mélykék76 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Helyi Terminátor volt? B) Nem valami alcsony körszakállas muksó, aki diszkópatkányok stílusban nyomta, fél percenként elkiáltotta magát : buliiiiiiiiiiii vaaaaaaaaaaaan ;) ;) Asszem még autóversenyzőnek is mondta magát B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2008 fél percenként elkiáltotta magát : buliiiiiiiiiiii vaaaaaaaaaaaan :P ;) B) B) :D biztos csak a gyengébbek kedvéért nyomta a hivatalos közleményt ;) ;) :lol: De makett mantát nem is dobták el soha az oviben! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 B) B) :D biztos csak a gyengébbek kedvéért nyomta a hivatalos közleményt ;) ;) :lol: De makett mantát nem is dobták el soha az oviben! :P Ááááááá csak 4 sörnél többet ivott :P ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Vicczülünk, vicczülünk? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2008 MrManta! Szóljál már bele valamibe! B) A kedvedért nem lesz ma kelkáposzta főzelék, inkább csinálok valami más finomat neked B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 A kedvedért nem lesz ma kelkáposzta főzelék, inkább csinálok valami más finomat neked B) Mi lesz? B) Marad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Little manta már makett manta korában is elég veszélyes gyerek volt... ;) nem tudom, szabad e mantát adni egy olyan gyerek segge alá, aki már alig három évesen rettegésben tartotta a környéket B) http://img2.tar.hu/manta/size2/34684437.jpg ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ANYA HOGY TEHETTED?? MOST LE FOGNAK CSUKNIII! :lol: ez a kép...amilyen régi annyira "áhh". :P (most megbosszulta hogy beregiztem.. B) :P) pár napig nem jövök fel újonc fórumozó létemre és tessék...máris...máris ez van...hát milyen dolog ez anya?? :D :P Gabi...köszi...csakhát vannak akik félreértik...de hányszor írjam még??? FUTÓ GABI NEM PEDOFIL! ;) (na na naa?? hogy megvédelek már? ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Most is az. Csak nagyobb vadakra nyomul már. Mostanában éppen ránk, a szüleire... :D én? ;) nem igaz ;) B) gonyosz...ma is megverlek ezért titeket B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 ....FUTÓ GABI NEM PEDOFIL! B).... Szerintem meg FÉL Lacitól B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Nem, azok alvadt vérfoltok. A háttérben lévő kiskrampó nagyon csúnyán el lett intézve by Petra :D ha jól megnézed, épp akkor szedegetik össze a darabjait... ;) Beszólt a gyereknek, erre makett manta szétkapta, mint foxi a lábtörlőt ;) Miért? Te bírnád ha piszkálnák a frufrudat?? Persze hogy meg kellett ütnöm..nagyra sikerült...és? Nem egyszer előfordult már... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Szerintem meg FÉL Lacitól B) :D Óóó..én nem a Lacitól félnék... ;) van nekem anyám is... ;) (bocs anyu...nagyon szeretlek... B) :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Óóó..én nem a Lacitól félnék... :D van nekem anyám is... ;) (bocs anyu...nagyon szeretlek... B) ;) ) anyádtól nem kell félni míg nincs a kezében mikrofon B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2008 hehehe B) pedig egyszer már nagyon megtapsoltak egy kocsmában, amikor az 'Ó Mister Alkohol'-t énekeltem. Bár ennek több oka is lehetett: ;) 1. a témaválasztás jó volt 2. nem akarták, hogy tovább énekeljek 3. részeg volt mindenki, és szépnek tűnt a nótaszó 4. tényleg jó voltam ;) Néha úgy érzem, hogy úgy vagyok cinkelve a karaokéval általatok, mint az opel16v a pedofiliával... B) Egyébként az jutott eszembe, hogy lehet, hogy csak azok pedofilok, akik gyerek méretű fütyivel rendelkeznek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Néha úgy érzem, hogy úgy vagyok cinkelve a karaokéval általatok, mint az opel16v a pedofiliával... B) vannak dolgok mik rajtamaradnak az embereken... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2008 aki pedig kedveskedni akar nekem, az megajándékozhat egy csokor nagy hatótávolságú vezetéknélküli mikrofonnal. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2008 vannak dolgok mik rajtamaradnak az embereken... B) mint például egy suzuki B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 mint például egy suzuki ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 aki pedig kedveskedni akar nekem, az megajándékozhat egy csokor nagy hatótávolságú vezetéknélküli mikrofonnal. B) akkor már megvan a karácsonyi ajándékod...légmikrofon B) persze vezeték nélküli :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 aki pedig kedveskedni akar nekem, az megajándékozhat egy csokor nagy hatótávolságú vezetéknélküli mikrofonnal. B) Na majd szólok már férjuradnak,hogy adjon zacskós májkrofont!Abba ordíthatsz! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 http://img2.tar.hu/manta/size2/34684437.jpg Kiskorú l. Manta! B) A kékszemű gyilkos! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2008 ;) Nehéz gyerek kora volt/van/lesz B) Az Anyja Jedi lovagnak képzeli magát, az apja meg Mac Laudnak.... B) Családi veszekedések pedig a következőképpen zajlanak: - Kussoljál! Én vagyok az apád!!!! - Te kussoljál, mert levágom a fejed! CSAK EGY MARADHAAAAAAAAT! mire a Kis Makett beleszól, melyre a válasz közösen: Kussoljál ifjú padavan! :D csoda, hogy már gyerekkorában gyilkolt? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 No,előkerültem én is a hétvégi viszontagságok után B) A történetet nem írom le,mert már a Hajni megtette. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 No,előkerültem én is a hétvégi viszontagságok után B) A történetet nem írom le,mert már a Hajni megtette. B) Agyvérzésed jól van? :D Borogatod hideg sörrel belülről? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Agyvérzésed jól van? B) Borogatod hideg sörrel belülről? B) Ja,egy tálcával leguritottam a nagy ijedségre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 MrManta! Szóljál már bele valamibe! ;) A kedvedért nem lesz ma kelkáposzta főzelék, inkább csinálok valami más finomat neked B) Köszi baby,ez rendes tőled. :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts