little manta Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Kis tejfogú még,nem jegyzi még meg a neveket! :D :P ;) B) B) :D DZSONI! Joni! JOLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN! Te nem hívhatsz többé Bélának... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Nem tudom én hogy lettem Jolán. :D Még mindig jobb, mint hogy anyukám Katalin, de 25 éve apám Gyulának szólítja, otthon és társaságban is :D . VAgy van egy haverom aki a barátnőjét sakál-nak nevezi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 :P ;) B) B) :D DZSONI! Joni! JOLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN! Te nem hívhatsz többé Bélának... :D :D Ha vissza olvasol soha nem is tettem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Gyááá mivan ebben a topikban,,,, névadó!!! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Gyááá mivan ebben a topikban,,,, névadó!!! :D :D :P Vigyázz,mert neked is lesz frappáns neved mindjárt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Vigyázz,mert neked is lesz frappáns neved mindjárt! :D No találj ki valamit hamar! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Vigyázz,mert neked is lesz frappáns neved mindjárt! :D Rajos!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Rajos!!! B) :D :D de ez nem az enyimé ugye kismiszmanta!???? :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 :D :P de ez nem az enyimé ugye kismiszmanta!???? ;) B) B) Hát..ööö...izé... XRAY...és akkor ray... az meg raj...és akkor jött az hogy Lajos..de az R betű is...és akkor Rajos... :D (elnézést az elmefuttatásért... :P) De ööö...a tied... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 No találj ki valamit hamar! :D :D Xénia! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Xénia! :D Rajmond... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 legyen simán Sugár Berci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 :P ;) de ez nem az enyimé ugye kismiszmanta!???? B) B) :D Hát..ööö...izé... XRAY...és akkor ray... az meg raj...és akkor jött az hogy Lajos..de az R betű is...és akkor Rajos... :P (elnézést az elmefuttatásért... ;)) De ööö...a tied... :D :D Na tessék, kellett neked kérdezni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 legyen simán Sugár Berci :D Hehe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Hehe. :D képet kerestem a gógléval és nézem h már ez is meleg...bezzeg mikor én mondtam nekem senki se akart hinni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Xénia! :P A lóf..szt!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 legyen simán Sugár Berci :P Na ezsem maradtt ki!!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Xénia! :D Vagy akkor már röviden Xena: A mellére meg tetoválunk sugárzásjelet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Vagy akkor már röviden Xena: http://www.tnovan.com/i/Xena.jpg A mellére meg tetoválunk sugárzásjelet :D Ha ilyen anyám lenne még mindíg anyatejet nyomnék! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Hajni!!! nem tudom nézte-e valaki tegnap a Fábri show-t, de mi azonnal felfigyeltünk az új felhívásukra ami szerint profi léggitárosokat keresnek :D . Egyből rád és makettra gondoltunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Na úgy látom sikerült a végleges logót megtalálnunk, és már a helyére is került. Köszönet érte Xray-nek, és Píístának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 legyen simán Sugár Berci :D Ő az igazi ATOMANTI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Xénia! ;) :D :P Sugár Berci meg ugye Berry lett, és a biciklit pasira cserélte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2008 Na azé szerintem elég széles körből tudnék olyan embereket mutatni, hogy inkább rám essen a kedves anyuka választása :D :D :P Persze én meg nem vagyok könnyen kapható... ;) B) B) ajánlom magamat, mi? :D klasszikust idéznék: buli vaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2008 Hajni!!! nem tudom nézte-e valaki tegnap a Fábri show-t, de mi azonnal felfigyeltünk az új felhívásukra ami szerint profi léggitárosokat keresnek :D . Egyből rád és makettra gondoltunk. B) :P naná, hogy tudunk a dologról ;) mi leszünk a mgehívott sztárvendégek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts