két ügyességi versenyszámot is rendezni esetleg... Csak annyit ígértem, hogy megkérdezlek benneteket, mert Ti biztosan képben vagytok.
 8. Fölvetettem én is mint lehetőséget, de ez elől elzárkóztak. Nem a MOTE miatt, hanem mert a "szakma szabályai" nem nagyon engedik meg. Amúgy benne lettek volna szívesen, de elvből nem mennek bele semmelyik klubbal vagy márkaképviselettel közös, hivatalos rendezésbe. Ez talán érthető is a részükről. Ettől még persze lehet egymás rendezvényeit látogatni., és mint mondottam egy tudósítás erejéig hivatalosan is szívesen jönnek, hogy utána beszámoljanak a MOTE rendezvényéről a TC-on.
 9. 350 ezer? Az qrva sok... és mi volt benne ebben az árban? :lol:
 10. Sziasztok Skacok! A gokartpálya bérlési lehetőségével kapcsolatosan szeretnék infót kérni. A Totalcar Belsőség szeretne találkozót szervezni. Helyszínt keresnek, és felmerült a gokartpálya mint lehetőség . Mivel mi már rendeztünk ott találkozót megkértek érdeklődjek utána, mennyibe fájna, és mi módon lehetne kibérelni 1 napra. Lehet, hogy a kempingbe is igényelnek majd szállást. A rendezvény szervezésében nem veszek részt, csak információkat adok nekik. Ha Kecskemét mellett döntenek és megrendezésre kerül a találkozó, minden Opel tulajt is szívesen látnak. (Persze akkor is el lehet menni ha nem Kecskeméten rendezik!) :P Ha minden igaz április közepén - végén tervezik összehozni. "Cserébe" azt ajánlották, hogy ha lesz MOTE rendezvény tavasszal, vagy akár nyáron Blitz, és kapnak tőlünk meghívást, akkor valaki a stábból tudósítana, és írnának cikket a rendezvényről és a MOTE-ról. Másfelől azt is felajánlotta Vályi Pista barátom, hogy a MOTE rendezvényeit "kiteszik" a Totalcar oldalra mint programajánlást, ha megfelelő időben megadjuk nekik az időpontokat. Ja igen! Nekem vannak ugyan a régi Veterán Opel Clubos hétvégéről képeim, de azok a kocsikra vannak kihegyezve, nem a helyszín fotózására. Szóval ha vannak olyan fotóitok amin jól látszik a pálya és a körülötte lévő területek azt is örömmel venném, mert akkor azt is elküldeném nekik! Azért ide írom, mert ha jól olvastam valahol akkor Ti szerveztetek pályabérlést.... vagy nem? :lol: Üdv! :lol:
 11. Igen, de ne legyünk az Astrával igazságtalanok, abban csak 5 gangos a váltó, és a 110ccm hátrány is valami. :lol:
 12. Áááá..nem! A reptéren csak okos emberek vannak! Hiszen tudod. :huh: Amúgy a nyomozásom szerint: A benzinesen F17+CR váltó van. Kiosztásai: I.3,727 II.2,136 III.1,414 IV.1,121 V.0,890 Dízelen F17+WR a váltó. I.3,727 II.1,957 III.1,303 IV.0,946 V.0,761 Nekem ebből nem következik azonos végáttétel mellett, hogy a dízel ne lenne keréken is nyomatékosabb. Odakopiztam neki.... szerintem is bekaphassa. :lol:
 13. Már megmondtam! :D Ugyanilyen okoskodást vágott le a fogyasztással is, mert szerinte a dízel valójában nem is eszik kevesebbet. Arra hivatkozott, hogy a fajlagos fogyasztása csak 7% jobb a dízelnek, viszont a kutakon literbe mérnek. Mivel a dízel sűrűbb, így minden liter gázolajban annyi az energia mint 1,2 benzinben. Valójában majdnem igaza van, de mégsem. Éppen csak azt felejtette el, hogy a fajlagos fogyasztást az öregek anno nem literre vizsgálták, hanem az üzemanyagok kilójára. De furcsa!! :lol: :huh: Aztán még az is kiderült, hogy nem 7%, hanem lényegesen több, átlag 15-30%.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.